%7 düşüş
eh hergün % 5 yada 7 düşse daha ne ister ayular:)
Printable View
%7 düşüş
eh hergün % 5 yada 7 düşse daha ne ister ayular:)
[quote=nunu;369915]taban kac?[/quote]
"Aste- prof" yanıtlasın bu soruyu. :::
Uzmanlık alanı... ehehuhe
[B]Delta Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Figen Özavcı[/B]
[B]DÜŞÜŞ MANTIKSIZ; DURGUNLUK SORUNU YOK, LİKİDİTE SORUNU VAR
bolbol makale ve kitap okumasi lazim...
[/B]
astatin ... cört...
[quote=nunu;369939][B]Delta Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Figen Özavcı[/B]
[B]DÜŞÜŞ MANTIKSIZ; DURGUNLUK SORUNU YOK, LİKİDİTE SORUNU VAR
bolbol makale ve kitap okumasi lazim...
[/B][/quote]
85 den 88 e 1 günde fırlarken mantık nerdeydi... 92.500 yanaarken neyin mantığıyla yükseliş vardı... derler adama... pehhhhhhhhhhhhh
[quote=nunu;369939][B]Delta Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Figen Özavcı[/B]
[B]DÜŞÜŞ MANTIKSIZ; DURGUNLUK SORUNU YOK, LİKİDİTE SORUNU VAR[/B]
[B]bolbol makale ve kitap okumasi lazim...[/B]
[/quote]
yuh artık diyorum bide genel müdür yardımcısı olmuş ya bu genel müdür olmuş biz buralarda ne ediyoz ki :..: ne kadar tevazuluyum demi :..: Bloomberg den haber bekliyorum hala gelmedi :::
not artacak not not haydi 100 bin olacaz.. yatırım akacak uçacaz terör bitecek petrol çıkacak... 120 bin... dolar 1 tl ...
[quote=seagate;369943]85 den 88 e 1 günde fırlarken mantık nerdeydi... 92.500 yanaarken neyin mantığıyla yükseliş vardı... derler adama... pehhhhhhhhhhhhh[/quote]
durgunluk yok, likitide sorunu var dedigi icin bol bol okumasi lazim dedim. azicik ekonomisi bilgisi olan adam, once likitide sorununun baslayacagini, ardindan durgunlugun gelecegini bilir. pehhhhhhhhhhhhhh
senetlere alım geliyor... not artacakk aa akşama not artar kesin cört neymiş... ab ye girecez... gece not artışı açıklanabilir...
dow 11200 üzerinde tutunarak işlem yapıyor
şaka gibi:)
Olacak iş değil
tüm dünya borsaları %2,5 düşüş yaptı
bizimki %-7 :)
demekki biz öncü borsayız
aynen dünya borsaları bu düşüşümüzü fiyatlamaya başlayacak:)
[B]DÜŞÜŞ MANTIKSIZ; DURGUNLUK SORUNU YOK, LİKİDİTE SORUNU VAR[/B]
[B]bolbol makale ve kitap okumasi lazim...[/B]
[/quote]
bence şunu demek istemiş...hareketin vahşiliğinin sebebi..likidite sorunu ..yani paranın piyasadan çıkışı..türkçesi..para çıktığı gibi,girebilir de...yani kararı bizim makroı değil global pala verecek..
ki bence son 2 gündür giriyor zaten..
bunu tahtanın bu kadar sığ olmasına rağmen hacmin devasa olmasından anlayabiliriz...
ha biz emerging iz..herşeyi bekleriz burda o ayrı..sadece krizi sebep olarak veremeyiz demiş hanımefendi ki bu da doğru bir tespittir..:))
short kapayacağım yeri yazıyorum 59050 gibi
dow futuruu satmak var akşama bizim gibi düşer diye:)
Figen avcı kırk yılın başı doğru demiş
Gazino kapitalizminde ECB likitide sorununa müdahale etmeden önce düşüş durmaz onu bilememiş
MB başkanı bile dedi ECB ye göre hareket edicez dedi
daha ne desinler...
Kazancınız daim olsun selamlar
Adamlar 10 tur yukarı 10 tur aşağımı yapalım diye anlaşıyor nedir.
