-
[i]Gloom, Boom & Doom'un yayıncısı ve editörü olan Marc Faber, Seul'de düzenlenen ve AsianInvestor dergisinin düzenlediği forumda "Dünyada büyük değişiklikler yaşıyoruz" diye konuştu. Gelişmekte olan piyasaların giderek global ekonomi için daha önemli hale geldiğini belirten Faber, bunun geri döndürülemez bir trend olduğu savundu[/i]
-
[i]ABD Hazinesi uzun süredir beklenen kamu-özel sektör yatırım programını (PPIP) açıklamayı planlıyor. CNBC'nin edindiği bilgilere göre programda 9 katılımcı yer alacak ve bu katılımcılardan ikisi Wilbur Ross'un Distressed Real Estate/Debt Fonu ve GE Capital ile girişim sermayesi şirketi Angelo Gordon & Co'nun oluşturduğu bir ortaklık. Diğer 7 katılımcı arasında PIMCO ve Blackrock'ın da yer alması bekleniyor.[/i]
-
[i]8 Temmuz'da yapılacak G8 liderler toplantısına ev sahipliği yapacak olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, G8'in global ekonomik krizde en kötüsünün geçtiği sinyalini vereceğini söyledi.[/i]
-
[i]Avrupa borsalarını, şirketlerin ikinci çeyrek karlılıklarına yönelik endişelerle güne bir miktar kayıpla başlamaları bekleniyor. CMC Markets analistleri FTSE 100'ün 10, Dax'ın 8 ve Cac-40'ın 13 puan kayıpla açılacağını tahmin ediyorlar. [/i]
-
[i][color=#0000FF]Haziran vadeli endeks kontratı güne dünkü kapanışına paralel seviyelerde başlayabilir.Gedik[/color]
[color=#008000]Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş ile güne başlayabilir.Turkish [/color][/i]
-
endeksler neredeyse yerinde duruyor, ama paritelerin alayı coşmuş durumda. öyle ki bütün dünya forumlarında hasretle beklenilen short seviyelerinden al yakan sistemler mi istersin, o seviyelerden 100-150 pips yukarda işlem gören parite mi istersin.
ilginç bir gün olacağa benziyor...
herkese günaydın.
-
Gny..İmkb 500 puan artmaz.Satıcılı olacaz 2ay.
-
parite de cok kelek..gücü de yuksek her yerı abad da edebılr tarumar da..o yuzden her yonde kullanılıo..günaydınlar
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler dünkü kepazelikden dolayı mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.
Yeni bir gün başlıyor bol kazançlar
-
GÜNLÜK YORUM 30/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 48.825 Günlük ↑ Hedef 1 47.825 Pivot 47.125 Günlük ↓ Hedef 1 46.250 Günlük ↓ Hedef 2 45.650 YORUM : Haftalık hedefi olan 48.725 seviyelerini test etmesini beklediğimiz kontratın 48.250 direncini geçmesi gerekir.Bugün için 46.700-46.400 seviyeleri alım fırsatı olabilir.Alımların tekrar hızlanması için 47.750 yukarı kırılmalıdır. Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 45.850 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.550 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5680 Günlük ↑ Hedef 1 1,5600 Pivot 1,5425 Günlük ↓ Hedef 1 1,5250 Günlük ↓ Hedef 2 1,5170 YORUM : Trendi aşağı olan ve dar bir marjda hareket eden kontratta 1,5440-1,5460 seviyeleri bugün için direnç konumundadır.Bu seviyelerden satış yapılabilir.Bu hafta için 1,5300-1,5200 seviyeleri test edilebilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5550 üzerinde günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5810 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
-
ve gergin bi gün başladı..bugun 2 3 tip piyasa görücezx heralde..30600 kapatan vadeyı hatrladm bırden o da bole baslamıstı
-
Ulem KUIN hariöç herkes şort..hemde en fulünden..du bakalım sonumuz hayrola..Sİstem ağustos vadede hala sat vermemiş..üwwwwwww
-
Acaba Genel Müdür, dünkü rezaletten sonra tüm varı yoğuyla long pozisyomu açıyor:) Tepkileri azaltıp koltuğu korumak için..nihaaa
-
[quote=Fantom;130305]günaydın
full short :::[/quote]
Şorttada 10 kaplan gücündemisin?
-
-
vay be 800 puan makasla alım yapanlara tebrikler
-
Zero işlemmmm.Spotu bekliyorum.Öyle 40 50 adetlerle yükseltmek vobu neymiş birazdan öpmeleri lazım.
-
Bu gidişle dananın kuyruğu 17 - 17.15 arası kopacak :D
-
geceden 175 haziran kısalar devam. ağustos uzunlar 600 den flat
-
[QUOTE=clark;130080]47 -47 dedik muradımıza erdik flat[/QUOTE]
47375 kısa
-
arkadaşlar bu işlem adedi doğru değilmi?
daha 5 bini bile bulamadık 25 dakikada
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130311]Zero işlemmmm.Spotu bekliyorum.Öyle 40 50 adetlerle yükseltmek vobu neymiş birazdan öpmeleri lazım.[/QUOTE]
inatlaşma gökan...ben 250 point aldım kaçtım..ama çıkılacak durum yokmuş..
-
[quote=chn69;130316]arkadaşlar bu işlem adedi doğru değilmi?
daha 5 bini bile bulamadık 25 dakikada[/quote]
doğru doğru... küsküleri bekliyoruz:D pambııkk??? küskücübaşı nerdesin
-
cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D
-
full kısa devam. spot açılınca burayı 47100 de görürüz. sonra spotla beraber düşeriz. uzlaşma tahminim 46350.. varsa sizdende tahmin alalım.
-
[quote=enorton;130313]Bu gidişle dananın kuyruğu 17 - 17.15 arası kopacak :D[/quote]
Beni uyus ediyon demi.:::.kom
-
herkes kısaya odaklanmış anlamıyorum sizi neden...
-
10 verisini de gormek lazım derim..bence asıl tepkı orda olusur
-
-
cnbc dedeki vatandaş ne kadar rahat konuşuyo
ky yi yanıltmak için
-
47 cıvarı uzlasma beklıyorum..
-
[quote=QUEEN;130317]inatlaşma gökan...ben 250 point aldım kaçtım..ama çıkılacak durum yokmuş..[/quote]
İnatlaşmam mı?Şimdi değil zamanı.Spot gerçek satışmı değilmi görecez.250 puanla bu iş olmaz.Şimdi 250 puan değil daha yüksek beklentim var.
-
[QUOTE=QUEEN;130323]herkes kısaya odaklanmış anlamıyorum sizi neden...[/QUOTE]
800 puan makas
-
[quote=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/quote]
Bence de 30000 ler görülecek.
-
[quote=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/quote]
MBM kardeşimizin arada kullandığı bir tabir vardı... Garanti'nin ...... ......., sana bir şey olmasın:..:
-
[QUOTE=Astatin;130318]doğru doğru... küsküleri bekliyoruz:D pambııkk??? küskücübaşı nerdesin[/QUOTE]
Yeni sistem peşinde o .heyk
-
hem haziran hem ağustos vadede sat yandı bende..
ağustosu izliyorum ve hacim çok zayıf..
-
[QUOTE=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/QUOTE]
Bir iki mail daha yazarlarsa IMF ile ilgili görürsün gününü .boks.
-
haha ha garan ın acılısına bak:) hey yavrum hey..py düşmanımsın ama psıkolojıye ıyı oynuyosun vesselam..