[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9986/333v0.jpg[/IMG]
Printable View
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9986/333v0.jpg[/IMG]
[quote=jelibon;314139]Yanlış buldun, Sayın Kertenkele'ninki doğru.
Jelibon.[/quote]
sildim üstad o mesajı
hemen yakaladınız
kafa dağınık.işleri toparlıyorum.toplantıya girecez şimdi.hızlıdan yaptım
bulduğumuda yanlışlıkla 63800 e eklemişim
herneyse 66700 iyi gözüküyor
ama 65200-500 süper olur
66200-67200 dedik.sizindediğiniz 67700 shortcu stopunda kapattı namıssızlar
geceye kısa girdim yine.bereket versinki karlar fazla gitmedi.dünkü 1350 puanun sadece 200 ü gitti.kapanış itibariyle
riske atmaya değer bir rakam geriye kalan 1150 puan.150 de komisyona ver
1000 puan riske atıyorum.tabiki kardan
yarın tekrardan karları cebe koyarız gibin gözüküyor
papaz 1.3210-1.3338 bandında devam.ama bu 1.3210 çok olmaya başladı
yıkılır bu akşam bu 1.3210.benden dimesi
passat
passat
İndi bu gümüşte 28 in az altına hayret ediyorum aynı gün yapıyor namussuzlar ben beyi görürsem aynısı görüyor adi pala. Ve anında uygulama.
Benim en büyük problemim bu. Hep kafada zamana yayılacağını düşünmek.
Adam operasyonu 1.5 günde yapıyor.
Jelibon.
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/2205/sssv0.jpg[/IMG]
[quote=jelibon;314139]Yanlış buldun, Sayın Kertenkele'ninki doğru.
Jelibon.[/quote]
kertenkele değil üstad ketenhelva
passat
[quote=PASSAT;314160]kertenkele değil üstad passat[/quote]
öğrencin baya dikkatli dinliyor Jelibon abi,::: sözlüden 100:..:
jelibon abi .. tahmnim .... projeksyon abi .... 1377 destekti kanalizasyonel olarak ama .... biraz sarkma oldu ... thrust ... üvvvvvvvvvvv
[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/8886/adszcix.png[/IMG]
herkese iyi akşamlar.sarıgızda katliam yaptılar ama en büyük katliam gümüşte dünden beri %10 yaw... peee
Vallah 1407de bekliyorduk ve yazmadım ama en fazla on dolar üstü idi.
Ve 1425 i geçmemeliydi.ama 6 dolar saptı.çok önemli
Sonra görüşürüz mesajı var geçici ayrıldı gibi.
yukarı tahminleri yazarız kendimce..
Şu an bence 1354 ve 1348 özellikle 48 takip edilecek çünkü daha öneml'si var.tabi gelirse:)ben beklerim.ama ama...tabi asıl gün haftaya p.tesi olabilir.çin bakalım ne diyecek.ışte o zaman hangart. ..dolar ne olaca ?
[QUOTE=PASSAT;314160]kertenkele değil üstad ketenhelva
passat[/QUOTE]
didim ben kafayı yedim diye.:..:
Kertenkele nirden çıktı ya?
Jelibon.
[QUOTE=selçuklu;314163]jelibon abi .. tahmnim .... projeksyon abi .... 1377 destekti kanalizasyonel olarak ama .... biraz sarkma oldu ... thrust ... üvvvvvvvvvvv
[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/8886/adszcix.png[/IMG][/QUOTE]
evet. 7 puan sarkma. İnşallah sarkmaysa.
Jelibon.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/3971/gggmo.jpg[/IMG]
[QUOTE=jelibon;314167]evet. 7 puan sarkma. İnşallah sarkmaysa.
Jelibon.[/QUOTE]
bu sefer ema holara bakrak tutuyorum abi .. pozu .... 1380 ciler sahnede ... 5 likler yeni yeni toparlıyor ...
[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/9594/eeeao.jpg[/IMG]
Gümüş.
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/3396.bmp[/IMG][/URL]
Altında 1371 desteği 1382 drenci var.
