-
[quote=selçuklu;249538]long poz istop .. kısada açamadım ekranda değildim .. ... yüksek müsadelerinizle ben biraz ağlayacam ... üğğğğğğğğğğğğ .. üvvvvvvvvvvvvvvv .. .ingaaaaaaaaaaaaaaaa ....üüüüüüüüüüüü:o:o:o:o:o
saraylı abi.. trend sistemlerim . .açılış gapinden çok etkilendi .. dün kapanışta sattalardı .. ama son yarım saat çok yatay olduğu için .. ala yaklaşmışlardı ... sabah gapi darmadağın etti ... ikiside longa geçti halada longlar yani .
trade sistemin son sat sinyali iyi ama .. 62100 sata geçmiş trade ... hala satta .. trend sistemler .. sata yakın aldalar .. ben flat .. üüü[/quote]
sistemler gapten etkilenir doğal olarak,bugün olduğu gibi piyasa aşağı dönerse hemen trade sisteminle kapatıp terse dönmen lazım,yoksa ötekiler bekletebilir...:)
-
[QUOTE=saraylı;249545]sistemler gapten etkilenir doğal olarak,bugün olduğu gibi piyasa aşağı dönerse hemen trade sisteminle kapatıp terse dönmen lazım,yoksa ötekiler bekletebilir...:)[/QUOTE]
aynen öyle oldu abi .. buda ders oldu yani .. ben sistemelere falan yeni alışıyorum .. histemle trade ederdim .. alışacaz bakalım .. sygılar hörmetler abi .. :o:D
-
günlük..
[IMG]http://i49.tinypic.com/30caidu.jpg[/IMG]
-
Merhaba güzel insanlar! full short açtım bekliyom görüşemedik ne zamandır! Selçuklum Kayseri'ye geliyomuşun ne zaman geleeyon! Mantı yiyek!
-
Önce 375 i sonra 250 yi aşağı kırmalıyızki arkamıza yaslanabilelim!
-
benim gördüğüm 66800 den evvel iflah olmaz burası hadi koy 100 puanda aldı sattı farkı 66900 e gider eger burayı gecerse yeni bir harket baslayacagını dusunurum.
-
amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele
-
[QUOTE=selçuklu;249560]amonra apatron hoşgeldin .. abi gelecem inşallah .. işleri halledetim yazın sonuna doğru .. gelecem ... .lelele[/QUOTE]
Gel Selçuklu patronaj gel ! Öbür arkadaşlarda gelsinler! .lelele +.
-
Bu arada Sn.hpy'yi hisse nette görmüş idim ve!
HOŞGELDİN HPY! .lelele+.
-
pivot:67.750
ema55: 67.740
-
[quote=AMON RA;249577]Bu arada Sn.hpy'yi hisse nette görmüş idim ve!
HOŞGELDİN HPY! [/quote]
kendisi çok değerli bi kardeşimiz Allah hepiniz den razı olsun inşaallah
-
kısaldım bakalım trendler satta .. trade de satta .. üçlü tmam:o