şimdide 78350 geçilemez gibi geliyor bana yahu.
bugün gerçekten ayı tarafımdan kalkmışım ben ama longuz :)
du bakalım başımıza bi çorap örebilecekmiyiz :)
Printable View
şimdide 78350 geçilemez gibi geliyor bana yahu.
bugün gerçekten ayı tarafımdan kalkmışım ben ama longuz :)
du bakalım başımıza bi çorap örebilecekmiyiz :)
[quote=The Tatar;347285]eyvallah patron .brv[/quote]
Bu kanal özellikle Forex'in Pala'ları tarafından trendlerde itina ile dikkate alınır.. AUDUSD'den güncel durum... Pala'ların kullandığı herşeyi ben de kullanırım... :..:
[quote=The Tatar;347280]korkutuyosun beni patron :..:[/quote]
uwww sen de beni:D
[quote=Astatin;347286] EW sayım.. Çok iddialıyım affetmem...
[/quote]
Waaayyy... A dalgası LD ile başlıyor ha... Çözmüşsün bu EW işini patron... .brv .brv .brv :..:
[quote=Astatin;347289]uwww sen de beni:D[/quote]
hakkını helal et patron üwwww :..:
[quote=Strategist;347290]Waaayyy... A dalgası LD ile başlıyor ha... Çözmüşsün bu EW işini patron... .brv .brv .brv :..:[/quote]
:confused::confused::confused: LD ne demek abi:confused::confused::confused: ben yabancıyım bu maalleye..açıklarmısun bana...ED yi biliyoruk da LD:confused::confused::confused:
Niye açılmadı bu Dow... üvvv... :..:
[quote=Astatin;347292]:confused::confused::confused: LD ne demek abi:confused::confused::confused: ben yabancıyım bu maalleye..açıklarmısun bana...ED yi biliyoruk da LD:confused::confused::confused:[/quote]
Hem üstadız, hem de alçakgönüllüyüz bakıyorum... Bravo... :..:
[quote=Strategist;347288]Bu kanal özellikle Forex'in Pala'ları tarafından trendlerde itina ile dikkate alınır.. AUDUSD'den güncel durum... Pala'ların kullandığı herşeyi ben de kullanırım... :..:[/quote]
güzelmiş patron,34 te çok manalı olunca daha bi güzel olmuş :)
Kısayı bastım gitti..Bu kadar saat boşuna beklemişiz.Sabah öncekileri kapamasak bile olurmuş...Neyse 250 puan 250 puandır... :p
[quote=Strategist;347293]Niye açılmadı bu Dow... üvvv... :..:[/quote]
bi saat kestir patron sen anca açılır :::
[quote=The Tatar;347295]güzelmiş patron,34 te çok manalı olunca daha bi güzel olmuş :)[/quote]
34 EMA Forex ve Emtia alemlerinde gritih ehemmiyete sahiptir patron... Şekil A... :)))