[quote=trader38;292284]ed olmuş olabilir selcuklu patron. ben kapadım 675 den.
[/quote]
trader patro teprik ederim..çok mantıklı..üw:).brv:cool:
Printable View
[quote=trader38;292284]ed olmuş olabilir selcuklu patron. ben kapadım 675 den.
[/quote]
trader patro teprik ederim..çok mantıklı..üw:).brv:cool:
[quote=Astatin;292289]trader patro teprik ederim..çok mantıklı..üw:).brv:cool:[/quote]
eyw. abi. 81 civarı tepki bekliyorum bakalım. sonrasına orda karar vericez.
kvt down hala.
selçuklu patron 1dk grf de son durumda sayım numarası nedir? bugünki max dan sonra ya ed yada 1-2-i-ii saılabiliyor galiba?
80675 altı şelale hızlanırmı?
Değilse yukarı hızlanır.
[QUOTE=trader38;292292]selçuklu patron 1dk grf de son durumda sayım numarası nedir? bugünki max dan sonra ya ed yada 1-2-i-ii saılabiliyor galiba?[/QUOTE]
patron forexte poz açtım biraz .. voba çok bakamam artık .. ama .. düşüş devam edecek bence tahmnim .... sadece tahmin ama .... 3-c dalgasında şuan bence .. vakit bulursam son durumu koyarım ... üvvvvvv:o:o:o:o
[quote=selçuklu;292297]patron forexte poz açtım biraz .. voba çok bakamam artık .. ama .. düşüş devam edecek bence tahmnim .... sadece tahmin ama .... 3-c dalgasında şuan bence .. vakit bulursam son durumu koyarım ... üvvvvvv:o:o:o:o[/quote]
teprik ederim patron paladan kurtuldun :( biz mahkum oldum palanın bıyıklarına ühühühüh
ralli....eynseync
raLLyeNSYNC.. astet camları siliyodum patron bi gelim bakim dedim kalb kalbe karşıymış rallyenynsyncc yazMıŞık :D:D
Dax 120 likte ters flama var sanki müthiş görünüyor.. :)
astet cumartesi avripa birliğine girecekmişik :D:D sarkozy felan bağlamışız işi para biz de pehh :D:D giremeyedebiliriz duruma göre :D:D
memüpatros,
dışarıya göre bağya bi negatif ayrışmış durumdayız...81500 üstü olmadıkça non musterih dururum..üühühhühü
[quote=seagate;292315]astet cumartesi avripa birliğine girecekmişik :D:D sarkozy felan bağlamışız işi para biz de pehh :D:D giremeyedebiliriz duruma göre :D:D[/quote]
Sayın Gül "10 dakkada gireceğiz Norveç gibi" dedi dün :D