Geceye 47000 longlarla devam.
Printable View
Geceye 47000 longlarla devam.
Çok ciddi alış baskısı ile kapattı vob.Ayrıca nikkei de dowu yedi.Bizim dolara da satış geldi.Önemli seviyeler kırıldı heryerde.İmkb de zirvede kapattı.Zirve kapanış bugünkü kapanış.
[QUOTE=Astatin;131264]aneyy şimdi bana da soracaksın bunu:eek:[/QUOTE]
evet asti....boks..boks.
hadi benim foruma koyduğum grafdan tırsmadın, hadi kendi sistemine uymadın.... kocaoğlan'ı niye dinlemediiinnnnn...dng.dng
herkese iyi akşamlar yarın ola hayrola
PAMBIK benim sistemlerin biri 46575 diğeri 46750 den alda..ben geceye satta ne iş? :) hadi ben böyle sen ne halt etmeye şortsun (dikkatleri sana yöneltip aradan sıyrılayım diyorum)..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131267]Çok ciddi alış baskısı ile kapattı vob.Ayrıca nikkei de dowu yedi.Bizim dolara da satış geldi.Önemli seviyeler kırıldı heryerde.İmkb de zirvede kapattı.Zirve kapanış bugünkü kapanış.[/QUOTE]
Biri bu adamın dün gece yazdıklarını alıntı yapsın :D
artık yeni amiral iş c dir..ama rüştünü ispat edemedi hala..tcell de de yaklaşık 10 gundur olan para girişi onun da bu konuda destekçi olcagını gösteriyo..eger yarında olumlu olursa yükselmek için düşüyoruz tezim tutucak..bakalım..efg de garan da olan adam sektör degstrıyo..ufak caplı bankalar,holdngler, demır celık ve az az bilişimlerde..o bitene kadar garan her yeri sallıycak.ama tcelle holdınglerle dengeleme yapıcaklardır.sonra daha sakin ama yukarı bi trend olma ıhtımalı var.herkese iyi akşamlar..
kötü bir gün oldu benim için..
çarpıla çarpıla doğru yönü bulduk ama - yazdık neticede..
en son 47100 longları kapanışta 47250 ye verdim ama sistem + kapadı.güniçi çarpılmalar psikolojimi bozdu..
saatlik periyotlu sistemde yarın yüksek başladığımız an + ya dönecek..
önümüzdeki maçlara bakıcaz..
[url]http://haber.gazetevatan.com/Bilal_Erdogan_birligine_teslim_oldu/246532/1/Gundem[/url]
Ziyaretine mi gitsem acaba :D
Kriz bitmiştir geçmiş olsun herkese.
[QUOTE=YAVUZHAN;131273]kötü bir gün oldu benim için..
en son 47100 longları kapanışta 47250 ye verdim ama sistem + kapadı.güniçi çarpılmalar psikolojimi bozdu..
önümüzdeki maçlara bakıcaz..[/QUOTE]
Neyse sıkma tatlı canını elle .... :D Ben de zarardayım. Hem de doğru yönde başladığım günü zararda kapattım. Hallederiz merak etme...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131265]Sanırım boğa piyasası başladı.Hiç niyetleri yok vermeye.Euro dolar zirve kırıyor.İsc zirve kapandı.[/QUOTE]
adamlar long.:p..cık düşmez..55000 hedef de..yuvaş yuvaş...lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131275]Kriz bitmiştir geçmiş olsun herkese.[/QUOTE]
Yine kaşınıyosun değil mi, şimdi bir çıkacak kriz bitmedi diyecek. Ondan sonra tüm gece yaz babam yaz :..: Bu arada manipülasyon var diyenlerin manipülasyon yaptığı ortaya çıkmış oldu :::
[QUOTE=YAVUZHAN;131273]kötü bir gün oldu benim için..
önümüzdeki maçlara bakıcaz..[/QUOTE]
zor gündü..normal zarar olması..geçmiş olsun...:)
peh dow coştu..
bu iştahla yarın gab li başlarız dow terse yatırmıyorsa..
vay canına,dün ve sabah ne konuşuyorduk şimdi nerdeyiz ne konuşuyoruz ?
manipilasyon falan hikaye,şu gergin ortamda böylesine fütursuzca alışlar manipilasyonla açıklanamaz.bilmediğimiz birşey var..
