-
[quote=altay;443426]sn Hocam yaptiğim çalişmaya göre SP geceyi belirttiğiniz seviye üzerinde kapar
biz açikken aşaği açilip basacak olsalar dahi
yarına +gap gelir de
biz nereden kapariz önemli olan o[/quote]
kapadı zaten,...bugün o nedenle yukarıya stop patlatabildi, aksi olsa aşağıdan açar yukarı gelirdi sp ile,...
1574.x te bakın, benim rakam 1572.x,..
akşam o nedenle bir çok kez it dedim ya, itiliğini yaptı diye yazdım bunun içindi,...
şimdi buna bakılacak işte, öyle öyle miatlı takvim de doluyor,...
işte 42 haftaydı, 21 ide realizasyom total, 63 hafta idi,..
bunlar endex falan deyil,...para akatarımına yarıyorlar,...
-
1539 altını yakip bir de altında kapaniş geldimi
o zaman kısa lar tüm dünyada avantaj kazanır
-
[quote=altay;443429]1539 altını yakip bir de altında kapaniş geldimi
o zaman kısa lar tüm dünyada avantaj kazanır[/quote]
ohoooo,...1547.x yeter buna merak etme, bu olursa daha altlarınıda yakar,...
-
[quote=indregandi;443428]kapadı zaten,...bugün o nedenle yukarıya stop patlatabildi, aksi olsa aşağıdan açar yukarı gelirdi sp ile,...
1574.x te bakın, benim rakam 1572.x,..
akşam o nedenle bir çok kez it dedim ya, itiliğini yaptı diye yazdım bunun içindi,...
şimdi buna bakılacak işte, öyle öyle miatlı takvim de doluyor,...
işte 42 haftaydı, 21 ide realizasyom total, 63 hafta idi,..
[B]bunlar endex falan deyil,...para akatarımına yarıyorlar[/B],...[/quote]
SP den çikarken GOLD u ucuz maliyetlenme mevzuu değilmi Hocam ?
;)
-
buda 1572.x den bakılır, buradan,...
-
[quote=altay;443432]SP den çikarken GOLD u ucuz maliyetlenme mevzuu değilmi Hocam ?
;)[/quote]
temelde bu var tabi ama öncelik stok agresifinde, şöleki bir yüklü qe yoksa gold sadece teknik çıkşlar yapar,..
işte bunlar goldla havuzladıkları parayı stok üzerinden bünyeye alıyorlar 1. macro siyaset bunu diğer ülke ekonomileri için de ayrıca zorunlu kılıyor, bu 2.
suriyeyi başka türlü halledemezler bu yolla yapacaklar,...mesela yanı başındaki tr hem suriyede aktör hemde ekonomisi direk bu olaya bağlı, 3. sü ise ada vapuru ve anayasa işleri,...
şimdi bunlar kırılgan ekonomi ile yapılamaz, o nedenle besleniyor sürekli,..
işte bu macro ayağın sürebilmesi için, sünger ve emme özelliğini kaybeden ve artık güvensizliği işaret eden goldu haritadan sildiler, böylece stoğun önünü iyice açtılar,...zira golldada waal streete artık kar olmazdı,...
stok ise bunu 10 sene sabretmişti,...
geriye tek kalan iş diğer güvensizlik elamanı olan dxy yi bir şekilde halletmek, dxy de sancı enflasyon regülatörü olmasından,...
bunuda görece yüksek dxy ye kamuflaj ediyorlar, ölçümümüz 80.702 etrafında salınana bir dxy sakala yarar,..
kaldıki dxy gold gibide deyil, kendi malı olduğu için üzerinde tasarrufu var, direk aşağıda basbiliyor o nedenle,..
işte şimdi güvensizlik elamanı goldu 1614.x üstüne bırakmayarak bunu yok etti,...dxy yide bu meyanda aşağı bastı, çünkü zaten dxy yükselse gold bunu bloke etmek için yükselecekti,..gerek kalmadı, goldu bastılar dxy yide basıyorlar, bakın bizim merkez hemen faizleri indirdi,..
şimdi bu meyanda, stok düşüşü, dxy düşüşü zaten budanmış bir gold eşiliğinde ucuzdan alım demek,...
işte bu süreci biz 90xxx serisi yakalayabilrisek oradan long açacağız yakalayamassak, opt shorta deamla yeni zirve bekleyeceğiz,..
arada bir de 976xxx var,...
ama iş benim siyah o grafta ki t-li,nalarda,...defans ve üçgen orada sırıtıyor zaten,...
-
12 12 ve 3 basket demiştik
12 12 12 ve 3 basket oluyor
bunun geri alişi olmaz
ona göreee
-
ama kaderimiz işte teknik aletler işlerini yapmalarına rağmen bayağı bocaladık,...çok da normal yukarıda analattıklarım bayağı bir kalem iş,..
-
uzlaşma gelse de gold da kısa açsam
:)
-
xu100 de 84000 gözümüz burada olmali
piyasanın büyükleri buna baktiğindan eminim
altında SL lar çalişir
da inşaallah kırar yaw kaç gündür gelip gelip destek yapiyor burayi
beni de uyuz ediyor
-
vaysssssınızzzz hem de ne geri aldilar yaw
günü dipten kapariz +gap için de kısaları kapar
+gap ile yerien koyarım diyor idim de
PY arti gapi şimdiden aliyor
iyi akşamlar
-
[quote=altay;443439]uzlaşma gelse de gold da kısa açsam
:)[/quote]
bu goldda 1406.x üstünde 1443.x se kadar dikkatli ol kısada,...