[quote=boz ayı;275888]30 ağustosa kadar beraberiz...sonrasında hakkınızı helal ediniz...[/quote]
anlayamadık sn boz tatıle mı gıdıyorsunuz yıne ...
Printable View
[quote=boz ayı;275888]30 ağustosa kadar beraberiz...sonrasında hakkınızı helal ediniz...[/quote]
anlayamadık sn boz tatıle mı gıdıyorsunuz yıne ...
[I]ülkeme hizmet benim için onurdur...[/I]
[I]mevcut durumdan kendime vazife çıkardım.....[/I]
[I]kara..deniz..hava..jandarma komutanlıklarına talibim....hangisinde orgeneral ihtiyacı varsa ben oradayım....[/I]
[I][B]HERŞEY VATAN İÇİN...[/B][/I]
abi sizdemi emekliliğe ayrılıyorsunuz ?
[quote=Se_M;275894]abi sizdemi emekliliğe ayrılıyorsunuz ?[/quote]
[I]HİÇ SEVMEM EMEKLİLİĞİ....[/I]
[I]ben vuruşarak ölmek isterim..son ana kadar.......:)))[/I]
dünkü çok önemli dibten 900 puan yukardayız....ŞELALELE henüz değil demiştik...
zamanı gelmedi....[B]bizi igilendiren artık sadece ŞELALE...[/B]başka bir şey yok artık...
[B]svg..dostum halojen tepeyi teyit etmiş.....[/B]
[B]bundan sonra sırada ŞELALE var...ama öncesinde zorlu ve yıpratıcı birkaç hafta yaşayabiliriz...[/B]
yeni tepe gelir mi bu arada...gelebilir..ama gelirse fake olur..FAKE.....
ŞELALE görevi benim.........
günlük kar almak isteyenler bu dönemde daha dikkatli olmalıdırlar....
ben almayacağım....bu dönemi tatilde geçiriyorum.....
kısa özet.......
dün teknik olarak dib görüldü...........gerekçe ağırlıklı olarak YAŞ...........
şimdi dibten tepki koyduk..ve dibte şort açanlar yakalandı......bugün ..yarın YAŞ ile
ilgili problem çözülebilir....çözüldüğü zaman pala bunu affetmez.......aklınızda bulunsun..
çözülmezse.....o zaman dünkü dib yeniden gündeme gelir.....
dahada karışırsa ...dünkü dibi aşağı geçersek..ve altında bir gün daha kapanış yaparsak ...
ŞELALE geliyorum der.....
yukarda yazılanlar ihtimali sırasıyla en yüksek olandan başlar...
[quote=boz ayı;275914]kısa özet.......
dün teknik olarak dib görüldü...........gerekçe ağırlıklı olarak YAŞ...........
şimdi dibten tepki koyduk..ve dibte şort açanlar yakalandı......bugün ..yarın YAŞ ile
ilgili problem çözülebilir....çözüldüğü zaman pala bunu affetmez.......aklınızda bulunsun..
çözülmezse.....o zaman dünkü dib yeniden gündeme gelir.....
dahada karışırsa ...dünkü dibi aşağı geçersek..ve altında bir gün daha kapanış yaparsak ...
ŞELALE geliyorum der.....
yukarda yazılanlar ihtimali sırasıyla en yüksek olandan başlar...[/quote]
[I][B]dün 74.900 test edilirken neden KIRMAZ dediğimin özeti....[/B][/I]
:..:
[B]76.650..bu rakkamı bir yere yazın....aklınızdan çıkarmayın...[/B]
sabah kahvesine misafirim geldi...izninizle....
bol şanslar...
Bankaları yukarı cekip, asaga basmaca işi oluyor gibi.. mal yedirme senaryosu..
boz abi hoşgeldin :)
özelden sorular geliyor, profilime girilip bakılırsa yazdığım site adresi bulunabilir..
[quote=halojen;276140]boz abi hoşgeldin :)
özelden sorular geliyor, profilime girilip bakılırsa yazdığım site adresi bulunabilir..[/quote]
Halojen Üstad gel burada yaz eski günlerdeki gibi..Kırma bizi..:(
Hem bozayı abimizde geldi,ikiniz tek yürek...güzel olmaz mı?
