bu bayanları bilsekde saygıda kusur etmesek,.......bu avatarlar pek belli etmiyor,...lem, lum, lemel.....
Printable View
bu bayanları bilsekde saygıda kusur etmesek,.......bu avatarlar pek belli etmiyor,...lem, lum, lemel.....
[quote=boz ayı;211233][B]ey ahali.........[/B]
[B]bu tepki çıkışıydı.....ew..ye göre 3. 2 si.....ve bana göre bitti.....[/B]
[B]3.3 geliyor.......bilenler bilir.....çok sert olur....gap ile aşağı dalar.....[/B][/quote]
[I]bu sayımı bozabilecek olay dünkü yüksek 65.525..in yukarı[/I]
[I]geçilmesidir.............i[/I]
[I][B]KARA CUMA.................[/B][/I]
zamana oynuyor şerefsiz...güven tazeliyor....güven oluşunca basacak...........
=jani;212198]egim....güzel yaradılmışım....bitanem...kavustuk demek....
hosgeldin cancagızım....[/quote]
[quote=eksper;212209]zamana oynuyor şerefsiz...güven tazeliyor....güven oluşunca basacak...........[/quote]
diyelim ki lönküm 63600 altından güven dyarım, ha ha ha
[I]çokkkk enteresan........[/I]
[I]pozisyonuma inanmama rağmen dizlerim titremeye başladı.....[/I]
[I]dişlerim birbirine vuruyor...hakim olamıyorum.....[/I]
enkai ve akkız....bunlara basıyorlar...bunlarla bugünü kurtardılar....enkai yüzde 4 e yakın...akkız yuzde 1 üstü....
bu iki kaart grafigi citi amerika ile birlikte...yani citi ikisinede basıyor....bassın bakalım....akkız citi amerika gibi asagı basıldı...7.60 a....yedeklendi....şimdi 8.80 e basıldı....sorunsuzdu...çünki düşüşünde tepkiye oynayan herkes 3 kez biçilmişti....mal hep onun....
[quote=boz ayı;212214][I]çokkkk enteresan........[/I]
[I]pozisyonuma inanmama rağmen dizlerim titremeye başladı.....[/I]
[I]dişlerim birbirine vuruyor...hakim olamıyorum.....[/I][/quote]
[I]ne zaman böyle olsam sert hareketler kapıdadır.....[/I]
[I]meslek hastalığı olsa gerek.......[/I]
[I]TİTREME TUTTU........[/I]
.kom
[quote=eksper;212209]zamana oynuyor şerefsiz...güven tazeliyor....güven oluşunca basacak...........[/quote]
[quote=indregandi;212213]diyelim ki lönküm 63600 altından güven dyarım, ha ha ha[/quote]
bizim halkımız yalanı ve yalncıyı sever, poltikacıyı bile en yalncısından seçer,yalnı gördümü dayanamaz küsküye doğru koşarlar,....
en az 800 puvanlık indregandi
akkıza bakın......
Sıkı durun uşağlar.....
Bozz amcanız titriyor.....