buda benim zaten diğer sistemdeki 103325(pijama) dengesi ile uyumlu,...
du bakalım ne olucek,...
Printable View
buda benim zaten diğer sistemdeki 103325(pijama) dengesi ile uyumlu,...
du bakalım ne olucek,...
Gelelim bu güne... Dünün bir copy pastesi şu saate kadar.
103450 - 104250 ana bölge (periferisinde soyguna devam)
burdan palaya sesleniyorum.. öğle yürüyüşe gideceğim (kurban ölim uzatma ) eee hadiii...
buradan ite bakarsak,
ilk gün 1572.x kırdı,..ancak 1547.x üstünde kapayarak bunu yaptı,
ikinci gün devam ederek 1572.x üstünde kapadı,..
üçüncü gün 1572.x kırarak, 1547.x destek çalıştı ve yine üstünde kapadı,...
şimdi benim günlerdir yazdığım bu iki yeri online yaşıyorsunuz,...
kravat 1547.x olmak üzere, 1572.x geçilmedikçe realize bunda gelecek,...
[quote=indregandi;443561]buradan ite bakarsak,
ilk gün 1572.x kırdı,..ancak 1547.x üstünde kapayarak bunu yaptı,
ikinci gün devam ederek 1572.x üstünde kapadı,..
üçüncü gün 1572.x kırarak, 1547.x destek çalıştı ve yine üstünde kapadı,...
şimdi benim günlerdir yazdığım bu iki yeri online yaşıyorsunuz,...
Kravat 1547.x olmak üzere, 1572.x geçilmedikçe realize bunda gelecek,...[/quote]
haklısında rakamlara katılıyorum..
Bi pencerede ben açim
2 gündür mary teyze alımda (satışta)
sam amca saışta (alımda)
az biraz beklemek lazım 1400 ün üzerinde birz kalsın derim)
histemsel..
[quote=Traderk;443546]Bana göre çok Verimli bir graf gibi gözükmedi. sadece trend yada şıkışılığı ifade ediyor. 90 dan 108 e çıkış aralığına bakınca bile belli.. tekrar 97 de değişim var.. o da % 20 yukarı +% 10 aşağı = % 8 net. % 30 yerine % 8
3 ün biri gibi..[/quote]
[quote=indregandi;443550]geniş ölçeğe bakarsanız,...iyi bir sistem olduğunu görürsünüz ama dar ölçek graftan 108950 odaklı bakarsanız bu defa yanılırsınız,...
bu 108950 nin ne olduğunu dün biraz açıkladım ve 3 aydır zaman zaman yazmaktayız,..
108950 ilk olarak şunu yaptı, indikatör duvarlarını kalınlaştırdı ve satandart ayarlı indikatörler oricine karşı duyarlılığını kaybetti,..
graftan yine bakarsak 3 totla dalgasının 5.ayağının bu derece kuvvetli ve agresif oluşu bunda rol oynadı,...ve indikler bayıldı,..
o bayılanlar günlükte yeni yeni kendine geliyor bende,..
oysa normal tepe 102250 idi,..
108950 ise boğanın ayıyya drive etmesi idi,..
öncelik sonralıkta bakarsak, sistem orada uyusa dahi sonraki sarmaları güzel yaparak yeniden 106 zirvesine gidebilmiş,..
derim ya herşey kendini yaşar,...
bakın o tarihe gidip yazdıklarımı bulabiliriz, sezer 32 çok iyi hatırlar iyi takip ediyordu, sungur hatırlar,...albica hatırlamalı bu yazılanları,...
işte bu vuku bulurken aynı sistemlerin saatlikleri çok iyi iş yaptılar,...
şimdi işte saatlikle günlükler arasında bir devir teslim olabilir,...[/quote]
[img]http://666kb.com/i/cdbu88jhds8ipo5qy.gif[/img]
Hocam bu fake yükselişin yeni tepe getirmesi gerekiyor değil mi, daha önce verdiğiniz 111 bin civarı mesela.
Bu geniş perpektif
fibo içinde fibo
bakın aynısını goldda yaptılar, çadır direğini kurdular onsta 1921.x de ve nerede ise 2 sene diturb yaptılar,....
sayım suyum, kılım tüyüm oldu,...
bunlarda 60 dakikalık..
burda 60 yukarı olduğu sürece, short yok..
aşağaı olduğu sürece de long yok..
[quote=polo;443564]Hocam bu fake yükselişin yeni tepe getirmesi gerekiyor değil mi, daha önce verdiğiniz 111 bin civarı mesela.[/quote]
hayır bu fake takmatik tir,...yani banta tek gün bile yetebilir,...bir iki günde olabilir, ama aşağı giderse bu da aşağı fake demek,
[B][I][U]yani düşüş için yükseliş feyki, yükseliş iin düşüş feyki atmalılar,..
[/U][/I][/B]
pis bir durum, ama bu iş hep pis,...
bir kişiyi arkasına geçerek iki klonula birlikte sarmışssınız,...kişi kurtulacak,...bantta bu şekilde, kşini başkaca bir tekniği yoksa sağa ve saola sendeleme yapacak ki kurtulmaya çalışssın,...
burada kişi piysanın kendisi, dedim ya biz sonuççuyuz bizi bağlamaz, bu nota boka bulananlar bunlar,...
28xxx kontratı 103xxx den alanlar,...
şimdi bunlar minareyi çalan kılıfını durumundalar,...
ya vede sonuna taca çıkacaklar minder dışına yada, oturup konuşacaklar, yada dışardan adam getirecekler, ..
sıkıştılar, ...çanakkale böyledir,....