yarın amerika kapalı bizimkide yerlilerin eline düştü.. çok çok düşük hacim ve yukarı oliiiidi eskiden.. bilmiiiiiiimm yemiiiiiiiiii geliiiiiiiii gidiiiiiiiiiiiii
Printable View
yarın amerika kapalı bizimkide yerlilerin eline düştü.. çok çok düşük hacim ve yukarı oliiiidi eskiden.. bilmiiiiiiimm yemiiiiiiiiii geliiiiiiiii gidiiiiiiiiiiiii
[QUOTE=dede;222764]short demeyin artık midem bulanıyor..[/QUOTE]
ne diyem mahmut mu diyem ::::::::: yazdıgım seylerın bır yatırım degerı yok sadece kendı belırledıgım stratejı cercevesınde hareket edıyorum.. kımseye short cıgırtkanlıgı yapmak degıl amacım yanlıs anlasılmasın bunun cok kotu sonucları oldugunu bızzat bılen bırıyım eger uyarınız bu yondeyse haklısınız hıckımse yazdıgım seyın onemlı oldugunu dusunmesın kaale bıle almasın.. kendı kendıme takılıyorum bı kenarda.. :rolleyes::rolleyes:
ayrıcaa yo larda hareket var.. en son onlar giderdii borsada... tarihe not düşimmm
makas artı 250 puan...pehhhh...
eksi 600 ..lerden buraya.....
pala söylemişti.....akıllı olun laa.....
tövbekar bozz.....
30..dk.lıklarda OBO çok şık....
amma pala OBO sevmez......
du bakalım...kırarsa......
saat 11 zonrası
sibop löngınşayne
875 kısa...
[QUOTE=fXci;222780]saat 11 zonrası
sibop löngınşayne[/QUOTE]
şimdi rahatım işte
Vob erısım
vob ıslem sıstemı gecıcı bır sure ıcın uye erısımıne kapatılmıstır. Saygılarımızla,
gıtmedı....vay ****...benı bekledıler durdurmak ıcın...
VOB ISLEM SISTEMI GECICI BIR SURE ICIN UYE ERISIMINE KAPATILMISTIR. SAYGILARIMIZLA - VOB
VOB ISLEM SISTEMI GECICI BIR SURE ICIN UYE ERISIMINE KAPATILMISTIR. SAYGILARIMIZLA, VOBGZ111028
-MATRIKS-
yuh artık.dng
*VOB İŞLEM SİSTEMİ GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN ÜYE ERİŞİMİNE KAPATILMIŞTIR-VOB
Ya göçecez ya uçacaz...
tamamen kapatsalarda kurtulsak şu ştress şıkıntıdan.dng
Bende pala lavoboyamı gitti diyoedum.
Bunun altından gene bi çapanoğlu çıkmasın genelde hep öyle olurda...
yahu ne rahatmış şort olmamak....hele hele long olmak...long..long....
söylemesi bile güzel....sırtınıda palaya dayadın mı..oooohhh dolçe vita....
dayak yook..stress yook...kaybetmek yookkk.....yaslan arkana say paraları...
teknik..meknik...haber..maber boşver..koy geç.......long ula long......
şort sevdası hep o ibliss jani yüzünden....anarşist ...ne olacak.....
[QUOTE=boz ayı;222800]yahu ne rahatmış şort olmamak....hele hele long olmak...long..long....
söylemesi bile güzel....sırtınıda palaya dayadın mı..oooohhh dolçe vita....
dayak yook..stress yook...kaybetmek yookkk.....yaslan arkana say paraları...
teknik..meknik...haber..maber boşver..koy geç.......long ula long......
şort sevdası hep o ibliss jani yüzünden....anarşist ...ne olacak.....[/QUOTE]
Boz abeyim longdada pala ile sırt sırta olursan güzel mazallah döndüğünde pis öpüyor.
Dün ne yaptığını görmedinmi..
30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?
spota basıyorlar.....
pala böyyük adamsın walla......
İşlemler durduktan hemen sonra akkızda kademe indirdiler, şimdi de garan tesadüff... :)
nolmuş mazot mu bitmiş niye kapattılar..
[quote=oguzhan;222801]Boz abeyim longdada pala ile sırt sırta olursan güzel mazallah döndüğünde pis öpüyor.
Dün ne yaptığını görmedinmi..[/quote]
[I]külli iftira.....pala 15 dk....yokmuş ..işi çıkmış...o yapmamış.....[/I]
janiden süphe ediyor...onu yakalarsam....diyor....
[I]pala iyi adamdır..laf söyletmem.....[/I]
:..::..:
Sırtımı daima ANADOLUNUN saf çacuklarına dayamaya devam edecem,bakalım sonu nereye varacak....