[quote=ATHLON;369952]bence şunu demek istemiş...hareketin vahşiliğinin sebebi..likidite sorunu ..yani paranın piyasadan çıkışı..türkçesi..para çıktığı gibi,girebilir de...yani kararı bizim makroı değil global pala verecek..
ki bence son 2 gündür giriyor zaten..
bunu tahtanın bu kadar sığ olmasına rağmen hacmin devasa olmasından anlayabiliriz...
ha biz emerging iz..herşeyi bekleriz burda o ayrı..sadece krizi sebep olarak veremeyiz demiş hanımefendi ki bu da doğru bir tespittir..:))[/quote]
ne tahtasi, ne hacmi?:D sanirim sen de araci kurumda calisiyorsun athlon..durgunluk sorunu yok diyor hanimefendi. durgunlugun ne oldugunu biraz calismasi lazim:..:
ECB ninde kılını kımıldatacağı yok bu gidişle
zor durumda olan o değilde sanki ABD algısı oluşsun istiyor olabilirler avrupalılar:)
arada biz gidiyoruz gümbürtüye:)
Coniler uyanık
dow u hemen tuttular yukarı tepiyolar:)
Niye?
Zor durumda olan biz değiliz Avrupanın zorda olduğu anlaşılsın diye:)
ECB köşeye sıkıştı
hadi bakalım bu akşam olmazsa yarına haberi bekliyoruz ECB:)
Bundan sonra dışarısı yeni dip yapsada bizimki yapmaz sanırım.
Paraları bas bas bas
hep fed basacak değil ya:)
acıkda ecb bassın dimi:)
Ula garan almak var
[quote=aslan;369962]Bundan sonra dışarısı yeni dip yapsada bizimki yapmaz sanırım.[/quote]
oyle bir yapar ki, felegimiz sasirir:::
[quote=nunu;369958]ne tahtasi, ne hacmi?:D sanirim sen de araci kurumda calisiyorsun athlon..durgunluk sorunu yok diyor hanimefendi. durgunlugun ne oldugunu biraz calismasi lazim:..:[/quote]
Durgunluk="İstop" mu abla??:..:
[quote=excali;369967]Durgunluk="İstop" mu abla??:..:[/quote]
oyle de denebilir. ama ''kosun ula ayular, kosun'' anlamina geldigi seklinde cok sayida yayin mevcut literaturde:::
valla çok iyi tepti bence 63350-65100 1750 puan vay be prof traderlar malı götürmüştür. :o
Yav ne durgunluğu resmen para kavgası var işte
altın boşuna yükselmiyordu
[quote=nunu;369966]oyle bir yapar ki, felegimiz sasirir:::[/quote]
bakalım hele bir 66 olsun :p
ABD de durgunluk olsa işsizlik verileri neden iyi geliyor peki:)
az önce, çok ahmakça sayılacak bir hareket yaptım..64100 dne reşort ettim..sonra onu 63400 lere geldiği halde filetlemedim amma 64100 den filetledim..şimdi yine 64800den reşort..taban engellenemez..nuni engellenemez
sürekli faizleri düşürüyolar... adam niye parasını getirsin.. başka ülkemi yok :) genç mevduatçılar üzgün mutsuz...
[quote=Astatin;369976]az önce, çok ahmakça sayılacak bir hareket yaptım..64199 dne reşort ettim..sonra onu 63400 lere geldiği halde filetlemedim amma 64100 den filetledim..şimdi yine 64800den reşort..taban engellenemez..nuni engellenemez[/quote]
bolbol makale ve kitap okuman lazim:D
önem veriyorum bu kesik kırmızı çizgiler hangisi tarafa kırılırsa ona göre poz ayarlayacağım.
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/8/9831.jpg[/img][/url]
[quote=Astatin;369976]az önce, çok ahmakça sayılacak bir hareket yaptım..64199 dne reşort ettim..sonra onu 63400 lere geldiği halde filetlemedim amma 64100 den filetledim..şimdi yine 64800den reşort..taban engellenemez..[B][U]nuni engellenemez[/U][/B][/quote]
Aste ,
yukarıdaki koyu kısmı yanlış yazmışsın , bence..
"Aste engellenemez" olmalı mı, ne dersin?:::
[QUOTE=bull market;369975]ABD de durgunluk olsa işsizlik verileri neden iyi geliyor peki:)[/QUOTE]
mevsimlik ırgat nedeniyle iyi geliyomuş , bu sene ontario eyi pamuk yapış usta , günlük 100 gayme gündelik veriyolarmış.
FaŞo AğA :D:D:D
[quote=seagate;369942]astatin ... cört...[/quote]
hıı ne? yok abi cörtlemedim?::: yani hayattayım... ama şortum:::
neyse biz yinede yarına mc paralarını ayarlayalım
şimdi moratoryumda ilan eder ABD gece vakti neme lazım:)
ABD borcumu ödemiyom hieeyyyyt dese ne olur?