AYnısı olur mu strobaba...ehü
..karganın gagası ve gözleri çıkmış resimde..benzerliğe bak..kılavuzu karga olanın m ı demek istiyi acaba pala...yani teknik anzlize karga mı deyu acaba batronaj
[IMG]http://i54.tinypic.com/63vx28.png[/IMG]
Printable View
AYnısı olur mu strobaba...ehü
..karganın gagası ve gözleri çıkmış resimde..benzerliğe bak..kılavuzu karga olanın m ı demek istiyi acaba pala...yani teknik anzlize karga mı deyu acaba batronaj
[IMG]http://i54.tinypic.com/63vx28.png[/IMG]
hava kurşun gibi ağır
bağır bağır bağırıyorum
koşun graşşşmaya, çağırıyorum...
(old friend için)...hürmetler saygılar...
[quote=Astatin;347144]AYnısı olur mu strobaba...ehü
[/quote]
Dehnih analüz açısından uygun olması için hem düşüş hem çıkış alternatifi sunman lazım patronajjj... Öyle tek sonuçlu analiz olmaz, ya tutmazsa... No'olacak karizman o zaman? :..:
Way canına DAX'a bak... No'olti la... Eski korelasyon olsa biz şimdi 85.000 olmuştuk... :)))
optis abi 825 den az pilav şortladım abi..sistem hala satta diye..amma 78 görse al verebülür strobull çıkabilir
[quote=Strategist;347149]Way canına DAX'a bak... No'olti la... Eski korelasyon olsa biz şimdi 85.000 olmuştuk... :)))[/quote]
...duk..bi zayıflık var strobaba...karga scenario live i think...lebronic yaklaşımla da örtüşüyor ganaatimce...dax çksrken yediriyo malı...sonra verücek aşşa amma karga üçgenini bozmaz kanaatimce
Bu arada haftalık Sayısal Loto Raporum:
Çıkan Sayılar : 7-[COLOR=red]8[/COLOR]-[COLOR=red]13[/COLOR]-[COLOR=red]18[/COLOR]-24-[COLOR=red]26[/COLOR]
Oynadığım Sayıları: [COLOR=red]8[/COLOR]-10-[COLOR=red]13[/COLOR]-[COLOR=red]18[/COLOR]-21-[COLOR=red]26[/COLOR]
[COLOR=black]Doğal olarak, önce 7-24 ün sonra 10/21 in **::::::[/COLOR]
Bu arada bilemediğim iki sayı enteresan 7/24...burda ilahi mesaj mı var acaba.. 7/24 çalışmaya mahkumsun..sana lotodan ekmek yok mu diye algılamalıyım acaba bunu..hakkaten enteresan...dng
Bu arada, aşağıdaki 4 sayısal sistemi gomponenti bu hafta için çok güçlü sinyaller üretiyor strobaba
1) Aynı 10 lar grubundan çıkacak sayıların istatistiği (20 lerden 40 lardan çıkacak sayılar gibi)
2) Aynı son rakamlı gruplardan çıkacak sayıların istatistiği (8-18-28-38-48 lerden çıkacakolan gibi)
3) Son 3 hafta için de çıkanlardan tekrar edecek olanların istatistiği...(en az 1 dene misal)
4) Birbirini seven sayılar teoremi istatistiği (2 li ve 3 lü sayı gruplarının çiftleşme sıklığı ve iki gruptada çiftleşenlerin kesişimi..:::)
Hepi topu 18 sayı üretiyi...du bakalım..bana eyi davranın yırtabilingo:..::..::..:
[quote=Astatin;347153]Bu arada haftalık Sayısal Loto Raporum:
Çıkan Sayılar : 7-[COLOR=red]8[/COLOR]-[COLOR=red]13[/COLOR]-[COLOR=red]18[/COLOR]-24-[COLOR=red]26[/COLOR]
Oynadığım Sayıları: [COLOR=red]8[/COLOR]-10-[COLOR=red]13[/COLOR]-[COLOR=red]18[/COLOR]-21-[COLOR=red]26[/COLOR]
[COLOR=black]Doğal olarak, önce 7-24 ün sonra 10/21 in **::::::[/COLOR]
Bu arada bilemediğim iki sayı enteresan 7/24...burda ilahi mesaj mı var acaba.. 7/24 çalışmaya mahkumsun..sana lotodan ekmek yok mu diye algılamalıyım acaba bunu..hakkaten enteresan...dng
Bu arada, aşağıdaki 4 sayısal sistemi gomponenti bu hafta için çok güçlü sinyaller üretiyor strobaba
1) Aynı 10 lar grubundan çıkacak sayıların istatistiği (20 lerden 40 lardan çıkacak sayılar gibi)
2) Aynı son rakamlı gruplardan çıkacak sayıların istatistiği (8-18-28-38-48
3) Son 3 hafta için de çıkanlardan tekrar edecek olanların istatistiği...
4) Birbirini seven sayılar teoremi istatistiği (2 li ve 3 lü sayı gruplarının çiftleşme sıklığı:::)
Hepi topu 18 sayı üretiyi...du bakalım..bana eyi davranın yırtabilingo:..::..::..:[/quote]
GURTARRR bizi asti abiii...
Üzülerek söylüyorum ki bence taban olur... :..:
[quote=obsidyen;347154]GURTARRR bizi asti abiii...[/quote]
önce ben bi altı bileyim..sonra sayısal sistemini bedavaya halka arz edeceğim optis abi:D
yalnız şu 7-24 kısmı enteresan... cuma günü işyerinde şöyle bişi olti...bi banga nın bi ürününe 7/24 görseli eklenmesi talebi geldiydi...enteresan..
bu sayısla çıkanların hepsinin de enteresan bi hikayesi var bilisin optis abi..netekim bizim hikayede bu olabilirmiş..neaaaaaaaaaaaaaa..metaifizk mi dedin....dng değil tabi ki..guantım optis abi guantum... 100 eV yüksekliği olan "4 boyut" potansiyel çukurundan çıkmak isteyen 80 eV yükeliğindeki yırtma isteğime, bir gaynaktan 21 eV bompalanmış olama mı? olabilir amma yeterince tazyik olmamış ki alamamışız 7-24 mesajını:D
[quote=Astatin;347150]optis abi 825 den az pilav şortladım abi..sistem hala satta diye..amma 78 görse al verebülür strobull çıkabilir[/quote]
675 takviye ve hepsi 550 den filat.. bugün mezarcı olacam..tamekse koy sepete
[quote=Astatin;347144]AYnısı olur mu strobaba...ehü
[IMG]http://i54.tinypic.com/63vx28.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;347152]...duk..bi zayıflık var strobaba...karga scenario live i think...lebronic yaklaşımla da örtüşüyor ganaatimce...dax çksrken yediriyo malı...sonra verücek aşşa amma karga üçgenini bozmaz kanaatimce[/quote]
şinci yükselmeli..amma 3 genin dibine tam değmedi, tekrar 350 deneyip yükselebilür..veya yükselmeyebilür..sanırım bu strobabanın istediği türden bir TA oldu