-
[quote=Strategist;347033]Bir ara 1.000 puan kardaydı poz... Kapatmadım şimdi 200 puana düştü... AOP **... Bi daha trend mrend diyen olursa bi küserim bi daha da konuşmam... :..:[/quote]
"Aynı yönde uzun süre devam eden hareket" desek sorun var mı strobaba:p
-
aktif alım farkı 3000 oldu, üşüyorum yav........
-
[quote=Astatin;347035]"Aynı yönde uzun süre devam eden hareket" desek sorun var mı strobaba:p[/quote]
Trend veya mrend kelimelerini ayrı ayrı da kullanabilirsin patron.. Yan yana duyunca gıllanıyorum... :::
-
[quote=padişah;347036]aktif alım farkı 3000 oldu, üşüyorum yav........[/quote]
:::::: Kutup ayusuysam neden üşüyorum **..diyosun haklı olarak:::
-
[quote=Strategist;347037]Trend veya mrend kelimelerini ayrı ayrı da kullanabilirsin patron.. Yan yana duyunca gıllanıyorum... :::[/quote]
"Trend veya mrend" şeklinde kullanım ayrı ayrı kullanım sayılabilirm strobaba..kurtar bizi baba
-
stobum 78275'te duruyor, hadi pala, patlat da 78700'den açma fırsatı ver, hatırım galacak.......
-
[quote=Astatin;347039]"Trend veya mrend" şeklinde kullanım ayrı ayrı kullanım sayılabilirm strobaba..kurtar bizi baba[/quote]
Şöyle bir kullanım da olabilir Astrobaba: :..:
" ** Dow, ** Dax, ** Vob "
-
[quote=Strategist;347042]Şöyle bir kullanım da olabilir Astrobaba: :..:
" ** Dow, ** Dax, ** Vob "[/quote]
abi o beynelminel yada beynelmilel bir kullanım hoş da..... ** ların hangisinin yerine trend veya mrend yazacağız ben çıkaramadım.. zeka sorusu gibi..oysa ben de google da iyyidim:D sellbear nerde..üw
-
-
şer**** stoplattı beni ama yine short açtım, olan 150 puana oldu......
-
aha da iki dopik arası gidip gelirkene bafilemiş adam yine..helal pala..graşkaaaa
-
[quote=Astatin;347045]lebronluyo yine....[/quote]
Anatrend kaçta patron.Artık kısalarla cebimize para koyup geri çekmeyecekler değil mi..:o