1382 uzun vade desteğiydi
kapattım .. sat verdi ... ya yeni alı bekleyecem ... yada .. kanalizasyonel olarak .... aşağıdaki çizgiye bakacam .. .gerçekten dipse .. .tekrar ordan dönmesi gerekiyor ... altının graflarındaki diplerin çoğu öyle .. oluyor ....
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9716/adszkld.png[/IMG]
[QUOTE=Larossıan;314172][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/3396.bmp[/IMG][/URL]
Altında 1371 desteği 1382 drenci var.
1382 uzun vade desteğiydi[/QUOTE]
laros abi i ellerine sağlık hoşgeldin .... .brv.brv.brv.brv.brv
[quote=jelibon;314154]İndi bu gümüşte 28 in az altına hayret ediyorum aynı gün yapıyor namussuzlar ben beyi görürsem aynısı görüyor adi pala. Ve anında uygulama.
Benim en büyük problemim bu. Hep kafada zamana yayılacağını düşünmek.
Adam operasyonu 1.5 günde yapıyor.
Jelibon.[/quote]
üüü Sn jelibon bende bu hıza hayret ettim ,inşallah kısa zamanda toparlar yoksa külli zarar ederim.üüü
[quote=indregandi;309649]vop için günlükte aşağıda 817xx, yukarıda bu gün için 84025 var,....
dov açılana kadar irlanda ayarlaması yapılıyor, araya şu aşamada porto veya bir başkasını alacaklarını düşünmüyorum, yani yeni ülke yerine zaman almamlılarki rahat olsun aksi sıkıntı olur,
817xx ise dip olarak deyil ilk ciddi tepki olarak alınmalı, ayı pysi nin başladığını düşünmüyorum, bu daha ziyade 11.2007 öncesi yapılan kar realizasyonu gibi düşünülmeli, tabiş büyüklük olarak ciddi kabul edilmeli, zira o dönemdeki 19000 puvan dı, 52 den tekerrüründe 74xxx görüldü,.....bu işin bir yönü, yani realize....
diğer yönü olan ayı pysi için ise bir yavru tepe alınmalı mevcudun yanına sonra bu kırılmalı ki ayı olsun,
dayanaklar, parasal genişleme, yani parada sorun yok, sorun bu parayı emdirecek büyüklükbulunmasında bu da başarılı şekilde gidiyor,......burada tek sorun mevcut ülkelerin almanya abd ikilisine hastir çekmelerinde yaşanabilir, bu gerçekten sorun olur, çünkü bu ülkeler fatma gül durumundalar, yetkili ağızlardanda bunu belirtiyorlar zaten, çünkü borçlu ülkeden çok bir şey yok dünyada, bizde sorun hayıra çıkar örneğin evet geldiğince buradaki siyasi proceksiyon gereği sürüden ayrı tutulacaktır,
yinde dolardaki değer artışının tsarrufları süngerden suyun emilmesi gibi geri çekeceği unutulmamalı, ancak bunun önündeki engel ise para arzı, bu durumda bir taraftan arz diğr taraftan çekim düşünülemez ölse mantık denge durumudur, ve akla yakın sneryom bir süre sonra, dip bulunduktan sonra yükselişin devamı yönündedir,
sonuç,
ciddi bir realize yaşıyoruz,
realize öncesi borsaların eş zamanlı, parite ile birlikte abartılı yükselişleri buna yönelikti,
817xx ilk tepki yeresi olarak durmakta, bunun altı ciddi ve sert satış ve sert toparlanış yönünde olacaktır,....[/quote]
[quote=indregandi;309656]bu süreçte max dip öngörüm ise 76xxx-77xxx dir,
bu rakamlar yukarıda verdiğim diğer 85950-86375/81750 bandı durumuna göre netlik kazanacaktır,...
sonuçta, 817xx kırılırsa 76-77 lere sert yaşayacağız(ancak sert toparlanma paşinden gelecek), şimdilik bantı 817xx-[B]86375 (85950)[/B] olarak yorulayalım[/quote]
buralardan bir yorum hakediyor,...
