-
mov (5);
5 günlük insani değer,...(10), 10 günlük,...v.s,....
problem,..değer sizin gibi gözüküyor, yani sizin piyasaya bıraktığınız izler bunlar,..ancak piyasyı siz bir koşullu sistemin dahilinde yürüttüğünüzden bu koşullu sistem,..
yani ağa,..pala,...v.s; sp si, dici si v.s,...
sizin bu izlerinizin altına yada üstüne fake yapıyor ki, sizi tokatlasın, siz derken hepimizi yani,...
işte orada kabul görmüşler,...10, 21, 50, 100, 200 günlük gibi,....
bunlarda sizin örgütlü harketinizi sağlıyor,...yani bir örgüt içinde tekrardan örgütlenmiş oluyorsunuz,...
böylece işler kolaylaşıyor,...
bunu çeşitli nedenlerle farkedenler ise, arayışlara giriyor,...
-
[img]http://666kb.com/i/cdh05tyka176h5r2e.png[/img]
-
bakın bu sistem,...
%33xx karlı bir sistem günlükte,..
bir kaç ay önce yaptım izliyorum,..
5 likte sinyal geri çeker,....saatlikte geri çekebilir, bakın emin deyilm, ama günlükte bunun forsing olduğu düşüncesi hakim bende,...yani sinyal çekmediği,
zira oradaki sinyallerin geldiği zamandaki olayları biliyorum, tekrar yaşayabiliyorum bunları ve hımmm diyebilyorum, ...
yani günlükler de sinyalleri kalıcı anlamında,..ayrıca bakın bir son sinyaline bir toleransata uyguluyor,...çukuruna sadık,..yani tranj oklar,...
ama 5 likte bunu gördüm, sinyal çektiğini, hoş çektiyse kardeşim, dön son hangisinde kaldın ise sende onu uygula,...5 lik bu, 100-200 -300 puvan altı üstü,..zirt pırt çekmezki bu zaten,..en fazla bir, bilemdin iki,..
zaten bu sistme işi, sistemden çok bunu uygulama işidir,...
-
ben hep bu sistem/sinyal işinde,....
günlük yaparım, 3 üne 5 ine bu şekilde bakarım, 5 liğe ayrı, günlüğe ayrı,... bakmam,...
şu anda elimde bir hata dahilinde uygulanabilen ve getirisi yüksek bu anlam da tek sistem var,...
diğerleri hep arge,...
ve kimileride bilgi verir,...
mesela reel time %17xxx le bilgi verir, ama buna ortalama vererek, bütün % sini ayarlayabilirim,....örneğin %500 düşürürüm, veya %1000,...atıyorum 1500,..gibi,...
zaten bunu kullanmaktayım takip olarak,...buradada yayınlıyorum ara sıra,...
güzelliği şurada doğruluğunda ve eğriliğinden bir endişe duymuyorum,...
-
[quote=indregandi;444115].........
bir kere oturdunuzmu sonuna kadar gitme şansı yakalarsınız,...iş oturmaktadır,..bu genelde günlüklerde sorun olmaz,...
.......
eğer biraz uğraşan yada uğraşmayı seven bir kişiliğiniz var ise,..ve olaylara bir alt yapınız var ise, kendinizi fazla kaptırmadan çok başarılı sistemler üretebilirsiniz,...
......
[/quote]
İnşallah üstad.
Azmin elinden bir şey kurtulmaz.
-
[quote=Permanent;444121]İnşallah üstad.
Azmin elinden bir şey kurtulmaz.[/quote]
bende de şim di çok malzeme var buda sorun,....:..:,
bu iş hep sorun ....çareyi cüzdanda buldum,...sistemlerde bunu asiste ediyorlar,...
cüzdan işini,..tek başına reel time yetr bu işe,...
