-
[QUOTE=abka;356580]derinlikte sadece 5 kademe görünüyor..
bunuda mı kısıtladılar..[/QUOTE]
Bendede beş kademe görünüyor heralde bunuda kısıtladılar.
herşeyi kısmaya başladılar.
zaten yakında voba parayı yatıracaz para bitince haber verecekler teminat tamamlayın diye.
-
ben foreksten izliyorum herhangi bir kısıtlama yok şu an 14 kademe görüyorum pencereyi genişletirsem 20 kademede görünür sanırım.sorun yok yani.MTX yine halt etmiş olabilir.
-
şimdi düşünüyorum da şort açmayan kalmışmıdır acaba...ve sonrasında şortculara kendini iyi hissettirecek ve piramitletecek bir ani aşşa sarkış, sonra ver elini şarkışlamı? yoksa pala yine illüzyon yapıp bana öyle mi düşünmdürüyo....du bakalım izleyelim...
bum bum bum... bu arad TEPRİKLER DITATAR...
-
-
asti senin hayal gücü kapasiten XXXL.....
007...ben bond...ceymis bond...
-
[quote=Astatin;356595]şimdi düşünüyorum da şort açmayan kalmışmıdır acaba...ve sonrasında şortculara kendini iyi hissettirecek ve piramitletecek bir ani aşşa sarkış, sonra ver elini şarkışlamı? yoksa pala yine illüzyon yapıp bana öyle mi düşünmdürüyo....du bakalım izleyelim...
bum bum bum... bu arad TEPRİKLER DITATAR...[/quote]
Ben varım patron, şort açamıyorum üüüüü
118-82.5
-
şerro pala hergün kendine 1.000 puan civarı bir BANT oluşturuyor.bi aşağı bi yukarı tepişiyor arada kalanın canını çıkarıyor.
-
[quote=TÜRKOĞLU;356598]asti senin hayal gücü kapasiten XXXL.....
007...ben bond...ceymis bond...[/quote]
eyvallah patron sevolasın da...:)...nerdne icap etti şincik...annamadım vallah:p
-
aşırı satım bölgesinden yön değiştirecek seviyelere doğru süzüldü gösterge ama halen yukarda..ortalamada öyle..
[IMG]http://i51.tinypic.com/awyhih.jpg[/IMG]
-
Aste,
Sen, HAŞORT açabiliyor musun?
-
senaryo yazıyorsun ya pala şöyle yapacak şortlatacak birazda verecek sonra şarkışla falan.
[quote=Astatin;356602]eyvallah patron sevolasın da...:)...nerdne icap etti şincik...annamadım vallah:p[/quote]
-
1000 puanlık bi dalışmı gelecek ne ?