[quote=boz ayı;270637][B]pilot revize...76.600...[/B]
rakkama bakın......bu eski tepe....şimdi pala..nın yapacağı bu tepeyi destek göstermek
ve yola devam etmekir...sanki yat..ort.. hissesinde işlem yapıyor...grf..çizdiriyor....
76.600 destek oldu diyecek yakında çoğunluk.....çünkü bu rakkamın üstünde dolaşacak....
ve long..larını bu rakkamın üstünde basacak...[B]dönüşte burası pala..nın şort açma yeri..[/B]
burası destek ya......eeee malda destekde verilir....hemde ne mal......
klasik teknik çiziyor.....çok iyi çiziyor....büyük parayla yapılınca ne yaparsan yap..
manipülasyon olmuyor...........[/quote]
[I]27.07.2010 tarihli yazım....yazının üstünden 10 gün geçti...son durum nedir....[/I]
[I][B]değişen bir şey yoktur...[/B]pala elinden geleni yaptı..76.600 üstüne çıktı..şort-squeze yaptı...yeni tepe yaptı...ama alıcı gelmedi...açılan şortlar kapanmadığı gibi yeni şortlar açıldı.....76.600 altına indi ..alın 1000[/I]
[I]puanı gidin dedi slow ve miktarlı şortçulara..hayır dediler..biz sadaka istemiyoruz dediler....pala bu sefer ilk defa sıkıştı..iç ve dış dinamiklerde [/I]
[I]desteklemiyor....[/I]
[I]pala bundan sonra ne yapabilir..not kuruluşları kankası olduğu için not artışı gelebilir..veya spotta 3-5 banka hissesinin % 95.ine hakim olduğu için [/I]
[I]spot destekli yukarı sert bir spekülatif hareket yapabilir....BAŞKA ŞANSI YOK...% 40 ihtimal..[/I]
[I]buradan aşağı dönerse devam etmek zorunda...o zaman fiat hızla kırılır..[/I]
[I]önce longlarını verecek..sonrada şort açacak..oooo vob 68.000 lere inebilir hızla.....bu işine gelmez % 10 ihtimal....[/I]
[I]ve son olarak..yatayda birkaç hafta zig-zag çizerek..fiatlara alıştırıp..[/I]
[I]arada iyi günlerde fiatları kırmadan poz.azaltarak...trade etmesi...[/I]
[I]belli desteklerde malına sahip çıkması.dün 74.900..de olduğu gibi...[/I]
[I]76.600..üstündede mal almadan hızla yukarı gitmesi....git..gel....[/I]
[I]veee sonunda 76.600 üstünden aşağıya gelmesi...hacimle....dönmemecesine.. 76.600..de bir posta malı yedirecek [/I]
[I]74.900..de ikinci posta ağır malı basacak....ve sonrasında fibo destekleri [/I]
[I]başta olmak üzere desteklerde miktarlı mal basarak...aşağı inmesi....[/I]
[I]% 50 ihtimal...........[/I]
:eek:
[B]bu oyun engeç AĞUSTOS sonu bitecek....KARA EYLÜL.....% 99 İHTİMAL....[/B]
bu sefer satılacak mallar..kontratlar.....geri alınmak için satılmayacak....
alınmamak üzere satılacak.....
bence........
bundan dolayı büyük para var diyorum...[B]oyunun sonu geldi...[/B]uzatmalar oynanıyor..
atan kupayı ve parayı alacak......oyuncular yorgun..hakem güvenilmez...her an penaltı
çalabilir......day trade yaparken aklınızda bulunsun....uzatmalar hakemin saatine
bağlı...[B]ama bozz amcanız diyorki asla EYLÜL ayını geçemez.....AĞUSTOS ..ta bu oyun[/B]
[B]biter...ama haftaya...ama AĞUSTOS.un son haftası.....[/B]
[B]biterken..bitmeden bir kaç gün önce TOP BENDE OLACAK......[/B]
önce kısa vade..sonra aylık beklentilerimi yazdım................
kısa vade ile aylık beklentilerimi karıştırmayın..........
dün seans sonundan beri yazdıklarıma inanıyor..ve disiplinle arkasında duruyorum..
dün 75.000 .de şortlarımı kapatabilirdim...yazdım..o seviyeden yukarı diye...
dün önemli kardaydım..şimdi kardayım.......ama kendimi çizdiğim yol haritasına
bağladım.....trade yok...ŞELALEDEN önce bir posta daha açılacak ŞORT poz..var..
