[quote=enorton;129561]Sistem çok kazandırınca bilgisayarın açılmadığı oluyor mu .dng Dün laptop sebepsiz yere açılmadı, bütün gece format atmakla uğraştım...[/quote]
bilgisayarını hacer analar ele geçirmiş:p
yada muzip sitelere girmişsindir:)
Printable View
[quote=enorton;129561]Sistem çok kazandırınca bilgisayarın açılmadığı oluyor mu .dng Dün laptop sebepsiz yere açılmadı, bütün gece format atmakla uğraştım...[/quote]
bilgisayarını hacer analar ele geçirmiş:p
yada muzip sitelere girmişsindir:)
Vob başkanı sallıyor.Direk görevden alırdım yetkim olsun.Vobun arttığı artacağının yanında hiç henüz.
genel kurmay başkanı ve başbakan süpriz bi görşme yapıyolar
[QUOTE=traderx;129555]vade sonu en tepeden ralliyle kapatacaz diye çok haber geçti özellikle yaşar erdinçten sonra, herkes öyle bir hareket bekliyor bide bu tobo çıktı 50000 i gösteriyor,
şuan ki hareketler beni pek tırsıtmıyor uzunların daha yolu var gibi ama her an kapayabilirim uzunları sanki, yavaş yavaş bu işin sonuna geliyoruz gibi çünkü iyimserlik maksimuma ulaştı gibi hissediyorum.
[IMG]http://img244.yukle.tc/images/9652tobo.png[/IMG][/QUOTE]
Eğer bahsettiğiniz iki kırmızı çizgi arası ise ben hayatımda böyle TOBO görmedim. Çünkü sol omuzu göremiyorum :eek: Belki dörtgen formasyonu.:confused:
[QUOTE=enorton;129561]Sistem çok kazandırınca bilgisayarın açılmadığı oluyor mu .dng Dün laptop sebepsiz yere açılmadı, bütün gece format atmakla uğraştım...[/QUOTE]
O akdar dedi Asti formülü ver diye. Bak ssitem de gitseydi nereden bulacaktın sistmei yine .dng Ucuz atlatmışsın. Soğutucu kullanın yaz aylarında.
[QUOTE=Fantom;129566]merak ettim Yaşar Erdinçi dinleyip protesto eden varmı :::[/QUOTE]
Kapanış 47000 üzerinde olursa adam ilahlaşacak yine. Bir de bu yanı var işin.
kurt var duramadım yine..uyanığız ya...off..gevşemiyoda..
müdürün açık olarak söledgı şu..ımkb yada spot spekulasyona acık degıl..ozellıkle ufak kagıtlarda sırketler olagandısı gelısme gostermedıkce ızın yok..vob sa cümbüş meydanı..oh ne ala..herkes ıstedıgını yapar cunku bu zaten bu sekılde ısler dıyo adam..yanı bızım spot ayrı vob ayrı bı dünya dıyolar..enteresanlıga bak..sonra da bırbırlerıne uyduruolar bu 2 piyasayı..bız yabancıyı severız.nerde olursa olsun severiz..bole bı asagılık kompleksımız var cunku..yabancı ne yaPSA iydir..bi de herzaman buyuk para kucukten daha cok tercıh edilir..buyuk agırlıkla bu acıdan bakıyolar işe..
VOB müdürünün söyledikleri resmen ben acizim bu gavurlara karşı anlamına geliyor.
opsiyonlar varmış bi grup düşürmeye bi grup yükseltmeye çalışıyormuş.peki bu işlem nerede yapılıyor VOB tahtasında sen buraya bakacaksın.hani en son teknoloji ile işlemler gözetleniyordu.sana ne opsiyonlardan.sen VOB tahtana bak.burayı kontrol edemiyorsan ben çaresizim demektir bu.
sonrada açıklama yapıyorlar neymiş her işlem dikkatle inceleniyormuş gerektiğinde SPK ya bildirilioyormuş.hadi oradan...
[quote=QUEEN;129574]kurt var duramadım yine..uyanığız ya...off..gevşemiyoda..[/quote]
Shorttamsın Queen.
[QUOTE=VOBiX;129572]O akdar dedi Asti formülü ver diye. Bak ssitem de gitseydi nereden bulacaktın sistmei yine .dng Ucuz atlatmışsın. Soğutucu kullanın yaz aylarında.[/QUOTE]
Soğutucu var, ne isterse alıyorum ama yine de sapıttı :D
[quote=Fantom;129566]merak ettim Yaşar Erdinçi dinleyip protesto eden varmı :::[/quote]
sanırım protesto eden adamlar olduğu için kademeler bomboş ve onun şikayet ettiği yükselişi yapan adamlar da neredeyse parmak kıpırdatmadan karlarına kar katıyorlar.
