tüm spotlarda ve vob da aşağisi için kritik rakamlarım da yanımış
ne kadar alirlarsa alsinlar
fazlasini vermek için bu saatte nsonra
da gold da istediğim pozlari açamadim inşaallah 1380 ve üstünde pasifleriö gelir
Printable View
tüm spotlarda ve vob da aşağisi için kritik rakamlarım da yanımış
ne kadar alirlarsa alsinlar
fazlasini vermek için bu saatte nsonra
da gold da istediğim pozlari açamadim inşaallah 1380 ve üstünde pasifleriö gelir
[quote=Traderk;443388]Teşekkürle. 1-2 saat e kadar bende 60 dakiklaıklar.. SAT a dönebilir..
O zaman daha güçlenir[/quote]
ben dün verdim ilk durağı,
1019xx olmalı burası kırılırsa orası orası kırılırsa short trende dönebilir,...
ancak 103325 diğer sistemdeki önemli yer,..o sistemi iyi biirim, bu durumlarıda iyi bilirim o nedenle,..
103325 önemli gerisi boş,...
şu kısaca 103325 üstü long tur,..
o nedenle short girenler, ..stoplarını tutmalılar derim,..
burası ne biliyormusunuz, kırılırsa ada vapuru çalışmaz örneğin, başka MB son açıklamaları fiyasko demektir, başka suriye gözden geçirilir, başka akiller gider sakineler gelir,...
daha başka, sp öter,....
103325 hep bunları söyler,...
Eeee sl yazılırsa hacıda aldıklarını flatlar
aşadan al yukardan ver yukardan al aşağıdan ver..
Kolay para ne dicen
o nedenle iş başka iş,...rakamlar bize sadece bu günü anlatır bir kaç günü,...
bu tr ayağı kaymış durumda, topal ördek, parayı bulmassa yorganı yakar, şangayın beşlisi olur, üçlüsü,..
v.s,...
103675 in altı [I][U]kapanış[/U][/I] saatliği short eder, 103675 in altı [I][U]kapanış[/U][/I] ise günlüğü yarına kesin shor eder,...
bir yerden gelişme var çünkü rakamlar onun rakamı,...
fekat bilgilerimiz bu kişlerin çok üstünde, hem teknik, haem taktik,...dolayısı ile tradeye girmeden usul usul giden şahıs için,...
cd de yazsalar, dvd de koysalar, olmadı eski sistem makarayada sardırsalar, kasnakda çevirseler yapacakları pek şey yok, ama tradeye giren elindeki tekniği çok geliştirmeli,...
çünkü indikatörü yada sistemi senin fiyatın deyil onun fiyatı hareket ettiriyor,...bu fark bayağı büyük bir farkediş bance,...
Maç başlıyor
ben kemeri bağladım ve ekrana offf dicem.. :))
stop ettik yukarıdan short bakacam tekrar,...
sp iti böyle bir it işte,..
525 cort sl me vermiş birazda Yukarlarda var verirmi Bilmem elinde kalan aps yide orya kadar bozdurur .. Uzun sl ile devam edeceğim ..bol şans sizlere..