-
[img]http://666kb.com/i/cdh1feiygswx5nxae.png[/img]
bakın burada renk okun, ok rengin stobu,...hemfikir oldukları alanlar poz tutulan yerler,...
ikisi arasında tek fark,...şu,
aynı sistem,...de,...anahtar farklı,...
al için hem (>), hemde (<),...
sat içinde hem (<), hemde(>)
yani bakın şimdi bakıyorum görüyorum bunu,..unutmamak gerekir,...
-
dediğim gibi, bunlar puşt, goldda da,..ne rede her yerde,...
ama bakın çift anahtar işi çözmüş, piyasa tuzaklarından kısmen neta olmuşuz,....
-
[QUOTE=indregandi;444100]şimdi malumunuz son olarak, mavi dengeyi 103325 ten vermiştik, burada yine kaybolan ve gizli kaln ama topk te kayıtlı, 1024xx de bir denkgemiz var, bu gün geçildi, ama esas 103325 te şu anda,..
şimdi garfta gördüğünüz üsere, pembe mavi üstüne dökülerek fiyatı karşılamaya gitmiş, ..pembe longa tanımladığım indikatör zaten, bu yaptığı ise saçmalık,...
yani fiyatlar yükselirken bu da yükselmeliydi,...oysa düştü, prensibe göre penbenin mavi altında kalışı short,...zira mavi hem long gsterir hem short,..anack mavinin short yapabilmesi için bu olan harekette yükselmeliydi,...terso çünkü,...o sabit kaldı çünkü fiyatlar yükseldi, pembe ise terso düşütü,...
muhtemelen şu olacak,...pembe 103600 de(590),...
çrş fiyatlar yükselişine,..süratli şekilde mavi üstüne atacak,...ve
bu durumda mavideki 103325 ve ikinci yer 105669 hedef olacak peşi sıra,...
eğer penbenin durduğu, 103600(590) geçilemesse penbe düzleşecek ve shortu vercek, bu durumda da mavinin yükselmesi gerekli,...
buda yarın avrupa ve abd piyasalarından biz kapalıyken zaten belli olacak,...[/QUOTE]
bu sinyal benim günlüklerle uyumlu. 2-3 günü var sert bir düşüş gelmesi için. o sinyal gelene kadar hacim düşük in çık oyalanıyor. ama yeni tepe yapmıyor.
ben de u-30 zayıflıyor. u-100 biraz tutuyor yani yerini koruyor. sinyal gelince burda paylaşmaya çalışacağım.
-
[quote=sungur;444141]bu sinyal benim günlüklerle uyumlu. 2-3 günü var sert bir düşüş gelmesi için. o sinyal gelene kadar hacim düşük in çık oyalanıyor. ama yeni tepe yapmıyor.
ben de u-30 zayıflıyor. u-100 biraz tutuyor yani yerini koruyor. sinyal gelince burda paylaşmaya çalışacağım.[/quote]
tanıma uyan,..
dört şey,...
1.günlük sistemlerim henüz satta,...
2. reel time sistem flat bölgede,...al yada sat tut yok, yani trend yok,.
3.proceksiyonda 1 haftalık geçiş haftası var, 1+3 dediğm,...
4.birde bu aşağıdaki var, yeni diye fazla vermiyorum ama güzel gidiyor,...
[IMG]http://666kb.com/i/cdhcyy2wn5qa43jgm.gif[/IMG]
sonuçta ben önüme bakarım, bunlar saatlikler olacak,...saatlikler dönerse günlükler daha bir sat olabilir o aşamada,....
-
günlük stop rakam 101825 dir,...
-
ben size şöle bir şey söyliyimde analizler kapansın,...
b u n l a r,...
benim dediğim 90xxx serisine çökerlerseki, oraya gelirlerse 85925 e kadar vurabilir fiyatlar,...bir daha dötü toplayamazlar, düştükten sonra belki son bir ralli koyabilirler,...108950 ye kadar,...ancak geçilemez,...
öte yandan,...bulishte,....
963xx saykıl sınırına kadar bir realizeye, yada reel sistem haftalıkta belirttiğim xu030 için 100850 de gözüken trend üstünde kalırlarsa yükseliş hakları hep saklıdır,...