ne büyük ironi değil mi? :)))
[QUOTE=VOBiX;129573]Kapanış 47000 üzerinde olursa adam ilahlaşacak yine. Bir de bu yanı var işin.[/QUOTE]
Allah'tan başka ilah yoktur
neden ilahlaşsınki vob oynayan herkes biliyor vade sonu aldıklarını
Yaşar Hoca sadece kral çıplak dedi ilan etti.dng
vob yükseldikce komisyonlarda yükseliyor.üüü
doktor vob u protesto ettrcegıne kurslardan aldıgı yazdgı kalemden aldıgı verdıgı semınerlerden aldıgı paraları protesto edip almasın once..biz de vob u protesto edelim..bekara bosanmak kolay tabi..kimileri diyo kı pıyasada işlem yapmıo..o o ıslerı cok once bıraktı zaten parayı yukarda yazdgım calısmalarından kazanıo..kendı kabul etmese de tarafsz ve bagımsız yazdıgına ıhtımal vermıorum..zaten bı anda parlaması da pıyasa goruslerının cok ucarı ve oturaklı olmasından kaynaklanmadı
gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)
sistem 47.450'den AL verdi.(SAAT 11:00'DE VERDİ...)İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...
marbaş ı efg yi engellıycek adam daha yok turkıyede..hiç boşuna kımse kıvırmasın..sız ınceleyın ıslemlerı..bıze kendı alıslarımıza verınce hemen telefon acın ama baskası yazıp silince bu olması gereklı bunu desteklıyorm deyin..ohhh..
[QUOTE=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları zilesenize akıntıya kaplılın. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin.[/QUOTE]
katılıyorum bu manipülasyonlar zaten var Yaşar Hoca yenimi uyandı asıl ona günaydın demek lazım.dng
[QUOTE=Larossıan;129560]Emekliye birşey yokmu?:mad:[/QUOTE]
[I]Aynı şekilde onlara da var.[/I]
[quote=abka;129581]vob yükseldikce komisyonlarda yükseliyor.üüü[/quote]
abi millet küpü dolduruyor.kimin numrunda şimdi komişın :p
[quote=MASTER;129584]sistem 47.450'den AL verdi.İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...[/quote]
Bayağı çarpılmış fena.üüü
51-52 arası bişey uzlaşırız
Arkidiş bukadar olmaz yuaw :mad::mad::mad: ne vade sonuymus
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/8558/sasw.png[/IMG]
[QUOTE=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)[/QUOTE] sistemle mi hareket ediyorsun.
[quote=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)[/quote]
yok ondan degıl..ben nerde ıslem yaptıgımı bılerek yapıorum kaybedınce de onu bunu suclıycak degılım bı cok arkadas da bu bılıncte burda..ama ole arada iç geçirip ufak bı kalay atıyoruz işte:)
Sabah açılıştan hemen sonra PASCAL da SAT a geçiyordu ama vazgeçti. İyiki de vazgeçti. Pascal izci köpeği gibi bırakmıyor PY nin peşini :D
[QUOTE=Fantom;129586]katılıyorum bu manipülasyonlar zaten var Yaşar Hoca yenimi uyandı asıl ona günaydın demek lazım.dng[/QUOTE]
hakkaten ya. hayıflananlar kazansa tek kelime gık etmezler. sonrada buna da manipilasyon var, şu var bu var. ya varsa var size ne :)
[quote=enorton;129595]Sabah açılıştan hemen sonra PASCAL da SAT a geçiyordu ama vazgeçti. İyiki de vazgeçti. Pascal izci köpeği gibi bırakmıyor PY nin peşini :D[/quote]
PASCAL da BEŞİKTAŞLI bir sistem değil mi? :p
makas çok değilmi ..
Fx'ci kardeşim kademe rica etsen sana zahmet teşekkürler.
buraya kadar getirdiniz 50.000 yakmazsanız yuh olsun size.
[quote=SEYYAH;129600]buraya kadar getirdiniz 50.000 yakmazsanız yuh olsun size.[/quote]
Haftalık hedef 51000 oraya kadar gidebilir.:)
[QUOTE=abka;129581]vob yükseldikce komisyonlarda yükseliyor.üüü[/QUOTE]
komisyonu hiç takmıyorum yüzbinde 8 nasılsa
para kazandıktan sonra komisyon devede kulak.dng
full long devam
2 haftadır 50 bin zulaşıcaz diorum kimse dinlemioki :)
[QUOTE=SEYYAH;129597]PASCAL da BEŞİKTAŞLI bir sistem değil mi? :p[/QUOTE]
Evet .lelele
[quote=fXci;129591]Arkidiş bukadar olmaz yuaw :mad::mad::mad: ne vade sonuymus
[/quote]
FX'çi, senin sistem anlaşılan kırmızı basamakları olan bir merdiven yapıyor.:..:
inşaatçı olarak o basamakların "african red" taşından olduğunu söyleyebilirim. :)))
geçen hafta 50 bin diyordum oha dediydi birisi .lelele
MMO abi agustos sormustun pardon
Agustuguz :(:(
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7157/agust.png[/IMG]
[quote=Larossıan;129589]Bayağı çarpılmış fena.üüü[/quote]
Haklısınız sayın Larossian...Haziran ayına kadarki performansı gayet iyiydi ama Haziran başından 17 Haziran'a kadar ki süreç bir hayli sıkıntılı geçti...Daha sonra trend başlayınca belini doğrulttu...Haziran'ı artı kapatacağını ümit ediyorum...Bir taraftan da geliştirme çalışmalarına başladım...