-
[QUOTE=jani;212219]enkai ve akkız....bunlara basıyorlar...bunlarla bugünü kurtardılar....enkai yüzde 4 e yakın...akkız yuzde 1 üstü....
bu iki kaart grafigi citi amerika ile birlikte...yani citi ikisinede basıyor....bassın bakalım....akkız citi amerika gibi asagı basıldı...7.60 a....yedeklendi....şimdi 8.80 e basıldı....sorunsuzdu...çünki düşüşünde tepkiye oynayan herkes 3 kez biçilmişti....mal hep onun....[/QUOTE]
benden cok yaşayacaksın kuzum...ömrün uzun olsun.......
-
ek yapmayacam, mevcuttan 63725, 63800 ve 64025 den ipin salacam, yukarıdan istihdam içün, 63600 altında yerin koyarım ama,
-
suyun sesini duyuyormusunuz....ha ha ha ....şelale bu......
-
helal kuzu 500 dedin.. gelmiştir senin longlar...
-
450 deyim....alacagım parayı.....
-
ağa içiün bu büyük başarısızlık, insiyatifi kaptırdı, tekrar alması üyük para demek, traşlı oğlanlar eğitime,....
-
beklentim 63600 burayı görecez bu gün burası lönklerin güven duyacağı yere ha ha, ha , adamlar lönkçü bulamıyor, yazın bir tarafa her yer tırsani,
-
aşşagı bir darbe daha olmalı ozaman alacagım parayı.......yine bu sertlikte......
-
[B]dizlerimin titremesi en büyük tekniktir....[/B]
[B]26 yıl boru değil..........[/B]
[B]ha ha haaa..............[/B]
[B]KARA CUMA.....[/B]
-
aldım 400 puanını...700 de zabah almıştım....oldu 1100 puan bugün...dün 1175 ini almıştım....demekki bugün 2000 alırım....
-
fspx çözülürse darmadağın olurlar, japon bile tutmaz bir arada,.....
-
[QUOTE=jani;212260]aldım 400 puanını...700 de zabah almıştım....oldu 1100 puan bugün...dün 1175 ini almıştım....demekki bugün 2000 alırım....[/QUOTE]
Aman guzum dikkatli ol...Bu palanın sağı solu belli olmaz...