AManın gayaron..15 dklık bar açılışında TGG 2 ye çıktı..alıcı satıcı dengelendi...Bakalım kim baskın çıkacak..New turn on the way..üwwwww...gorkuyorum
Printable View
AManın gayaron..15 dklık bar açılışında TGG 2 ye çıktı..alıcı satıcı dengelendi...Bakalım kim baskın çıkacak..New turn on the way..üwwwww...gorkuyorum
[quote=a.kaya;369875]Hiç kımıldamayım ölü taklidi yapayım bari bu ne çalkantı yahu .dng.dng.dng adamlar çarpıyorlar resmen[/quote]
Gayatron,
Küçükken şöyle bir şey yapardık... Kertenkeleleri boş salça kutularının içine koyar kutuyu da ateşin üstüne koyardık... Kerkenkele önce ölü taklidi yapar sırtüstü yatardı..Ancak teneke iyice kızışınca numaranın yemediğini anlar zıplamaya başlardı..ve tabi o kadar sıçrayamazdı...Üww..hepsindne özür diliyorum valla...çok yapmadık valla yaw...günahlarımız affola..kedilere yaptığımız daha masum şakaları daha önce itiraf etmiştim..bir de yağmur yağınca toprakta çıkan solucanların üzerine tuz ruhu döker pırtlamalarını izlerdik..ü[url]www..[/url]. oh be itiraf ettim kurtuldum valla..pişmanın çok:cool:
[quote=Astatin;369870]bu sorunu 975 den 1k daha şort ekleyerek selamlıyorum gayatron[/quote]
Gayatronu selamlamak için açtığım bu fazladan şortu, yine gayatronu selamlayarak 600 den kapatıyorum:D 6k şort devam
Mepet %+9 yükselmiş bu havada
mepet ne iş yaparki?
[quote=Astatin;369881]Gayatronu selamlamak için açtığım bu fazladan şortu, yine gayatronu selamlayarak 600 den kapatıyorum:D 6k şort devam[/quote]
o 1k yı 625 den eklemek suretiyle 7k ile goştur babam goştur şort
Ben de MATRIX gibi hatırlatma geçeyim
""Notu kırılan ABD değil, bütün küresel sistemdir"..."Mevzu ABD de paketin çıkıp çıkmaması değil, mevzu ABD nin paketlik olması" gibi bu kez de "Mevzu ABD nin kırılan notu değil, geri kalanların g**üdür..." hehhee..wwww.
birazdan seansı durdururlar sanırım :( ya nasıl sevinecem bilemiyorum bir sürü ky kaldı altta şimdi :o o kadar uyardım çevremdekileri ama dinleyen kim :(
yanarım yanarım 68,000 den ek short açmadığıma yanarım.İçime doğmuştu bu hareketi yapacakları sağlam görüntü verdiler sabah gene sonra güümmmm :(
akşama dow düşmezmiş
sandp hesap hatasını kabul edermiş
ne olur vob?
ters giden bi şey var sanki :rolleyes: Asti farkındamısın sende :cool:
64100 e yazdım kapamayı 300 den döndü iptal ettim artık
[quote=bull market;369891]akşama dow düşmezmiş
sandp hesap hatasını kabul edermiş
ne olur vob?[/quote]
fantazi bunlar bull hocam teknik bas bas bağırıyordu 75-76 civarı şimdi iş iyice sarpa sardı uv li düşüş tetikleniyor nerdeyse :(
hiieyyt beee...ceddin deden...heheheh..yürüyün be türk ayuları
[QUOTE=a.kaya;369898]fantazi bunlar bull hocam teknik bas bas bağırıyordu 75-76 civarı şimdi iş iyice sarpa sardı uv li düşüş tetikleniyor nerdeyse :([/QUOTE]
ew sayımıda söylüyodu hatırlarsan:)
ben artık uzun kovalıycam
sıkıcı düşüşler yaşansada, yaşanmasada
bunun arkasında başka bir iş var bence;)
2k şortu 645500 den 2k şortu 64625 den kavırladım..kaldı 3k şort
775 le full flat..yeter arkadaş..az mola...bugün muhteşem ötesi bir gün oldu...biraz hesap bakiyesini mutlu mutlu izleyeyim..sonra bakarız
30 endeks 62000 altında nereye kadar sarkar tahmini olan varmı?
yada sarkarmı?
