Yine 5 dk erken davranmışız...
Printable View
Yine 5 dk erken davranmışız...
[quote=Strategist;347294]Hem üstadız, hem de alçakgönüllüyüz bakıyorum... Bravo... :..:[/quote]
HÖööööööööööööö:confused::confused::confused::..::..:üüü:(:))):::
[quote=Astatin;347286]he he he..bu da strobaba nın makara geçmesi için EW sayım..hehehehehe (tamamen karındandır, ciddie alınmasın lütfen..zaten EW kurallarına da uymuyo..ama LW kurallarına uyabilir.....abi şimdi 5 den sonra devasa bir triyengıl gırmış aşşa...belli ki şinci onun düzeltmesini yapıyo takoz mudur ed midir nedir...hiç düzeltme esas oğlanıı geçebilir mi arkedaş..bence yani LW ce 12250 üzeri mimkinastız..hehehee..üwww
[IMG]http://i55.tinypic.com/alg6t1.png[/IMG][/quote]
ehehehe..eski bir Astisözü derki, neyi alıp satıyosan onun grafına bak...bir başka astisözü der ki, dış piyasalarda mühim olabilir:::LD ne yaw:confused:
Yaw çok göstere göstere alıyorlar elim gitmiyo long'lamaya... Önce milleti fake üstüne fake ile paranoyak ediyorlar, sonra kimse gözünün önündeki bariz sinyallere inanamaz hale geliyor... Pala her geçen gün ustalığına ustalık katıyor... :)))
[quote=Sekube;347299]Yine 5 dk erken davranmışız...[/quote]
8...ve korkarım ki artıyor..::: ben de şortum da üüü
Strobaba..Gurtar bizi baba
yaw 10 u dokuzu anlamam da 78800 üzerinde kısaların ikinci türevini bile alırlar yani..
[quote=Astatin;347305]Strobaba..Gurtar bizi baba[/quote]
Bilemem Astrobaba... Sanki dip yuvarlak geleceği parlak gibi bir görüntü var... Korkutmak gibi olmasın ama hedef 200.000 mi ne... üvv... :::
[quote=Astatin;347305]Strobaba..Gurtar bizi baba[/quote]
korkutma beni patron :..:
[quote=Strategist;347311]Bilemem Astrobaba... Sanki dip yuvarlak geleceği parlak gibi bir görüntü var... Korkutmak gibi olmasın ama hedef 200.000 mi ne... üvv... :::[/quote
aslında şortlamadan önce ben de öyle düşünüyordum:::::: ne oldu da şortladım bilemeyorum..running felan da yukarı gırıldıydı...dng
gurtar bizi strobaba..sellbaba nerde üww
selamın aleykum...endeks 150 bin deeermişim...
[quote=The Tatar;347312]korkutma beni patron :..:[/quote]
77000 üzeri kapanışı çok sürpriz addediyorum....dngyokyaww..şortlamadan hemen önce acaba 80000 olurmu diyodum..enterhasan..pala illüzledimi ne beni..yoksa şimdi mi illüzlüyo