Qe 2 palavra olur dedik.
Neydi amacı qe2 nin?
Faizleri indirip mortage piyasasının önünü açmak.
Elbet işe yaramadı.
Hiçbir devlet piayasa kapitilasyonu karşısında duramaz.
Qe 2 veya Qe 2 yüzünden artış palavradır.
O gün bunu anlamayanlar qe2 sonrası düzeltme (ASLINDA SEÇİM DÜZELTMESİ) ve şimdi de yeni zirve karşısında ağızlarını bıçak açmıyor.
Güruh onlar güruh borsa güruhu.
Jelibon ne dedi? 2010 da dipden al 2011 de köşe ol.
Temmuz 1 dipdir.
1011-1235. 234 puan şimdilik ve devam edecek elbet.
Faiz artıyor borsa artıyor bunların öngörüsü vardı zamanında faizler artınca borsa düşecek diye aylarca milleti kandıranlar. YALANCILAR SİZİ.
Ve TNX ve USB 2 standart deviation dışında yeter artık eziyet etme bernankeye VE AYULARA oğlum BU DENKLEMLER KARŞISINDA ŞAŞIRIYORLAR.
Jelibon.
[QUOTE=turkishmojo;314180]üüü Sn jelibon bende bu hıza hayret ettim ,inşallah kısa zamanda toparlar yoksa külli zarar ederim.üüü[/QUOTE]
İNŞALLAH.
Jelibon.
Aha Vob Trader.
Aşağıdasın.
Naber dostum? Nerelerdesin?
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;314190]Aha Vob Trader.
Aşağıdasın.
Naber dostum? Nerelerdesin?
Jelibon.[/QUOTE]
vas. aga bende tam sana yazıodum. iidir allaha şükür. 2009 eylül de veda etmişdim. ama bi laf vardır. birinin tevbesi bişeyi görene dek diye. param vadeli mevduatta takılıodum kendimce :) sonra emlak gyo arzı bozdurdu bana yeminimi. arzdan yüklü mala yazıldım. sonra tahta açıldı 3 gün iyi açığa işlem yaptım. baktım ertesi gün aksiyon bitti. vadeliye bi baktım millet alıor verior :) dedim satayım malı mülkü ne var ne yok gireyim geri. sattım malı mülkü bugün geçti teminatım. ama az paslanmışız :) al dık verdik aldık verdik günü eksi kapadık. ekgyo dan yedik az:)) bakınıodum bende nasıl olur ne olur piyalasar die
hoşgeldiniz vobtrader kardeş
inşallah bereketli bir sezon olur
passat
[QUOTE=Vob Trader;314196]vas. aga bende tam sana yazıodum. iidir allaha şükür. 2009 eylül de veda etmişdim. ama bi laf vardır. birinin tevbesi bişeyi görene dek diye. param vadeli mevduatta takılıodum kendimce :) sonra emlak gyo arzı bozdurdu bana yeminimi. arzdan yüklü mala yazıldım. sonra tahta açıldı 3 gün iyi açığa işlem yaptım. baktım ertesi gün aksiyon bitti. vadeliye bi baktım millet alıor verior :) dedim satayım malı mülkü ne var ne yok gireyim geri. sattım malı mülkü bugün geçti teminatım. ama az paslanmışız :) al dık verdik aldık verdik günü eksi kapadık. ekgyo dan yedik az:)) bakınıodum bende nasıl olur ne olur piyalasar die[/QUOTE]
Aman Dostum dikkatli ol.
Hatılyormusun msn de sana en son yazmıştım 7000, 8000, 9000, 10000 olacak geriye diye?
Yaptılar aynen.
Sevgiler.
Jelibon.
yahu bende bi sistem vardı. taa o zamanlardan kalma. çıkardık meydana garibimin başı döndü. bizim eski yöntemler yalan olmuş. tahtalarda xxxx geçior:) garanti kademe veriyor vadeli 5oo puan makas açıor:) alış verişler başladığı an 3oo er puanlar havada ucuor :)
1222 altı kapanış olumsuz olur ve 1215-1199 desteğine gider
papaz hala kararsız
passat
[QUOTE=jelibon;314202]Aman Dostum dikkatli ol.