Bu hafta 68000 e tekrar bekliyorum ben
orada uzunları kapayıp kapamayacağımı düşünücem
önce mc yiyip full uzunları korumak için teminat tamamlayacağım galiba:)
önce 63.500 civarı ne yapacak görmek gerek, tepki verir ama nereye kadar?
rankaya ran ran..ransana abicim 65000 den açacaktım yine şortları valla..üwwww...bir sen kaldın meydande ayu ...teprikler graşkaya..yalnız bu nedir haci ya, gelen ver gidene ver...az bir tep arkadaş...
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/8/8835.jpg[/img][/url]
[quote=Astatin;369910]rankaya ran ran..ransana abicim 65000 den açacaktım yine şortları valla..üwwww...bir sen kaldın meydande ayu ...teprikler graşkaya..yalnız bu nedir haci ya, gelen ver gidene ver...az bir tep arkadaş...[/quote]
agzini hayra ac:::
[quote=Astatin;369905]775 le full flat..yeter arkadaş..az mola...bugün muhteşem ötesi bir gün oldu...biraz hesap bakiyesini mutlu mutlu izleyeyim..sonra bakarız[/quote]
Yahu Astipatron bari 64100 demiştim ordan kapasaydın :( aha da bak göstermiş amcalar ordan dönmüş sözde :..: ama bence hiç kımıldamasaydın daha iyi olurdu ancak kont çok ise malı götürdün demektir .brv.brv.brv
vay be 64100 iptal etmesem giderdi sanırım :o
taban kac?
sanki 2-3 gün daha düşüceğiz gibime gleiyor
Ah Asti Ah :(
haberturk'de yigit bulut'un sesi cikmiyor.::: makroekonomik temelleri savunan bir yazisi yok bugun.:..:
Yarına teminatları ayarlayayım şimdiden:)
ne düştü beeee:)
Bir acelesi var sanki bana öyle geldi:)
şimdi soru şu bu çıkan para nereye gidecek 2 gün sonra ya dövize gider ya da faize eğer yurtdışına alacaklarsa dövize dönerler Asti şu tolara baksana longlasak mı sen ne dersin ;)
haaa bir de ne diyordu yigit abi, herkez kriz bekliyorsa kriz gelmez.:::
Hata yaptık 65000 altına düşmez dedik bulduğumuz yerden full uzun yaptık olmadı:)
bir mc kesinde ikinciside ufukta sankim şimdiden öyle görünmeye başladı:)
63.500'den sağlam tepmesi gerek artık. Yoksa işler sakat olur.
1000 puan tepti :o
[quote=a.kaya;369927]1000 puan tepti :o[/quote]
66 binden aşağısı kurtarmaz patron.
[quote=aslan;369928]66 binden aşağısı kurtarmaz patron.[/quote]
halen bu kadar düşüşe rağmen kesik kırmızı hattı kıramadık bu canımı sıkıyor işte,çoktan kırması lazımdı var bi terslik ya hadi hayırlısı
Ama şu varki eminim şimdi çoğu ky ve by tepkiye oynayacaktır ve palanın da boylarının ölçüsünü alma ihtimali çok yüksektir gibime geliyor.
Astipatron 75100 den açtığım shortu kapamaya elim gitmiyor çok aç gözlü davranıyorum galiba :(
[quote=nunu;369912]agzini hayra ac:::[/quote]
Kendi hayır işlerine adasın. Çok kazandı sanki...dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Selamlar VOBORSA...brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]