[quote=seagate;292335]sen yine ılımlısın 125.000 yaziyiler hisse nette[/quote]
aneyyy...eğer gerekçeleride aynıysa 125000 deel 25000 bin olur üwwwww
Printable View
[quote=seagate;292335]sen yine ılımlısın 125.000 yaziyiler hisse nette[/quote]
aneyyy...eğer gerekçeleride aynıysa 125000 deel 25000 bin olur üwwwww
dow %3 yapar mı
altın vuruş babında :)
[quote=unlimitted;292340]dow %3 yapar mı
altın vuruş babında :)[/quote]
deme böle şeyler unli abi 450 den kucaktayız :)
[quote=Lefter;292342]deme böle şeyler unli abi 450 den kucaktayız :)[/quote]
ben longları kapattım lefter 450den bakma böyle şeyler dediğime :D
Sistem de itki kaybolunca dayanamadı long'ladı tabi.. Çarpım çarpım çarpılasın e mi sistem... :..:
üühühüh..memü..-500 puandan +300 lere geçmişkne kapatsak mı..üww..gerçi PALA zayıf süsü verip ralli öncesi pozda ayarlamış olabilir..ühüüh..bilemeyong
[quote=Strategist;292347]Sistem de itki kaybolunca dayanamadı long'ladı tabi.. Çarpım çarpım çarpılasın e mi sistem... :..:[/quote]
patro aybediyon valla...son dönemdeki performans gayet şık..niye sistemine uymuyon patron ayıp valla...kapat kapat da çoluk çocuk görmesin..üwww
[quote=sovalye;291782]sabahtan beridir aktiften girdiğim satış emirlerinin hepsini slipajsız aldım(akiften girdiğim emirlerden slipajsız aldığım emirler yüzde 80 oranla karsız sonuçlanır...) bu demektir ki şelale için bir şeyler eksik...
shortum ama unmüsterih;)
ama inşallah yüzde 20 lik ihtimal gerçekleşir ve shortçu kalan arkadaşlar biraz olsun nefes almış olur...[/quote]
bu tecrübelerimi sistematize hale getirseydim koçu sollardım.
bu arada aktiften alışlarımı 25 puan pahalıya aldım:p çok iştahlılar...
[quote=Astatin;292350]patro aybediyon valla...son dönemdeki performans gayet şık..niye sistemine uymuyon patron ayıp valla...kapat kapat da çoluk çocuk görmesin..üwww[/quote]
Takacam patron... Buna da takacam, bundan sonra geliştireceğim bundan daha iyi versiyonuna da takacam.. Evet... Bir psikoloğa gitmem lazım... Acilen... Kabul ediyorum... :..: :::
[quote=sovalye;292352]bu tecrübelerimi sistematize hale getirseydim koçu sollardım.
bu arada aktiften alışlarımı 25 puan pahalıya aldım:p[/quote]
Turtle sistemini geliştiren Richard Dennis eğer slippage yemezse hemen o pozu kapatırmış... Doğru mu şehir efsanesi mi bilmem... :)))
[quote=Strategist;292353]Takacam patron... Buna da takacam, bundan sonra geliştireceğim bundan daha iyi versiyonuna da takacam.. Evet... Bir psikoloğa gitmem lazım... Acilen... Kabul ediyorum... :..: :::[/quote]
5.000 dolara garantili sisteme uyma seansı düzenliyorum. sistemine uyamazsan para iade garantili:)
pazarlık payı vardır:..:
[quote=Strategist;292354]Turtle sistemini geliştiren Richard Dennis eğer slippage yemezse hemen o pozu kapatırmış... Doğru mu şehir efsanesi mi bilmem... :)))[/quote]
olabilir...onu bilmiyorum bu benim kendi acı tecrübem:( ama trendli piyasalar için geçerli...
ben yıllardır hiç pasif emir kullanmadım yasakladım kendime...