"Yuvarlak çötemi,anadolunun saf çocuklarımı"......:cool:
Oh Oh ne güzel basirler .Şu 6000 uzunda patlasın palanın elinde başka bişi istemen.boks.
[QUOTE=flexy;222803]30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?[/QUOTE]
Abi bi gariplik var iki defa baktım ikiside farklı sonuncusu su
Y 74475
D 71225
K 71475
AO 71373
SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)
[QUOTE=halojen;222820]SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)[/QUOTE]
Bilgisayarın ekranınımı kapatacaz:D
[quote=oguzhan;222819]Abi bi gariplik var iki defa baktım ikiside farklı sonuncusu su
Y 74475
D 71225
K 71475
AO 71373[/quote]
Düşük değişiyor sanırım.71200 ü görmüş ama sonradan 71225 olmuş
[quote=seçilmiş böcük;222822]Bilgisayarın ekranınımı kapatacaz:D[/quote]
wala anlamadım.. ben evdeki tüm ekranları kapadım... nolur nolmaz vob bu :..:
ulem bu adamlar bı 500 neyın geple asaı acarsa,sistem kapanışından 15 sanıye önce gırdııım ve gıtmeyen 875 kısalarımdan dolayı pis küfür ederim...
[quote=halojen;222820]SISTEM KAPATILIP YENIDEN ACILACAGINDAN KULLANICI EKRANLARINDAN CIKILMASI GEREKMEKTEDIR
-MATRIKS-
şaka değil :)[/quote]
emir ekranlarından mı bahsediyolar acaba yoksa veri terminalinden mi?
[quote=halojen;222824]wala anlamadım.. ben evdeki tüm ekranları kapadım... nolur nolmaz vob bu :..:[/quote]
[I]pala bu boru deel...[/I]
[I]bugün 1 nisan.......[/I]
[I]bize bir güzellik yapacakmış.....[/I]
[I]ha ha aaa....[/I]
:..:
[quote=flexy;222803]30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?[/quote]
ms downloader metastockta aktarılan veride gözüken
open: 71225
high: 71425
low: 71225
close: 71400
[QUOTE=EMEKDAR;222813]Sırtımı daima ANADOLUNUN saf çacuklarına dayamaya devam edecem,bakalım sonu nereye varacak....
"Yuvarlak çötemi,anadolunun saf çocuklarımı"......:cool:[/QUOTE]
Emekdar abim senin avatarını ben kullanacaktım ama sen kullanyon diye avatarsız dolanyom .
Anadolu çocuklarına gelince
sakın ha aman derim Bilyomusun bilmem Bi Göktürk atasözü derki sırtını cermenlere daya Hunlara dayama der
Çünkü onlar çok fazla çevrilmiş kuzu eti yer oda afrodizyak etkisi yaparmış.
Yedikleri Terayağı,kaymakda çabası
geçen yaz da böyle olmuştu... vob'ta şalteri indirip spota pis basmışlardı... inşala spot bayılmaz da gap filan olmaz durduk yere
[quote=flexy;222803]30.03.2010 13:30 5 dk barının düşük değeri kaç görünüyor biri söyleyebilir mi acaba?[/quote]
71.225
noldu kapandımı vob .. üvv .iyi olmuş bence ...1 hafta sonra açsınlar .. üvvv ::::::
tedbir olsun diye ben tv yide kapattım...
belki ordan ulaşır pala hesaba.. aman haaa...:::
[quote=halojen;222833]geçen yaz da böyle olmuştu... vob'ta şalteri indirip spota pis basmışlardı... inşala spot bayılmaz da gap filan olmaz durduk yere[/quote]
[I]bundan kelli böyle.....palanın işi çıktığı zaman..işine geldiği zaman şalter kapanacak....[/I]
[I]itirazı olan var mı.????[/I]
[quote=oguzhan;222830]Emekdar abim senin avatarını ben kullanacaktım [B]ama sen kullanyon diye avatarsız dolanyom .[/B]
Anadolu çocuklarına gelince
sakın ha aman derim Bilyomusun bilmem Bi Göktürk atasözü derki sırtını cermenlere daya Hunlara dayama der
Çünkü onlar çok fazla çevrilmiş kuzu eti yer oda afrodizyak etkisi yaparmış.
Yedikleri Terayağı,kaymakda çabası[/quote]
İkimizde aynı avatarı kullanırsak bir sorun olurmuki...:confused:
[quote=zozo;222829]ms downloader metastockta aktarılan veride gözüken
open: 71225
high: 71425
low: 71225
close: 71400[/quote]
metastock a aktarılan
o: 71225
h: 71425
l : 71200
c: 71375