-
[quote=Strategist;210718]İki tane hiç güvenmediğim sistemim var. Biri short diyo biri long diyo. Güvenmediğim için tersini yapayım desem ikisi de birbirine ters. Ne yapacağımı şaşırdım. :..: Short devam, çarpılırsak da 150 puan çarpılırız en fazla..[/quote]
Bence sistem sayını, 1'den büyük tek sayı yap. Böylece her zaman bir pozisyonda kalırsın..
-
long devam ... alım çılgınlığı bekliyorum ... 750 altı istop ve short yerem ..:o:o
-
-
bu borsada tecrübe sistemden önce gelir selçuklu abeyimi tebrik ediyorum birazdan onuda shortların saflarına alıcaz yakındır
-
full shoooooort.brv.brv.brv
65000 den fulleyeceğim aklıma gelmezdi, he heee, vade sonuna kadar short**.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=fXci;210725]go go lo de[/quote]
üstad şu kısatlma ların şifresini çözemedim:)
go go lo de :ne demek?
-
[quote=selçuklu;210700]bir çeşit çekirdek cinsi .. unlimit abi nerde .. mesut abi nerde .quenn apla jerofino bacı .. . millet iyice elini eteğini çekmiş bende gidecem a* .. :o[/quote]
ben buralardayım Selçuklu. yalnız başında olduğum grup feci miktarda ihale aldı. millet iş alalım diye uğraşıyo, ben (çok ciddiyim) yarınki işi bize vermesinler diye dua edecem neredeyse. çok bunaldım. ekranlar filan kapalı.
yemişim VOB'u durumundayım şu anda. :)
-
[QUOTE=selçuklu;210724]long devam ... alım çılgınlığı bekliyorum ... 750 altı istop ve short yerem ..:o:o[/QUOTE]
Selçuklu patron istopu çek artık yaaa neden 750 altını bekliyosun ki?
-
sıkıldım **..... az bi sat ver lo..üwww (sazan bosaj; pembe olan ema 112 abi..yemek istersen:))
[IMG]http://i49.tinypic.com/2ew05xi.jpg[/IMG]
-
Aaaaa, ben selçukluya laf yetiştiriyim derkene 750 ye kadar çakmışlar, ulem ben geliyom çakıyolare bu piyasayada beee, ne biçim iş, benimi bekliyon pala, çarpışacak adammı yok yoksam:)
-
ver aşağı palam kim tutar seni
-
[QUOTE=kiwi;210731]şu kısatlma ların şifresini çözemedim:)
go go lo de :ne demek?[/QUOTE]
zaat 16.00 long devam gayri :::