-
[quote=indregandi;443628]gold şu anda macro bir olayda, haftalık açıklanan bir veri sadece trade amaçlı,..konu tarde ise işssizlik deyilde 1406.x se dikkat edin derim,...
öte yandan goldun aşağı basılışı, dxy yi bu konuda daha ön plana aldı,...
yani otarite kendi malına döndü, neydi stokta onun dxy de onundu, ne yaptı kendini sigortaladı, ama şu olsa idi, bu veri açıklanırken 1614.x veya 1601.x te olan bir gold, yorum durum değişirdi,...
dolayısı ile rakamlar ölçü alınmalı,..
ana portföy illaki bunları kullanacak, bu nedenle rakamlardan gidilmeli,...[/quote]
1240 ... 1280 araliğina oynuyorum Hocam mayis 2013 için ...
bizim çocuk ta buradan 1040xy yakar
günü sert satiş yiyerek 1021xy/1024xy araliğini görerek kapatir sanırım
fazla inanmiş olsam gerek ki şu çikişi gördüğüm halde 102xyz lerden dolayi hiç trade girmedim diplerden biraz kapatip %25 e GOLD u çikarmak dişinda
-
-
[quote=altay;443629]1240 ... 1280 araliğina oynuyorum Hocam mayis 2013 için ...
bizim çocuk ta buradan 1040xy yakar
günü sert satiş yiyerek 1021xy/1024xy araliğini görerek kapatir sanırım[/quote]
abicim şu şekil senin iş,...madem short yöndesin,...bir düzeltme bekleyeceksin, bu düzeltme 1406.x üstünde 1443.x se doru gelişecek,...
bunu fırsat bilip, 1486.x crash çizgisinide göz önüne alarak, shortlarını bu duruma yayacaksın,...ve buradan bekleyeceksin olayı,....
şimdi adam basmış, ky ye para vermiş, illaki geri alırlar bunu, çubuk boyunda herkesi örtecek kadar yer var, işssizlik felan filan bu saatte faso fiso,...
neden a[B][I][U]dam zaten işssiz[/U][/I][/B], bak ne diyorlar adına işssizlik, bu verilere takılmayım abicim,..rakam bulun rakama göre oynayın,...
benim rakamları yazıyorum, iki gündür,...
birde 1376.x de nizami okumuş çocuklar için var, benimkiler gayri nizami,...
1406.x üstü kalışa dikkat, 1443.x se dikkat, 1443.x den shortlayabilirsen gusel olur,...
-
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6fpw.png[/img][/url]
bu nizami,...
-
1406.8 abicim buna dikkat et shortları atmadan önce kalacakmı kalmayacakmı bu manada,...
kalırsa heves yapma,..
1423.6-1426.3 en erken shorta
-
Altınlarımı bozdurdum...
Palaya yatıracam
103800 periferisinde oyalanacak..
Burada pala efendi dört saat yattı..
Alan dışı asıl numara başlar..
Ref aralık : 103450 104250
-
şimdi bu en temelde teknik mecrasına dönecek dalgalanma durunca, bu dalgalanmada yem olmamak gerekli,....onun için sabır,..
sonra kendi teknik olayaına dönecek,...bu saatte goldun 1486.x üstüne çıkışı, 1929 olur,..
kaldıki yine izin vermezler, dxy yi koşarlar, bunları hep yazdık,...
güvensiliği dxy üzerine aldı,...altını out etti,....
kıymetli maden yerine ne kodu, kıymetli para,..
yani ikame yerine dayanağı iaşret etti, bu işte öteden beri 80.702 etrafında salınan dolar,...
şimdi adamın stoğuda güçlü hatta tek adres, parasıda güçlü,..gold operasyonundan sonra,...
geriye faiz kaldı, bundaki gecikmeyi de zaten görece güçlü, yüksek usd ile sağlıyorlar, bunada enflasyon regületörü dedik, buda macro siyasete miyatlı,
bunlar işte,...
-
elbet kandıracam diyor ama kandıramayacak köfte,...akıl danışmaya ayağıma çağıracam bu lavuğu,....
105 den önce shortlamam seni,...
-
avantaj benim. aşağı gitse elimdeki zaten alacak, yukarı gisersen short maliyetim yükselecek bu arzuladığım durum en başından beri,...
sıkıntın da bu zaten ben trader deyilim,...maliyetçiyim ona göre, aynen senin gibi,...
-
birazdan netlik kazanacak durum tepeleme ye çok az kaldı, dün bunun çalışmasını açaıkladım,...
düşüş ya trende dönecek yada tepecek buradan,...
-
[quote=indregandi;443635]şimdi bu en temelde teknik mecrasına dönecek dalgalanma durunca, bu dalgalanmada yem olmamak gerekli,....onun için sabır,..
sonra kendi teknik olayaına dönecek,...bu saatte goldun 1486.x üstüne çıkışı, 1929 olur,..
kaldıki yine izin vermezler, dxy yi koşarlar, bunları hep yazdık,...
güvensiliği dxy üzerine aldı,...altını out etti,....
kıymetli maden yerine ne kodu, kıymetli para,..
yani ikame yerine dayanağı iaşret etti, bu işte öteden beri 80.702 etrafında salınan dolar,...
şimdi adamın stoğuda güçlü hatta tek adres, parasıda güçlü,..gold operasyonundan sonra,...
geriye faiz kaldı, bundaki gecikmeyi de zaten görece güçlü, yüksek usd ile sağlıyorlar, bunada enflasyon regületörü dedik, buda macro siyasete miyatlı,
bunlar işte,...[/quote]
teşekkür ederim Hocam ilginize
1392.x yansin başka bişiy istemem, ne kadar alsalarda verirler sonra
-
gani gani param var gel al bakalım,...7000 puvanda bir en erken açıyorum ona göre,...