Hatılyormusun msn de sana en son yazmıştım 7000, 8000, 9000, 10000 olacak geriye diye?
Yaptılar aynen.
Sevgiler.
Jelibon.[/QUOTE]
baktım da aynen de olmuş. grafiklere baktım şimdi sanki 3-5 güne geri yukarı topuklayacağız gibi görünüyor. iyi bir yerden longlayıp arkama yaslanmassam kuruma çalışırız.
Biraz takıl para kazan İnşallahda şu voborsa toplantısını gerçekleştirelim bir ara.
Kalabalıklaştı buralar, eski yeni nüfus arttı.
Bir toplantı iyi gider. Baya gelende olur bu sefer.
Jelibon.
[QUOTE=Vob Trader;314203]yahu bende bi sistem vardı. taa o zamanlardan kalma. çıkardık meydana garibimin başı döndü. bizim eski yöntemler yalan olmuş. tahtalarda xxxx geçior:) garanti kademe veriyor vadeli 5oo puan makas açıor:) alış verişler başladığı an 3oo er puanlar havada ucuor :)[/QUOTE]
valla bende sana diyim yani bende uzun zamandır o tahtayı görmedim yani.
alışıktık ona şimdi görsem şaşırırım.
[QUOTE=jelibon;314208]Biraz takıl para kazan İnşallahda şu voborsa toplantısını gerçekleştirelim bir ara.
Jelibon.[/QUOTE]
evet. ortam kalabalıklaşmış. eskiden kalanlar sermayeyi koruyanlar heralde. olmayanlar ise tevbeciler veya batanlar :) evet toplantı ii gider.
aga hala yorumlar dışarısı içinmi? biz de düzen aynımı? eskisi gibi geleni geçeni çarpalıorlar?
[quote=jelibon;314208]Biraz takıl para kazan İnşallahda şu voborsa toplantısını gerçekleştirelim bir ara.
Jelibon.[/quote]
ben gelirim vallahi
nerde ne zaman istiyorsanız
passat
[QUOTE=Vob Trader;314222]aga hala yorumlar dışarısı içinmi? biz de düzen aynımı? eskisi gibi geleni geçeni çarpalıorlar?[/QUOTE]
he hiç değişiklik yok tek değişiklik o zamanlar vob oynardım şimdi altın gümüş sp takılıyorum.
jelibon.
[QUOTE=jelibon;314229]he hiç değişiklik yok tek değişiklik o zamanlar vob oynardım şimdi altın gümüş sp takılıyorum.
jelibon.[/QUOTE]
gümüş yeni gözde mi ?
[QUOTE=Vob Trader;314230]gümüş yeni gözde mi ?[/QUOTE]
evet aylarca yataylaştı 16 küsürlarda, patlayacak dedim %100 yaptı 2-3 ayda.
jelibon.
1235-1219.
61.8, 1229.
Jelibon.
61.8-78 ideal üzerinde ne düşünürüm?
Graflı sayımda 5, 1 dediğim yer 3, 1 olabilir.
O zaman abc düşüş yani 4 aşağı bitti ve 5 yukarı başladı.
Kısaca iki ihtimal olur.
Böyle ise 1135-1119.50 düzeltmesi 1173-1135 atağının .25 fibosu.
Teyid anca yeni zirveyle olur.
İlk ihtimal %60,
İkincisi yani bu %40.
Jelibon.
yok jeliboss .... dipleme değil bence altın ve gümüş ....benzetemedim .. ... tıpkı euronun 1.42 si gibi tepeledi bence ...... daha düşecek tahminim ...... dünkü satışlarımız .. çok güzel yerledeydi ....
altında 1300 altı bence 2010 da görecez .... gmüş zaten dünkü graftaki gibi .. aylık dirençten döndü .. zor toparlar ... yükselişler bence satış fırsatı ...... uv de ikisindede yön yukarı tabi ...