Selçuklu ne durumda acaba? gold ve silver'ın durumları çok kötü. Umarım zarar yazmamıştır...üüüüüü
Printable View
Selçuklu ne durumda acaba? gold ve silver'ın durumları çok kötü. Umarım zarar yazmamıştır...üüüüüü
ekşın var dediler geldik
[quote=flexy;442942]ekşın var dediler geldik[/quote]
Hay böyle işe ***yım beaahh::::o ulem cesaret edip 103775 den long açtım ve kapanışta çok mutluydum... işin komiği, hala çok da olumsuz değilim...demekki sabaha da fdj e ekstradan %2 daha basacaklar ve beni kar sıfırlanacak..belkide eksi
[B]rahat ol bişe olmaz dünya yıkılsa burası yükseliyor
abd ye nükleer saldırı olsa gene yükselir
neden gariban ky short açtı ikili tepe diye
106 dan 100 e düştü tepkisi fibonacciye göre olur dendi ky short açtı
kıyamete kadar yükselir burası ****** borsa dünyada örneği yok
mesela dün sabah kimse 1 lot almıyor. alıcı yok. satıcılar kuyrukta.. 106 dan düşmüş düşüşün tümünü geri aldı nerdeye 105.650 felan görüldü.. neden ky short açtı ikecek hepsini...
ne oldu sürdü yukarı.
hergün yukarı
teknik analizi ikim heryer uyumsuzluk dolu sürekli yükseliyor.. fibonacciyi ikim burası ikme yeri..
[U]
bankalar zorunlu karşılıkları nakit yerine belli kısmı altın tutmaya olanak sağladıydı mb ne oldu kimse haber yapabiliyormu.. karşılıklar buhar oldu %15 20 altın düştü.. kimse diyebilirmi diyemez..
[/U]
neden ky short açtı
ikecek hepsini.. ölümüne alacak ikene kadar alacak..
ne temel ne teknik hiçbir sebeble bu iktiğime bakmamak lazım... amacı ikmek...[/B]
[B]
teknik analiz yapan yanılır.. ikme analizi bakan kazanır[/B]
[B]teröristler olmuş trader.. mücahitler nasıl mütahit olduysa durum budur... kaçakcılık uyuşturucu işi hava civa.. en kolayı buldular.. millette uyusun.. yabancı payına baksın...[/B]
gördünmü açılışı artı açacaktı
çok daha eksi açılıp toparlamasını tercih ederdim..105600 yaptığında 15 dklıkdaki dehşet nunu oluştu ve onun gazını alıyor..tabi gaz alamadan ileri boyutada gidebilir o ayrı...ben 105500 den verip 104900 den yerine koydum lonkkkları...ama müsterih değilim
[url]http://www.youtube.com/watch?v=OVytw0DlkfE[/url]
verdi ne tekim..son pozlar istopşayne
asti noldu trade tivi işi?
vay**..artog ne olmuş la öyle
valla elbet global graş gelecek bir gün ama şahsen ben burda, müzakere ve çekilme geyikleri ile beraber, bir yeni high veya 109000larda bir ikili tepe ve gerek günlük gerek haftalıklarda bozulmayan bir nunu ve sonrasında dehşet graş bekliyordum (ew ile de uygun :))...ama bakalım nolcek..şimdilik trade e devam
benden başka birilerine daha 104-104250 arası dip yapıyor gibi geliyor mu? eğer geliyorsa demek kesin verecek :)..hehee..en azındna pivıt aralığımbu olsun..du bakalım
Agedaşlar..
Sistemlere uyma zamanı...İki ihtimal var
1) Ya müzakere-çekilme mevzusu ısınınca yeni bir en yüksek veya ikili tepe (yani büyük veya eşit 109xxx ler) yapacak
2)Ya da bunların hepsi zaten fiyatın içinde, global graşieynseynç...
İkisi de trend demek...trend demek sistem başarısı demek...
5 dklkda TOBO var...dediğim an basmaya başlarlar mı acep..hehehe
astatin ilk seanski spot rekor hacime bak
şort açtım memü az önce..tek kıllandıran husus, tahvil faizi yine düşüyor
öğleden sonra faiz kararı var faize kura bakma; dış borsalara goygoycu söylemcilere; yalakalara vs. kimseyi dinlemiyorum şuan..
o bişi diilde, şu güneydoğuda petrol bakacaz felan deyu açıklama yaptıklarında artog alsak eyiymiş...üwwwww..kaçtı balık
104625 ek şort hacı...
verecek olsa hülülülü vermesi gerekirdi... son derece kıllı durum..şortlar badem olabilir
amerikamı abi burası. faizler tarihi dipte. sondu bu faiz işi. seçim için faiz indirimleri. burdan kim faize para koyar. enflasyonun kaç olduğu belli değil.
daha indirme şansı yok bence. faizler diptir.
artık toplantılarda faiz indirim şansı kalmamıştır. son mermi tüfekte ateşlenmiştir.
