Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyor :D Astatin nerdesin :D
Printable View
Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyor :D Astatin nerdesin :D
[quote=hexa;130535]Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyor :D Astatin nerdesin :D[/quote]
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1134/usdjpy.png[/IMG]
[quote=sazan;130534]Bak Astatin, aklını çelme sistemin. Daha toy o. Bu piyasalarda harcanııır gider. O yüzden korur ve kollarım diyorum. Duygusal değil bir mantık birlikteliği öneriyorum. Bana son kozlarımı oynatma. :..:[/quote]
Bense hem aşk hem mantık birlikteliği öneriyorum:..::..: Hiç utanmıyorsunuz değil mi bay Sazan..PC de sistem haremi kurdunuz hala gözünüz toylarda çıtırlarda:..::..:
22.4 litrede yığılı kademe kalkması lazım. belki 4.26 da kalkar garantide :)
üşş DIS -20 nin altından dönip 0 ı yükselen diplerle kırdı..böyle durumlarda %90 pis yükseliyo..üww
ekşın ekşın :)
[quote=hilm;130529]Sn Saraylı IMKB de 3 tane yeni tepe bekliyor....
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/URL]
Sn Sazan Saraylının yukarıdaki sayımı konusundaki görüşünüz nedir ?
Siz nasıl sayıyorsunuz ?[/quote]
Sn Hilm,
Şu anda tercih ettiğim bir sayım yok. Bir sayım alternatifinin ağırlık kazanabilmesi için, daha çok bar'a (dolayısıyla zamana) ihtiyaç var. Sn Saraylı da bir impulse sayıyorsa, vardır bir bildiği.
[QUOTE=Astatin;130539]üşş DIS -20 nin altından dönip 0 ı yükselen diplerle kırdı..böyle durumlarda %90 pis yükseliyo..üww[/QUOTE]
piki türkçe konuş yaw ne dion sövüonmu bize napıon anlamıozki :D
Sistemle ilişki kurmak caiz değildir!
Son kozlarımı oynatma demiştim Mr. Astatin.
Bak bende onun hemcinsi var (1 dk'lık grafik). Hemcinsi ile birlikte yaşama şansı sunuyorum. (Arada da ben yararlanacam tabi ki) Ama baskı yok , zorlama yok . İstediğinde gider.
[URL="http://img3.imageshack.us/i/voby.png/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/7576/voby.png[/IMG][/URL]
[quote=Vob Trader;130542]piki türkçe konuş yaw ne dion sövüonmu bize napıon anlamıozki :D[/quote]
Senin için iyi bir şey diyorum..:)
sn larossian 15 daklık esas oğlan hala sat da mı..
[quote=BORSACIOZGUR;130459]Ehh artık burdan da uzun bekleyen varsa pesss...[B][U]zaten yüzde 2 yapmışız.. [/U][/B]
aralıksız yükselişin ardından bi de +yüzde 5 mi olacak..:)[/quote]
Sanırım yüzde 5 olacaz bugün.:D
[quote=sazan;130544]Son kozlarımı oynatma demiştim Mr. Astatin.
Bak bende onun hemcinsi var (1 dk'lık grafik). Hemcinsi ile birlikte yaşama şansı sunuyorum. ([COLOR=red]Arada da ben yararlanacam tabi ki)[/COLOR] Ama baskı yok , zorlama yok . İstediğinde gider.
[URL="http://img3.imageshack.us/i/voby.png/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/7576/voby.png[/IMG][/URL][/quote]
Sevgili One Minute,
Gördüğünüz gibi diğer talibiniz sizden sadece faydalanmak istiyor. Ayrıca siz bir kedi köpek değilsinizki hemcinsinizle yaşamaktan keyif alasınız. Anlayacağınzı bay sazan sizi haremine tıkıp faydalanmak istiyor..Yani siz elindeki aynı tür şeylerden bir tanesi bir meta olacaksınız.Başınıza bir harem ağası dikip hayatınızı zindana çevireceği de çok aşikar.
Oysa diğer yanda seviyeli duygusal ve mantıksal bir ilişki sizi bekliyor..
One Minute'un mutlu günleri mutlak gelen gündedir,
One minute, one minute, astinin, ky nin sistemi,
Yırtmanın şanlı yolunda yürüyen yatırımcının sistemi:..::..::..:
zaman daralıyor...bakalım çanlar kimin için çalacak...
LONG ? SHORT ?
[i]Seans arasında gelen ekonomik daralmanın tarihi boyutlara yükseldiğini beyan eden birinci üç aylık dönemde gayri safi yurtiçi hasılada % 13.8 'lik azalışın şimdilik piyasayı negatif etkilemediğini görmekteyiz. Bazı kesimlerce bu miktar bir daralmanın fiyatların içinde olduğu belirtilse de [color=#FF0000]piyasa oyuncularının önemli bir kısmı bunu not defterlerine sessizce eklediler.[/color][/i]
[quote=Astatin;130548]Sevgili One Minute,
Gördüğünüz gibi diğer talibiniz sizden sadece faydalanmak istiyor. Ayrıca siz bir kedi köpek değilsinizki hemcinsinizle yaşamaktan keyif alasınız. Anlayacağınzı bay sazan sizi haremine tıkıp faydalanmak istiyor..Yani siz elindeki aynı tür şeylerden bir tanesi bir meta olacaksınız.Başınıza bir harem ağası dikip hayatınızı zindana çevireceği de çok aşikar.
