-
Yalnız bu amibroker renkolarda bir sorun var.normal garfikle renkoları aynı sayfada açtığımız zaman örneğin biz ayın 3 ünde 76.800 ü denedik ama renkolarad sanki ayın 5 inde tepe denemesi yapmış gibi duruyor.fark nerden kaynaklanıyor anlamadım.selam kardeşimizin verdiği grafiği incelerseniz daha net görürsünüz.
-
[QUOTE=kokohan23;401367]anonim kardeşimizin vermiş olduğu formüle göre selam kardeşimiz bir hesap çıkarmış.ama renkoların olduğu grafikteki fiyatlara göre mi yoksa normal grafikteki fiyatlara göre mi bilemiyorum[B].ama kayma oranı bazen 750-1000 puanlara bile çıkabiliyor.dikkat etmek lazım[/B].aşağıda anonim kardeşimizin verdiği sistemin nasıl kurulduğunu anlatacam.zaten kendisi de bunu bizimle paylaştığı için kızmayacağını tahmin ediyorum.toplu olarak bir sayfada bulunsun diye yazıyorum.[/QUOTE]
rüya sona erdi :)
2 kayma yapsa adamın hayatını kaydırır o zaman :D
nasıl çalıştığını da anlamadım,renko ile grafik çok farklı...
mesela sn.selam45'in tablosunda en son 76binden sat vermiş.. oysa 76binden kapanan 25 dk. barı yok tepede...
-
kısaca grafik üstünde güzel gözüküyor..ancak uygulanabilirlik açısından şüpheler oluştu bende.. izleyelim bakalım bir süre..
renko ile grafik uyumsuz evet...
bunu kullanıp işlem yapan varmı acep ?
-
En doğrusu anonimden öğrenmek.yani o sinyal ayın 3 ünde mi geldi 5 indemi?ayın 3ündede sinyal gelmiş olabilir ozaman tarhi grafiğe koymayız olur biter?ama rüya sona ermedi.çünkü metastocktaki renkolarda sorun yok.sadece kahverengi emabanda göre bile güzel bir portföy yönetimiyle çok güzel puanlar elde edilebilir.mühim olan sabır.)
-
mesela renko üzerinde garip rakamlar var...76.262...76.065 :)
[IMG]http://d1204.hizliresim.com/w/9/47n6r.jpg[/IMG]
-
Renkolarda kayma doğası gereği oluyor.misal biz 15 daklık periyot kullanıyoruz endeks diyelimki 750 puan düştü 300 puan yükseldi totalde 450 puan düşmüş olacak ve 6tuğla kırmızı koyacak.15 dakiaknın sonunda işlem yaptığımız için mutlaka kayma oluyor.ama amibrokerdaki hata renkolarda zaman kavramı olmadığı için kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
-
sat sinyali 4 nisan sabahı saat 09:25'te geliyor.. 75.800'den..
bir önceki al sinyali de 30 mart 09:25... 74.625...
bar replay özelliği var.. ordan grafik ilerletiliyor seans açıkmış gibi... net olarak görülüyor
-
Bendeki 5 nisan 12:20 de geliyor.önceki 3 nisan 14:00
-
hmm...çok geç kalıyor bu... tehlikeli..
renko üstünde kar ettiriyormuş gibi gözüküyor..ama işlem noktaları kötü...
dikkatli kullanmak gerek...
bar replay ile test edebilir isteyen...
-
[QUOTE=kokohan23;401381]Bendeki 5 nisan 12:20 de geliyor.önceki 3 nisan 14:00[/QUOTE]
renko üstündeki oka bakmayın.. bar replay yapın... 4 nisanda geliyor sinyal.. boşluklu aşağı açılış sonrası
-
Yarın olsun hayrolsun ben kaçtım.iyi geceler:)
-
Bar replay nasıl yapacaz:)