yengeç sepeti diye boşa demiyolar bizim ülkeye..yengeçlerde de hangisi yukarı çıkmaya çalışşsa diğeri onu illa aşağı çekermiş..bizim ülkenin işi de bu..kendi pisliğimzi eşeliyoruz ancak..
Printable View
yengeç sepeti diye boşa demiyolar bizim ülkeye..yengeçlerde de hangisi yukarı çıkmaya çalışşsa diğeri onu illa aşağı çekermiş..bizim ülkenin işi de bu..kendi pisliğimzi eşeliyoruz ancak..
Gelen giden yokmu arkadaşlar?yemek yedik bide kavee içelim bakalım..dng
[quote=ATHLON;222977]daha ortaokulda,benımle beraber 2 çocuu din hocası alıp birkaç abi(!) nin yanına götürdü...elimize kitapları verdiler...biz sizin yanınızdayız ,abiniziz artık vesaire...ilerde sohbetler de yapcaz,gelirsiniz...vs...
sonna evde bunu anlatınca bizimkiler çıldırmıştı...
....şimdi ,o günlerde aileleri çıldırmayanlar tepemde beni çıldırtıyorlar...[/quote]
mükemmel tespit...+.
Gene yapamazlarsa takım taklavatı toplayıp gideyim bari.:::
[quote=belhal;222986]Gene yapamazlarsa [B]takım taklavatı toplayıp gideyim[/B] bari.:::[/quote]
Hayırdır... alt takımlarmı döküldü...
Alt bakımcıya gidecen herhal....:::
[quote=EMEKDAR;222987]Hayırdır alt takımlarmı döküldü...
Alt bakımcıya gidecen herhal....:::[/quote]
Ülem bu pala alt takımmı bıraktı..lelele
[quote=belhal;222989]Ülem bu pala alt takımmı bıraktı..lelele[/quote]
Evet ya...
Gittiği yollar hiç iyi yollar değil,birde çok süratli,haliyle dökülüyor alt takımlar...:)
- Fransa'da silikon taktıran kadınlar geri çağrıldı
NTV
şimdi bu kapalılık süresi 2 saati geçtiğinden kelli vob mağduru yaratır....
anayasa ve borçlar hukukuna dayanarak.....aynen vaktinde ödenmeyen akitlerin
arkasındaki borç ve alacaklar müecceliyet kabul edileceğinden....
jani ve benim bu kontrattaki zararlarımıjn tazminini....kontratların yani akitlerin
olmamış sayılmasını talep ediyorum.ilk.MC saati geçtiğinden bu hak tasarrufumuzdadır.
ayrıca geçen sürede stresten dolayı oluşan sorunlar nedeniyle dava açma hakkımızı
saklı tutuyorum.....
68 kuşağı....mekteb-i mülkiyeli bozz....
Vob açılımı vade oturtma bölgesi
01/04/2010 13:53:47 *vob işlem sistemi saat 14:00:00 itibarıyla üye erişimine açılacaktır. Seans başlangıç saati daha sonra duyurulacaktır-vob
Sistemimizdeki ani kesinti sorununu 30 dakika içinde çözeceğimizi düşünmekteyiz. Siz SAYGIDEĞER yatırımcılardan kesintilerden ötürü değil ama bilgilendirmemekten ötürü özür dileriz. MC zararlarınızın tazmini tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Kesintinin olduğu 11:09:37 saatindeki 71.850 fiyattan 5 dakika isteyenlere sabit fiyatlı işlem imkanı verilecektir. Ayrıyeten Sayın PALA siz ve çevrenizdekilerin kazanımlarını yatırıma dönüştürmesini doymak bilmez bir açlıkla beklemektedir. Naniklerimizi sunarız.
*işlem sistemimizde yaşanan kesinti sebebiyle daha önce 14:30 olan takas son saati (temerrüt başlangıcı) 15:30 olarak uygulanacaktır-vob
Vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır
vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır. Seans
baslangıc saatı daha sonra duyurulacaktır. Saygılarımızla, vob
-matrıks-
[QUOTE=flexy;223002]01/04/2010 13:53:47 *vob işlem sistemi saat 14:00:00 itibarıyla üye erişimine açılacaktır. Seans başlangıç saati daha sonra duyurulacaktır-vob[/QUOTE]
ohoo 14-1430-15-1530 a kadar yolu var gayri ::
[quote=marakes;223007]Vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır
vob ıslem sıstemı saat 14:00:00 ıtıbarıyla uye erısımıne acılacaktır. Seans
baslangıc saatı daha sonra duyurulacaktır. [B][COLOR=red]Saygılarımızla, vob[/COLOR][/B]
-matrıks-[/quote]
muhahhahahhahahhahahahha!!!
bu süperdi...
açılıyor...amma...pala tilefon etti....