[B]BEKLİYORUM PALA..YI......ORMANDA.......[/B]
[B]karanlıkta ormanda yaşamak zordur.....[/B]karanlığın basmasını bekliyorum....PALA.....
parçalarını ağaçlara asacağım ibret-i alem için.....
YAŞ.....kararları fiatları etkilemeye devam ediyor....
kötü haberde dünkü dib altına inilse bile üstüne çıkılmasını beklerim...çünkü pala.nın
poz...gereği.....
iyi haberde bugün şort açanlar sıkıştırılacaktır....76.600..önemli rakkamımız...
74.900-76.600 arası git gel.....devam.....aşağı veya yukarı kırışlarda güvenilir olmayabilir.
fake olabilir.....hem haber fake....bugün kötü olan haber..yarın iyi olabilir....
hemde poz..dan dolayı teknik fake......
sert hareketler olacaktır....ben hareketlere katılmayacağımı söyledim...bilgi amaçlı
yazıyorum.....
ben bekliyorum....ormanda....karanlık basmasını.....köprüyü tuttum...başka geçiş yok..
palayı tenhada değil ormanda kıstıracağım....karanlıkta........oooofffff....parçalarım oni.
75.200....74.900..e çok yakın....
buralardan yukarı dönmesi gerek.....aşağı insede bu rakkamların üstünde kapatması gerekli...
yoksa pala havlu atar......
euro/usd yukarı...borsalar aşağı.....anlamı...euro cinsinden fonlamada problem var.
stress testleri yalan...euro yok avrupada...pahalı....likidite sıkıntısı devam ediyor..
fonlama ihtiyacı banka olan ECB..nin kapısına gitmiyor...kötü durumu belli olmasın diye...
ve pahalıda olsa piyasadan borçlanıyor.........yeterki durumu açığa çıkmasın..
veee..petrol.....
[B]petrol düştümü borsalar aşağı..dayanamıyor.tam korelasyon.....yeni indikatör...[/B]
euro/usd ise ters indikatör....
biz neden çökmüyoruz..iç ve dış dinamikler şu anda çok kötü...
ama sadece 225 puan aşağıdayız....NEDEN??...
PALA LONGGGG....................
[quote=boz ayı;276351]euro/usd yukarı...borsalar aşağı.....anlamı...euro cinsinden fonlamada problem var.
stress testleri yalan...euro yok avrupada...pahalı....likidite sıkıntısı devam ediyor..
fonlama ihtiyacı banka olan ECB..nin kapısına gitmiyor...kötü durumu belli olmasın diye...
ve pahalıda olsa piyasadan borçlanıyor.........yeterki durumu açığa çıkmasın..[/quote]
euro bundan dolayı çıkıyor..yani euro çıkıyorsa sorun devam ediyor
demektir....bir aydır anlayamadılar..ama bir ay sonra anlarlar tv.uzmanları
ters indikatör..ters...
.lelele
[quote=boz ayı;276185]dün seans sonundan beri yazdıklarıma inanıyor..ve disiplinle arkasında duruyorum..
dün 75.000 .de şortlarımı kapatabilirdim...yazdım..o seviyeden yukarı diye...
dün önemli kardaydım..şimdi kardayım.......ama kendimi çizdiğim yol haritasına
bağladım.....trade yok...ŞELALEDEN önce bir posta daha açılacak ŞORT poz..var..
[B]BEKLİYORUM PALA..YI......ORMANDA.......[/B]
[B]karanlıkta ormanda yaşamak zordur.....[/B]karanlığın basmasını bekliyorum....PALA.....
parçalarını ağaçlara asacağım ibret-i alem için.....[/quote][IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=336168[/IMG]
BOZ abi bir konu daha var. pariteye paralel.. dolarda devamlı ilk alıcı GARANTİ
acep nedendir !
