[quote=enorton;347180]Valla ben karar verdim kpps ye girip memur olucam... Sabah 8 akşam 5 kafam rahat, stres sıkıntı yok...[/quote]
Bizim iş daha rahat patron.Sabah 9,15 akşam 17,35....dng
Printable View
[quote=enorton;347180]Valla ben karar verdim kpps ye girip memur olucam... Sabah 8 akşam 5 kafam rahat, stres sıkıntı yok...[/quote]
Bizim iş daha rahat patron.Sabah 9,15 akşam 17,35....dng
[QUOTE=Sekube;347184]Bizim iş daha rahat patron.Sabah 9,15 akşam 17,35....dng[/QUOTE]
sizin iş ne patron? Valla artık kazancım düştü bu işten, stres de arttı... Bu şartlar da iş bakıcam... Yol parası + ssk + full akbil olsun yeter :)
[quote=enorton;347187]sizin iş ne patron? Valla artık kazancım düştü bu işten, stres de arttı... Bu şartlar da iş bakıcam... Yol parası + ssk + full akbil olsun yeter :)[/quote]
Vadeli memurluğu patron.. :)))
Şaka bir yana zor iş buradaki..
Gurtar bizi Asdadin.
ühhheeee eüeeee.
koskoca AKBNK tahtasındaki hacime bakın.9 trilyon ayıp vallahi ya.
OZINCE:BANKACILIK SEKTORU SON 8-10 YIL ICINDE 10 MISLINDEN DAHA FAZLA BUYUDU HALA BUYUMESI ICIN IMKAN VAR
Peki banka çalışanlarının aldığı ücret bu süreçte ne kadar büyüdü? Cevap veriyorum büyümek şöyle dursun küçüldü bile :D
[quote=sazan;347191]Gurtar bizi Asdadin.
ühhheeee eüeeee.[/quote]
esasen şu an fil-at olduğumdan kimseyi gurtarma motivasyonuna sahip olamayabilirim:::
ha yok sayısal da tüyo istiyosna onu düşünürüz:::
lakin sistem de haal satta:..:
[quote=TÜRKOĞLU;347192]koskoca AKBNK tahtasındaki hacime bakın.9 trilyon ayıp vallahi ya.[/quote]
Sana bişi olmasın PAMBIH
[quote=TÜRKOĞLU;347192]koskoca AKBNK tahtasındaki hacime bakın.9 trilyon ayıp vallahi ya.[/quote]
gurtarrr bizi türkoğlu abimm....brv
böyle de çizileybıl...45 derece açıyla baktığım zaman ranacakmış gibi duruyo..
[IMG]http://i56.tinypic.com/f3urlk.png[/IMG]
[quote=enorton;347195]OZINCE:BANKACILIK SEKTORU SON 8-10 YIL ICINDE 10 MISLINDEN DAHA FAZLA BUYUDU HALA BUYUMESI ICIN IMKAN VAR
Peki banka çalışanlarının aldığı ücret bu süreçte ne kadar büyüdü? Cevap veriyorum büyümek şöyle dursun küçüldü bile :D[/quote]
aynen katılıyorum... bankacıların aldığı ücretler çok komik..üstelik mesai bitse bile cıkış 19.30-8.00...gidiyo duruma göre...eşimden biliyorum..
[QUOTE=obsidyen;347211]aynen katılıyorum... bankacıların aldığı ücretler çok komik..üstelik mesai bitse bile cıkış 19.30-8.00...gidiyo duruma göre...eşimden biliyorum..[/QUOTE]
2001-2002 yıllarında işe yeni başlayan bir müfettiş yardımcısının dolar bazında aldığı ücreti bugün başkan yardımdısı almıyor :) Doların da bu süreçte artmadığını da belirteyim... Karlar 10 a katlandı, bankalar 10 kat büyüdü, şube sayıları 10 kat arttı ancak çalışan ücretleri geriledi... Ne de olsa dışarıda asgari ücretten çalışmaya aç milyonlarca genç işsiz var...