yavaşş yavaş müsterihleşiyorum
:D[quote=Astatin;443103]o bişi diilde, şu güneydoğuda petrol bakacaz felan deyu açıklama yaptıklarında artog alsak eyiymiş...üwwwww..kaçtı balık[/quote]
balığı ızgara yapiiler...:D
yukardaki şortlara ortalama 700 puan taktılar..sonra ben longdan 300 taktım..en son şortum yine..içimdeki ayu gece dow yine iyi eksiye döner diyor..kısmet
[QUOTE=seagate;443118]amerikamı abi burası. faizler tarihi dipte. sondu bu faiz işi. seçim için faiz indirimleri. burdan kim faize para koyar. enflasyonun kaç olduğu belli değil.
daha indirme şansı yok bence. faizler diptir.
artık toplantılarda faiz indirim şansı kalmamıştır. son mermi tüfekte ateşlenmiştir.[/QUOTE]
goldman sachs benim öğlen dediğim durumu açıklama yaptı..
faiz indirimi işi bitti tarzında..
astatin büyük hacim
yüksek dalga
daha ne olsun abi
spotta kapanış eksi kırmızı yandımı
başka bişey kalmıyor geriye
bilmiyorum kapanış nası olacak
[quote=Astatin;443186]yukardaki şortlara ortalama 700 puan taktılar..sonra ben longdan 300 taktım..en son şortum yine..içimdeki ayu gece dow yine iyi eksiye döner diyor..kısmet[/quote]
[quote=seagate;443193]astatin büyük hacim
yüksek dalga
daha ne olsun abi
spotta eksi kırmızı yandımı
başka bişey kalmıyor geriye[/quote]
Memü,
yemin ediyorum yukarıdaki mesajı ilkj yazdığımda "devamında eğer gece dow eksiye dönecekse kapanışta bizimkine verirler" diyecektim..sonra kimsenin kanına girmeyeyim diye yazmadım:p gerçi hala skor net değil...
ama verilmiş sadakamız varmış..eğer kapanışta dünkü H nin üstüne çıksaydı stoplayacaktım..neyse du bakalım...dediğin gibi hacim güzel dalga bol...bir de bugünün L sini yenleseydik iyiydi...
eksi makasta var sevindirici
u100 eksi kapatmalı
dowla felan alakası yok astatin bunun çıkışı bitmiş olması lazım
dow çıksada bura düşmeli
faiz dip yaptı.. aşşağısı yok neyi alacaklar _?
üretimmi var faiz ekonomisi dibi buldu ötesi yok..
yannız bu hacmle yukarı döner artı kapatırsa yine bize yazar
[quote=Astatin;443195]Memü,
yemin ediyorum yukarıdaki mesajı ilkj yazdığımda "devamında eğer gece dow eksiye dönecekse kapanışta bizimkine verirler" diyecektim..sonra kimsenin kanına girmeyeyim diye yazmadım:p gerçi hala skor net değil...
ama verilmiş sadakamız varmış..eğer kapanışta dünkü H nin üstüne çıksaydı stoplayacaktım..neyse du bakalım...dediğin gibi hacim güzel dalga bol...bir de bugünün L sini yenleseydik iyiydi...[/quote]
[quote=seagate;443197]u100 eksi kapatmalı
dowla felan alakası yok astatin bunun çıkışı bitmiş olması lazım
dow çıksada bura düşmeli
faiz dip yaptı.. aşşağısı yok neyi alacaklar _?
üretimmi var faiz ekonomisi dibi buldu ötesi yok..[/quote]
Dow la alakası şöyle var memücüm...Ben DOW düşecek diye biz düşüyoruz demiyorum aslında..DOW un düşeceğini biliyorsa (gomplo)...DOW düşecekse, burda erkenden marjını yaratacak diyorum hazır alıcı bulmuşken..filan..bu gece %2 düşmüş dow olursa yarın 105000 den alıcıyı nerede bulacak mealinde
[QUOTE=Astatin;443198]yannız bu hacmle yukarı döner artı kapatırsa yine bize yazar[/QUOTE]
valla abi çift tepe var spotta voba bakma vob yanıltıyor.. sen çift tepe diyon amma oldu çift tepe spotta
-200 makas kim kısa açabilr kimse
sümbülzade vehbi uğramış voba..hehehe..kalmasın dışarda
[quote=seagate;443204]valla abi çift tepe var spotta voba bakma vob yanıltıyor.. sen çift tepe diyon amma oldu çift tepe spotta[/quote]
ha bak doğrud iyon...X100 de neredeyse eski tepeye gelmiş...X30 da biraz dah mesafe var..ama hiçbirinde fark VOB30 un olduğu kadar değil haklısın.. he bir d eorda vade fitar farkı var..hımm..ivit...doğru diyon..ama çift tepenin makbul olanı öncekini az aşıp öyle dönenidir..velakin... bu da makbule olsun...koskoca ibrahim paşa makbulken olmuş maktul..:D vob mu olmayacak..hehehe
. Bugünkü işlem hacmi 4 milyar 104 milyon TL oldu.
[quote=seagate;443217]. Bugünkü işlem hacmi 4 milyar 104 milyon TL [B]oldu[/B].[/quote]
gol oldu..şortlar gol oldu....ivit:D
altın gibi -10 -10 gitmezse iksinler palayı