[quote=boz ayı;276330]75.200....74.900..e çok yakın....
buralardan yukarı dönmesi gerek.....aşağı insede bu rakkamların üstünde kapatması gerekli...
yoksa pala havlu atar......[/quote]
[I]DÖNDÜ...pardon döndürdü......pala....[/I]
[I]75.650......[/I]
[quote=caylakboga;276399]BOZ abi bir konu daha var. pariteye paralel.. dolarda devamlı ilk alıcı GARANTİ
acep nedendir ![/quote]
[I]hiç takılma....uzun hikaye..çok farklı sebebleri olabilir...[/I]
[B]PALA dünya yıkılmadıktan Türkiyede çok özel kötü şeyler olmadıktan sonra ŞELALEYE[/B]
[B]kendisi LONGG..iken izin vermez.............................[/B]
[quote=boz ayı;276451][B]PALA dünya yıkılmadıktan Türkiyede çok özel kötü şeyler olmadıktan sonra ŞELALEYE[/B]
[B]kendisi LONGG..iken izin vermez.............................[/B][/quote]
[I]amaaaa............ZAMAN......ZAMAN DARALIYOR.....[/I]
[I]ne yapacaksa ay sonuna kadar yapmalı......sonra gidecek...[/I]
[I]nerden geçecek ...[B]benim köprüden......[/B]BEKLİYORUM.......HASRETLE....[/I]
.lelele
76,000 uzeri kapamazsa 1 tur daha asaga olabilir gibi..
coskuyu bol veriyor bugun..
ben net trade imkanları görmeme rağmen trade etmiyorum....bilgi için yazıyorum..
faydamız olur belki diye.....
planım belli....bir adım kıpırdamam........
Teşekkür ederek yer harcamak istemezdim ama, yazmazsam içim rahat etmeyecek.
Allah Razı olsun USTA ellerin dert görmesin, emin ol yazdıkların çok faydalı oluyor. Yoksa bu soygunculara yem olmak işten değil....
[quote=Na_Du;276470]Teşekkür ederek yer harcamak istemezdim ama, yazmazsam içim rahat etmeyecek.
Allah Razı olsun USTA ellerin dert görmesin, emin ol yazdıkların çok faydalı oluyor. Yoksa bu soygunculara yem olmak işten değil....[/quote]
[I]hiçbir beklentim yok derken aslında yalan söylüyorum...beklentim yok..[/I]
[I]evet..ama gönlümden bu kelime geçiyor...ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...[/I]
[I]en güzel teşekkürdür...hiç tahmin etmeyeceğiniz kimsenin duası kabul olur..[/I]
[I]teşekkürler....ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN....RIZKIN BOL OLUR İNŞALLAH.[/I]
:)
[quote=boz ayı;276481][ı]hiçbir beklentim yok derken aslında yalan söylüyorum...beklentim yok..[/ı]
[ı]evet..ama gönlümden bu kelime geçiyor...allah senden razı olsun...[/ı]
[ı]en güzel teşekkürdür...hiç tahmin etmeyeceğiniz kimsenin duası kabul olur..[/ı]
[ı]teşekkürler....allah sendende razı olsun....rızkın bol olur inşallah.[/ı]
:)[/quote]
allah senden ve tüm emek verenlerden razı olsun. :)
sn boz hakıkaten burada hıcbır karsılık beklemeden para ile satın alamıyacagımız cok degerlı kıymetlı bılgılerı bizlerle paylasıyorsunuz biz kucuk yatırımcıları koruyorsunuz zamanınızı harcıyorsunuz ....allah sizden razı olsun ...cok tesekkurler
[quote=boz ayı;276330]75.200....74.900..e çok yakın....
yoksa pala havlu atar......[/quote]
[I]GÜNÜN ÖZETİ....[/I]
[I]tahminimiz doğru çıktı.....sebeblerini yazdık...[/I]
[I]böyle bir günde 625 puan artı....[/I]
[I]kapanış...76.050......[/I]
[I]75.200..de şort açanlar ki çokça açıldı.....uyardım..800 puan zarardalar.[/I]
[I][B]oyun devam ediyor..TOP bende değil ..henüz.....[/B][/I]
[I]iyi akşamlar..iyi tatiller.....[/I]
.brv
Arkadaşlar cümleten iyi tatiller kendinize iyi bakın.
Boz abim sayfaya renk kattın yokluğun hiç çekilmiyor
hoşçakalın
burasi da ne guzel topikmis boyle...tum paylasimci arkadaslara tesekkurler...