pc başına oturur oturmaz eur/usd short yaptım.. 1.4185.. stop 1.42 :) nerden döneceğimi bilmediğimden yakın stoplu gidiyorum, ya tutarsa hesabı..:D
Printable View
pc başına oturur oturmaz eur/usd short yaptım.. 1.4185.. stop 1.42 :) nerden döneceğimi bilmediğimden yakın stoplu gidiyorum, ya tutarsa hesabı..:D
yemişim vob30 şortu.....üw
valla maznara o ki bu bi tarafa %3 yapacak ve muhtemelen yukarı...ama muhtemelen
altın bugün 1444 deneyecek sanırım.. rakam da güzelmiş yani :)
[quote=Astatin;346199]valla maznara o ki bu bi tarafa %3 yapacak ve muhtemelen yukarı...ama muhtemelen[/quote]
Olsa dükkan senin patron...
Öğleden sonra elektrük çarbabülür...
[quote=jerfin;346203]altın bugün 1444 deneyecek sanırım.. rakam da güzelmiş yani :)[/quote]
1432şortları 1422'den kapanırken bi de rivörs atacaktım, elim gitmedi.
ataymışım iyiymiş :..:
[quote=jerfin;346194]pc başına oturur oturmaz eur/usd short yaptım.. 1.4185.. stop 1.42 :) nerden döneceğimi bilmediğimden yakın stoplu gidiyorum, ya tutarsa hesabı..:D[/quote]
tıkat eyle. şu anki satışları karşılayanlar tırıvırı değil :)
[QUOTE=unlimitted;346209]tıkat eyle. şu anki satışları karşılayanlar tırıvırı değil :)[/QUOTE]
öyle.. stop olacağım kesin..:..:
portekiz'in mali plan oylaması yapılacak ya bugün.. pek alıcılı olmaz diye düşünmüştüm ama tutuyorlar..:)))
[QUOTE=unlimitted;346208]1432şortları 1422'den kapanırken bi de rivörs atacaktım, elim gitmedi.
ataymışım iyiymiş :..:[/QUOTE]
ben altın longları bekletiyorum hala.. kaç hafta oldu.. ne sabırlıyım di mi.:::
[quote=jerfin;346211]öyle.. stop olacağım kesin..:..:
portekiz'in mali plan oylaması yapılacak ya bugün.. pek alıcılı olmaz diye düşünmüştüm ama tutuyorlar..:)))[/quote]
€'yu çok sağlam alıyorlar şu anda.
her para birimine karşı...
[quote=jerfin;346212]ben altın longları bekletiyorum hala.. kaç hafta oldu.. ne sabırlıyım di mi.:::[/quote]
kızım sen trader'lıktan yatırımcılığa terfi etmişsin :D
gerçi upgrade mi yoksa downgrade mi o kısmını çok çözemedim .dng
[QUOTE=unlimitted;346214]kızım sen trader'lıktan yatırımcılığa terfi etmişsin :D
gerçi upgrade mi yoksa downgrade mi o kısmını çok çözemedim .dng[/QUOTE]
:..::..::..:
swaplar koyuyor ama..üüüüüüüüü