[URL="http://img229.imageshack.us/i/screenhunter8.png/]"][URL=http://img229.imageshack.us/i/screenhunter8.png/][/URL][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/5731/screenhunter8.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=enorton;131278]Yine kaşınıyosun değil mi, şimdi bir çıkacak kriz bitmedi diyecek. Ondan sonra tüm gece yaz babam yaz :..: Bu arada manipülasyon var diyenlerin manipülasyon yaptığı ortaya çıkmış oldu :::[/QUOTE]
her gece kısa 10000 puan aşağı banko:p:p:D:Dneyse gökhan seni seviyor ve yorumlarını okuyoruz..hepimiz yanılıyoruz nasılsa..:)şaka yapıyorm alınma heee..:)
bazı noktalarda hala kendımle uzlasamıyorum.sürekli yenibi taktik deniyorum.bunda sistem kullanmamamın da etkisi muhakkak..ama olsa sadece ona uyabılırmıym onu da bilmiyorum..fakat gece pozsuz kalmak sabahleyın ınsanı daha dınamık yapıyo..kar da zarar da geceden kalırsa ınsana faydası yok..kar olursa gevsıyosun zarar olursa moral bıraz düşüyo..garip bi piyasaymıs hakkaten..bı gun şah bi gün mat oalbiliosun..yada 2 dakada mat 2 dakada şah..su ana kadar ogrendıgım mekanık sıstem olmasa bıle yapılması gereken en onemlı nokta tamahkarlık..100 puan sa hedefnız ona bakıcaksınız sadece..bunu ne kadar kuvvetlı uygulayabılrsem heralde o kadar basarılı olucam yoksa sonum mafiş..
dow yükselecek fakat geceye full + full short, siyasi gerilime dikkat akşam haber gelebilir. EurUsd durgunlaştı :D
ben daha bıse demıyorum enorton:)..zaten yerı gelınce pıyasa hepımıze herseyı soluyo..dün nasıl tokatladıysa bugun de bı buse kondurdu..
dow 8590 geçemezse obo ihtimali var..sanmam ama obo yapacağını...
[quote=marakes;131283]bazı noktalarda hala kendımle uzlasamıyorum.sürekli yenibi taktik deniyorum.bunda sistem kullanmamamın da etkisi muhakkak..ama olsa sadece ona uyabılırmıym onu da bilmiyorum..fakat gece pozsuz kalmak sabahleyın ınsanı daha dınamık yapıyo..kar da zarar da geceden kalırsa ınsana faydası yok..kar olursa gevsıyosun zarar olursa moral bıraz düşüyo..garip bi piyasaymıs hakkaten..bı gun şah bi gün mat oalbiliosun..yada 2 dakada mat 2 dakada şah..su ana kadar ogrendıgım mekanık sıstem olmasa bıle yapılması gereken en onemlı nokta tamahkarlık..100 puan sa hedefnız ona bakıcaksınız sadece..bunu ne kadar kuvvetlı uygulayabılrsem heralde o kadar basarılı olucam yoksa sonum mafiş..[/quote]
İyi bir sisteme sahipsen (güveneceğin) disiplinle uyarak kazanabilirsin es geçersen zarar kaçınılmaz olur.:confused:
arkadaşlar akbank ve vob ortak sanal vob yarışması düzenlemişler bir aylık periyotta ençok kazanan birinci olacakmış 10bin tl ödüllü ilgilenen varsa detayları sanal [EMAIL="vob@akbank.com"]vob@akbank.com[/EMAIL] adresinden ögrenebilirler
bizm tombalak py sabancıyı yamulttu sonra da 7 8 kademe ustunu aldı..hongkong shangay banking corparation un derdi ne kimbilir..yada sadece kafa karstrmk ıcn geldı
[quote=abdullah yıldız;131289]arkadaşlar akbank ve vob ortak sanal vob yarışması düzenlemişler bir aylık periyotta ençok kazanan birinci olacakmış 10bin tl ödüllü ilgilenen varsa detayları sanal [EMAIL="vob@akbank.com"]vob@akbank.com[/EMAIL] adresinden ögrenebilirler[/quote]
Attık bakalım mail.:D
[quote=QUEEN;131287]dow 8590 geçemezse obo ihtimali var..sanmam ama obo yapacağını...[/quote]
bende sanmam.. o kadar düzgün ve simetrik bir obo görüntüsü var ki, obo dan ziyade amatör obo cuları avlamak için kurulmuş sanki....
[quote=Larossıan;131288]İyi bir sisteme sahipsen (güveneceğin) disiplinle uyarak kazanabilirsin es geçersen zarar kaçınılmaz olur.:confused:[/quote]
haklısın abi ama sistemı olup da uyamayan arkadasları da göruyorum..yanı o ayrı bı psıkolojı.uyma konusunda gayet basarılılar da var.hiç sistemsiz basarılılar da..işin özü psikoloji..sisteme uymak bile psıkolojık....onemlı olan onu gelıstırebılmek..kolay yazıyorum da uygulama biraz topal gidiyo..