[I]pala bugün tekrar dükanı kapatabilirim diyoo.....[/I]
[I]neden dedim.....canım öyle istiyo...bugün 1 nisan......[/I]
[I]ben çocukluğumu yaşamadım hiçç...üvvvvv dedi...[/I]
[I]:..::..:[/I]
EE hala bende bi numara yoq
[QUOTE=ATHLON;222977]daha ortaokulda,benımle beraber 2 çocuu din hocası alıp birkaç abi(!) nin yanına götürdü...elimize kitapları verdiler...biz sizin yanınızdayız ,abiniziz artık vesaire...ilerde sohbetler de yapcaz,gelirsiniz...vs...
sonna evde bunu anlatınca bizimkiler çıldırmıştı...
....şimdi ,o günlerde aileleri çıldırmayanlar tepemde beni çıldırtıyorlar...[/QUOTE]
Ben olayları su gözle bakıyorum:Daha önceleri her yer parsellenmişti,sadece su anki yönetim değil öncedende diğerleri kendi yandaslarını kayırıyorlardı.Şimdi iş değişim safhasına geldi birileri öncekilerin taksimatına göz diktiler.Paylasım kavgası başladı.
Çok yakında söyle bir olayla karsılaştım;Oglum askeri lise sınavına katılacak formu dolduruyoruz Forumda söyle bir soru var SUBAY YADA ASSUBAY YAKININIZ VARMI(soruyu tam hatırlayamadum ama bunu soruyor.) Yani orasıda parsellenmiş
Vah sade vadandasın haline vah.
Şimdi adamlara kızıyoruz ama öncekilerde bunlardan az değildi.
Bir kitabın birinde söyle biz cümle geçiyordu.Türkiye ne 1940 yıllardan beridir Türkler tarafından yönetilmiyor,Ya masanu,ya,gayri müslimi.v.b.
Soner YALÇIN efendi diye bir kitabı var okumayanara okumasını tavsiye ederim,
Vahki Ülkem vah.
daha üye erişimine açıldı asıl açılışı kurdela keserek yaparlar heralde
Spot ikinci seansın başlangıcına göre açılışı ayarlayacaklar anlaşıldı:)
[quote=marakes;223016]daha üye erişimine açıldı asıl açılışı kurdela keserek yaparlar heralde[/quote]
açılışa kurdela kesmeye başbakan gelecekmiş, trafik sıkışmış:::
Açılış saati belli oldumu
[QUOTE=boz ayı;223011]açılıyor...amma...pala tilefon etti....
[I]pala bugün tekrar dükanı kapatabilirim diyoo.....[/I]
[I]neden dedim.....canım öyle istiyo...bugün 1 nisan......[/I]
[I]ben çocukluğumu yaşamadım hiçç...üvvvvv dedi...[/I]
[I]:..::..:[/I][/QUOTE]
Ona çocukken ne yapmışlar bi zahmet sorarmısın boz ayı:) hani geçmişinde kötü bi anısımı var yokusam:confused:
[QUOTE=oguzhan;223020]Açılış saati belli oldumu[/QUOTE]
Olmadı:)))
şu isviçre frangı alan pelayı bi yakalasam .boks.
875 gırılen kısa emır ıptal....ehehe..ilk işlemi ben yaptım herhalde forumda...
[quote=unlimitted;223025]şu isviçre frangı alan pelayı bi yakalasam .boks.[/quote]
Sonuçta o seni yakalamış diye anladım ben bu cümleden.dng
01/04/2010 14:12:52 *vob’da seans 14:30:00’da tekrar başlayacaktır-vob
açıklama geldı 14.30 da imiş
iLk ben yazayım
VO: VOB’DA SEANS 14:30:00’DA TEKRAR BASLAYACAKTIR
-MATRIKS-
[QUOTE=oguzhan;223033]iLk ben yazayım
-MATRIKS-[/QUOTE]
Abiler maşşallahınız var ilk ben yazayım demiştim ama
hadi gözümüz aydın.....
ama kayıp zamanın seans sonuna eklenmesi lazım... data hırsızı pala...
14:30da ben müsait miyim bakalım?
[quote=excali;223028]Sonuçta o seni yakalamış diye anladım ben bu cümleden.dng[/quote]
he aynen yakaladı.
dün pis bi yumruk çakmıştım. sanırım biraz fazla sinirlenmiş o yumruğa. :D
Pala vob..açılmadan spotu alır...bırakmaz.....
[quote=unlimitted;223041]he aynen yakaladı.
dün pis bi yumruk çakmıştım. sanırım biraz fazla sinirlenmiş o yumruğa. :D[/quote]
vob a gel adaş....beraber bekleyelim kapanışları açılışları...beraber edelım kufurlerımızı...küffürsel sinerci oluşturalım...
Spot 30 da 5 ve 10 dk periyodlar al konumunda şu an.
garantiden sonra iş c de de kademe kalktı..
72000 açarız..
tım tım ... tım tım....