Oysa diğer yanda seviyeli duygusal ve mantıksal bir ilişki sizi bekliyor..
One Minute'un mutlu günleri mutlak gelen gündedir,
One minute, one minute, astinin, ky nin sistemi,
Yırtmanın şanlı yolunda yürüyen yatırımcının sistemi:..::..::..:[/quote]
Çok güldüm dostum. Ben bu van munut diyaloğunu sonlandırıyorum. Sonrasında kırmızı noktalı yayına kayıp, ceza alacağız yoksa.
Bol Kazançlar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130547]Sanırım yüzde 5 olacaz bugün.:D[/QUOTE]
sen baya taktın bu arkadaşa geçen söyledikleri seni derinden yaraladı heralde:D
Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?
[quote=sazan;130551]Çok güldüm dostum. Ben bu van munut diyaloğunu sonlandırıyorum. Sonrasında kırmızı noktalı yayına kayıp, ceza alacağız yoksa.
Bol Kazançlar.[/quote]
+.Forumda bordo noktalı diyaloglar bile makbul artık -yatay piyasada-.
[QUOTE=tuareg;130553]Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?[/QUOTE]
bugün de arıza imkb'de çıkacakmış.:) vade son günü spot kapanıp vadeye hadi bildiğin gibi at koştur, gün senin günün deseler n'olur acaba..:..:
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1917/vanvankaka.png[/IMG]
49 uzlaşırız
fxCi teşekkürler senin usdjpy grafik sat vermiş galiba kaç pip düşer fikrin varmı? Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Bugün veriler:
USD S&P/Case-Shiller 20 Bileşik Endeks (y/y) (Nis) 16:00
USD Chicago PMI Endeksi (Haz) 16:45
USD Tüketici Güveni (Haz) 17:00
TRY Dış Ticaret Dengesi (a/a) (May) 17:00
Uzlaşmada ne yapıcaklarına karar veremediğimden.
Ağustos vade Short.
[QUOTE=hexa;130558]fxCi teşekkürler senin usdjpy grafik sat vermiş galiba kaç pip düşer fikrin varmı? Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Bugün veriler:
USD S&P/Case-Shiller 20 Bileşik Endeks (y/y) (Nis) 16:00
USD Chicago PMI Endeksi (Haz) 16:45
USD Tüketici Güveni (Haz) 17:00
TRY Dış Ticaret Dengesi (a/a) (May) 17:00[/QUOTE]
hiç fikrim yok hexa öylesine sistem baktım sadece ::: su an orda trade etmeyorum gayri kaç pip düşer bilemem düşmeden lönkte diyebilir.. zistemde neymiş gayri yerim zistemini
[QUOTE=tuareg;130553]Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?[/QUOTE]
Birara 16,35 gibi bi söğlenti vardı ama bakalım saat kaçta olacak
vallah vadenın son gunu zisteme uymak akıl karı deel flat en ıyısı
Bir çin atasözü derki ;
Çıkamayan borsayı düşürürler.
Düşemiyen borsayı çıkartırlar.
[quote=fXci;130560][COLOR=red]hiç fikrim yok hexa öylesine sistem baktım sadece[/COLOR] ::: su an orda trade etmeyorum gayri kaç pip düşer bilemem düşmeden lönkte diyebilir.. zistemde neymiş gayri yerim zistemini[/quote]
bu cümle nedne düzgün
[QUOTE=erkan.;130563]Bir çin atasözü derki ;
Çıkamayan borsayı düşürürler.
Düşemiyen borsayı çıkartırlar.[/QUOTE]
ikisinide yapamayanın fişini çeker arızaya sokarlar ::: for ekzempıl vop
[I][B]Birilerinin borsayı buralarda tutabilmesi için satışları karşılayacak korkunç bir alış yazması lazım.. [/B][/I]
[I][B]Buralardan mal alan çılgınlar küçük bir sürpriz yukarı hareketi de gerçekleştirebilir...[/B][/I]
600 tekrar kısaldım bu gün ben çok çarpıldım bakalım sonu ne olacak
corta gecti tekrarnan vade sonu flat olmak levazım flat
ver küsküyü...
Arkadaşlar dünden beridir kafamdan su senaryo geçyo eğer bu py uzunlarını ağustosa tasıyacaksa bu gün çok yükselmez sayet ağuztosa tasımayacaksa haziranda uzlasacaksa bu gün çok yükselir diye düşünüyorum
tabi ben düşünürken yukselen trend desdeğide kırıldı tabiki kısa vadeli olanı
Bugün bu vob gözüme başka güzel geliyor.
Biryerlerin fişinimi çektiler.
[QUOTE=traderx;129775]sessiz sedasız 5 dakkada bir fulll şort yada long demeden şort devam:..:
yükselişi yakaladık, umarım tepeyide bulmuşuzdur:..:[/QUOTE]
sessiz sedasız dünden beri aynen devam tırsmak yok ama coşkuda yok 46500
altı coşku olur... selçuklunun kulakları çınlasın:(
short.baydılar iyice
piramit şort fulli mulli