[quote=enorton;131271]Biri bu adamın dün gece yazdıklarını alıntı yapsın :D[/quote]
Vobix bakıyor o işlere CSI İSTANBUL dan kendisi..kom:..::..::..:::::::
[quote=Larossıan;131291]Attık bakalım mail.:D[/quote]
laros baba seninle dans edilmez ama centilmence mücadelemizi verecez bu arada gökhan kardeşide özellikle bekliyorum bu yarışmaya
[quote=enorton;131276]Neyse sıkma tatlı canını elle .... :D Ben de zarardayım. Hem de doğru yönde başladığım günü zararda kapattım. Hallederiz merak etme...[/quote]
Peki ben ne demeli.Son 1 saate kadar 500 puan artı idim.Hsbc bir çizdi 175ten longladım 100 den shortladım sonra 200 den long kaldım.500 puan bitti eksiye geçtim.Ama geceye long kaldığım için dow artarsa yarın 500 puan hiçbirşey değil.Olur böyle şeyler.Hsbc benim dengemi bozuyor.O oynayınca kaçacan borsadan.Sonra susunca onun işlemleri yapacan işlemi.Çok ciddi alım vardı vobta bakalım.Sen 300 puan eksi başladın güne nasıl doğru oluyor.:::.kom
[QUOTE=Astatin;131270]PAMBIK benim sistemlerin biri 46575 diğeri 46750 den alda..ben geceye satta ne iş? :) hadi ben böyle sen ne halt etmeye şortsun (dikkatleri sana yöneltip aradan sıyrılayım diyorum)..[/QUOTE]
sen beşi tamamladın hatta geçtin gibi geliyor bana. .dng
[quote=QUEEN;131277]adamlar long.:p..cık düşmez..55000 hedef de..yuvaş yuvaş...lelele[/quote]
Purolu siyah takım gözlüklü olanlar mı?::::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;131294]Vobix bakıyor o işlere CSI İSTANBUL dan kendisi..kom:..::..::..:::::::[/QUOTE]
İstiyor musun?
[quote=QUEEN;131282]her gece kısa 10000 puan aşağı banko:p:p:D:Dneyse gökhan seni seviyor ve yorumlarını okuyoruz..hepimiz yanılıyoruz nasılsa..:)şaka yapıyorm alınma heee..:)[/quote]
Çok darıldım kırıyorsun beni.::::..::..:1500 açılış artı yarın dow 8700 kapar.CSI VOBIX sana yardımcı olsun alıntı yapma konusunda yazılarımı bulamıyorsan.üüü:DTabi parayı yaptın adaya da kondun konuşuyon.:o:D
[quote=VOBiX;131297]sen beşi tamamladın hatta geçtin gibi geliyor bana. .dng[/quote]
sana bu konuyu kapat demiştim..ayrıca sn hellim numaratör tutmayı kabul etmedi demiştim...her durumda 4 oldu..5 değil :)
[QUOTE=YAVUZHAN;131280]peh dow coştu..
bu iştahla yarın gab li başlarız dow terse yatırmıyorsa..
vay canına,dün ve sabah ne konuşuyorduk şimdi nerdeyiz ne konuşuyoruz ?
manipilasyon falan hikaye,şu gergin ortamda böylesine fütursuzca alışlar manipilasyonla açıklanamaz.bilmediğimiz birşey var..[/QUOTE]
O daha kötü direkt insider trading (içeriden öğrenenlerin ticareti) .dng
[QUOTE=abdullah yıldız;131289]arkadaşlar akbank ve vob ortak sanal vob yarışması düzenlemişler bir aylık periyotta ençok kazanan birinci olacakmış 10bin tl ödüllü ilgilenen varsa detayları sanal [EMAIL="vob@akbank.com"]vob@akbank.com[/EMAIL] adresinden ögrenebilirler[/QUOTE]
Ordan değil burdan [url]http://yatirimci.akbank.com.tr/vobyarisma.aspx[/url]
[QUOTE=marakes;131293]haklısın abi ama sistemı olup da uyamayan arkadasları da göruyorum..yanı o ayrı bı psıkolojı.uyma konusunda [COLOR="Blue"]ayet basarılılar da var[/COLOR].hiç sistemsiz basarılılar da..işin özü psikoloji..sisteme uymak bile psıkolojık....onemlı olan onu gelıstırebılmek..kolay yazıyorum da uygulama biraz topal gidiyo..[/QUOTE]
:eek: Ayet bastıranlar okudum. :confused:
Neyse unutulan g harfi imiş.
Sisteminize uymayacaksanız açıklayın sistemi burada. Nasıl kullanamdığınız eşyaalrı birilerine veriyorsanız o şekilde verin ihtiyacı olan kullansın. :D
[quote=abdullah yıldız;131295]laros baba seninle dans edilmez ama centilmence mücadelemizi verecez bu arada gökhan kardeşide özellikle bekliyorum bu yarışmaya[/quote]
Ben o uyduruk yarışmaya bir dakikamı bile ayırmam.Size kolay gelsin.Saniyede milyarlar kazanıp kaybediyorum onlar yüzünden piyasadan mı kopacam bir de.Atayatırımdakinde burger menü gelmişti.36 tane hesapla birbirlerine ters işlemle ilk 3 e 2 isim soktum.Ensfbleri herkes hatırlar.Daha da uğraşmam onlar ile.
[QUOTE=abdullah yıldız;131295]laros baba seninle dans edilmez ama centilmence mücadelemizi verecez bu arada gökhan kardeşide özellikle bekliyorum bu yarışmaya[/QUOTE]
Gökhan burada para basarken burayı bırakıp 10,000TL için oraya bakmaz.