kraş senaryo liyv, kitarapatra liyv, astatin liyv, long liyv biyırss..üwwww...
Printable View
kraş senaryo liyv, kitarapatra liyv, astatin liyv, long liyv biyırss..üwwww...
berbat nunu var ::: ::: ::: ::: ::: ::: :::
[quote=seagate;305479]ihlas yayın holding patron 2. tavan oldu :) yeni halka arz oldiydi üwww tavan tavan formasyonu üwwww
grafük atayım :D:D
[IMG]http://ressim.net/a/upload/3a2ac65a.png[/IMG]
eaheaü bi teknik analiz alsaydık üwww :D:D[/quote]
[quote=seagate;305493]abi not artmamışmıydı zaten skandal vardıya o ne oldu ? telefonla bildirdilerdi felan sonra açıklanıyodu üwww tvye çıktıydı yanlışmı anladım üwww[/quote]
ya memügeyt o olay rezillik...mudis çalışnaı telefon açıp bazı bankacılara görünümün pozitife döneceğini söylüyo..insider olayı ve yükseliş oluyo..sonra bu haber ankara ya gidiyo..angara mudis yetkililerini türkiyeye çağırıp hesap soruyor ve SEC e şikayet etmekle tehdit ediyor..amma bu haber bizim piyasaya mudis ankarada kredi notu artırmaya gelmiş (sanki uzaktan arttırılmıyo bu not:)) diye düşüyo..borsa yine yükseliyo..mudis o çalışanı işten atıyo, borsa yine yükseliyo... eski bakan zeki ergezen in sırbistan da bir oda görevlisi kıza saldırdığı ve sex karşılığı para teklif ettiği haberi düşüyo gaztelere, borsa yine çıkıyo..taksimde bomba patlıyo borsa yine çıkıyo, trafoya kuş sıçıyo borsa yine çıkıyo, yiğit kulunç jöleyi arttırıyo borsa yine çıkıyo, kayaboss borsa çıkacak diyo borsa yine çıkıyo, kayaboss düşecek diyo borsa yine çıkıyo, adalet bakanlığı listedesi hsyk seçiminde tulum çıkarıyor borsa yine çıkıyo, rüşvet yiyen görevi kötüye kullanan devlet görevlilerine af çıkıyo borsa yine çıkıyo,tekirin kilosu 3 liraya düşüyo borsa yine çıkıyo, benzine zam geliyo borsa yine çıkıyo...way**...
gördüğün gibi neden diye bir şey yok..borsa yine çıkıyoo
[quote=fXci;305484]hassas mental de sibop yönünde gayri gorkacak bısey kalmadı
[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/8919/mental.png[/IMG][/quote]
hayırlı ossun abey mentraly ağırdı yavs bu tez canlı .lelele
[QUOTE=a.kaya;305496]berbat nunu var ::: ::: ::: ::: ::: ::: :::[/QUOTE]
gene mi nunu:)
graşş kaçınılmaz..üwww
Son şakasını da yaptı rahmetli...:D
finito
SENİN GİBİ VERİ SAĞLAYACASININ DONDU GENE EKRAN .dng
[QUOTE=Astatin;305494]kraş senaryo liyv, kitarapatra liyv, astatin liyv, long liyv biyırss..üwwww...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;305502]graşş kaçınılmaz..üwww[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;305504]finito[/QUOTE]
bencede sayın patronum ..... +.
91775 histemik şortlar..90875 den flat..Bereket versin...
aSTİ YA MATRİKS GÖÇTÜ RESMEN MSQ DA VARMI SAT :(
[quote=astatin;305507]91775 histemik şortlar..90875 den flat..bereket versin...[/quote]
sistemi çarptım diyon yani ::: ;) sistem long ya demi :..:
ters yüz oldu vesselam :D
astatin abi spotta her gerileme alım fırsatımıdır üwwwww :D trend devammı ediyiiir üwww
kayabos..msq geçici olarak bile sat çıkarmadı.. o yüzden flatledim zaten..
üwwww çok takip ettim stres yapiyi oynamasa bile insan üwww iyi çalışmalar :) behlül gaçar üwww
[quote=astatin;305507]91775 histemik şortlar..90875 den flat..bereket versin...[/quote]
vay be tebrikler harbiden +.
Anlamadım şimdi 15 lik sistemde SAT yok 20 dk ya bakıyom 90750 de SAT vermiş gelde bozdur :confused: sistemleri gene çarpmaya başlayacaklar iyiki bi 3000 puan verdiler ya geri alacaklar :o
5 liğe göre yapsam ihya idim bugünde :(
[quote=a.kaya;305516]vay be tebrikler harbiden +.[/quote]
Hacikaya,
FIFO: Firs In First Out (İşi gücü olmayan TM cilerin yada S cilerin uydurduğu birşey..ilk giren ilk çıkar)
SISO: System In System Out (Sİstemle giren sistemle çıkar)
HIHO: Histem In Histem Out (Histemle giren histemle çıkar)
Girmekle kasıt pozisyona girmek (şort long) yannış anlaşılmasın:D
kaya sen sormadan ben sölimmm..hala alda..675 fiyata rağmen
hay**..IDB den fiyat izleyebiliyrum ama MTX bendede kitlendi...ta
[quote=Astatin;305520]kaya sen sormadan ben sölimmm..hala alda..675 fiyata rağmen[/quote]
harbiden bu işte bi iş var bence de kapanış yukarı vururlarsa şaşmam
bide sabah doji geldi demiştim hatırlarsan :o 91750 de iken harbiden dikkate almak lazım mış :..: acaba flatlamıştım tekrar longa girsem mi ::: gaşınıyomda .dng .dng
Selamün aleyküm bol kazançlar cümleten. Sabahtan beri oluşan günlükteki akşam yıldızı saatlikte sabah yıldızına döndü düşüş fake diyor ve 90.800 ortalama ile uzun açıyorum. Hedef 92.600...
histem ala döndü valla...sistemd ealdaydı şu an kitleniş olsada...ayem filat
graş öldü..yaşasın ralli...ralli gaçınılmaz
bi aşağı daha yapması lazım
ufff sistemden bi koptumu girmek ne kadar zormuş :confused:
sölemesi ayıp lınkktanda 200 puan vurdum ve sanırım haftasonuna filatım
Asti 5 likte PUPU ların oluşmasını bekliyorum eğer sistemde hala AL da durursa dalarım diplerden :D
ASLINDA 1 LİK AL DİYO AMA .dng
kayaboss..hastayım senin şu periyotlarla valsine :)
stro baba nerde yaw..iyi üstaddı stro üsad..aluu
Sistem bu kadar inatla sat vermedi 075 den long ama tırsıyom yani
Ve 950 de stop aman be stres gerek yok haftasonu flat DURDUK YERE ÇARPILDIK DİYE DİYE
ASTİ BENDEKİ SİSTEMDE ENRTRESAN 20-30 DK SAT VAR AMA 15 LİKTE YOK ÇOK TUHAF DEMİ :rolleyes:
hoppa bakalım nasıl kapatcağız yeni dip yapmasın bu pala
ortam malum uzuncu terse gider bizde bön bön bakmayalım yaww
[quote=negrolino;305546]hoppa bakalım nasıl kapatcağız yeni dip yapmasın bu pala[/quote]
TAM TERSİ OLMASINDA :p
Böyle kaparsa ptesi kesin karanti artı gapla açar mış :d
kaya,
biz kapandıktan sonra dow önce bir düşecek ama sonra yükselerek kapatacak..:)
yada kim bilir tersi de olabilir belki de...:) eh eh
dale don Shortingale oldum gayri