[quote=Astatin;346064]şortladım yine hacılar[/quote]
bende döndüm patron ama bi 150 points daha gitti bu arada ve etti 400 :(
Printable View
[quote=Astatin;346064]şortladım yine hacılar[/quote]
bende döndüm patron ama bi 150 points daha gitti bu arada ve etti 400 :(
[quote=reverse;346065]sistem kullananlar için iyi bir maaşlı eleman ya da yemli[/quote]
tehlikeli...herşeyi unutuyor:p
60 dklık grafta gördüğüm korkunç Guernica dan dolayı şort..Şort ula şort geceye
[quote=nunu;346068]islem adetinin onemi yok diyorum sen hala islem adetinden gidiyorsun sevgili reverse.:o.
burda olayi bozan kaldirac.:::.[/quote]
haaa, hisse senedinden mali goturursun, kisa vade-uzun vade, farketmez, o ayri...
[quote=nunu;346068]islem adetinin onemi yok diyorum sen hala islem adetinden gidiyorsun sevgili reverse.:o.
yok be apla takılıyorum
haklısın en önemli unsur kaldıraç
ben 5 civarı uyguluyorum
herkes soru sorayi..bende sorayim...
AY dayız..moon yanii..Ayın ağırlığı misal 600 ton...bi de biz üstüne şöööyyyle monoblok amma 3 ayrı ana bölüm, 2 seyir terası ve geniş bir kesişme alanından oluşan bir alışveriş merkezi inşa ediyoruz 6 ton ağırlığında.. eee noldu şimdi ayın toplam ağırlığı? hehee
sayın NUNİ üstad...işlemlerimizi kademeli yapsak yine de adet önemsiz mi acaba:rolleyes::p
[quote=Astatin;346073]herkes soru sorayi..bende sorayim...
AY dayız..moon yanii..Ayın ağırlığı misal 600 ton...bi de biz üstüne şöööyyyle monoblok amma 3 ayrı ana bölüm, 2 seyir terası ve geniş bir kesişme alanından oluşan bir alışveriş merkezi inşa ediyoruz 6 ton ağırlığında.. eee noldu şimdi ayın toplam ağırlığı? hehee[/quote]
o nası alışveriş merkezi la 6 ton.
ben geçenlerde bi havaalanı yaptım bitirdim. sadece 1 kolonu 6 ton aarlıında. .dng
[quote=unlimitted;346075]o nası alışveriş merkezi la 6 ton.
ben geçenlerde bi havaalanı yaptım bitirdim. sadece 1 kolonu 6 ton aarlıında. .dng[/quote]
malzemeden çalmış sanırım
[quote=unlimitted;346075]o nası alışveriş merkezi la 6 ton.
ben geçenlerde bi havaalanı yaptım bitirdim. sadece 1 kolonu 6 ton aarlıında. .dng[/quote]
[quote=reverse;346076]malzemeden çalmış sanırım[/quote]
AY ın 600 ton olduğuna inaniysiniz de AVM nin 6 ton olduğuna neden inanmisiniz.dng
[quote=Astatin;346074]sayın NUNİ üstad...işlemlerimizi kademeli yapsak yine de adet önemsiz mi acaba:rolleyes::p[/quote]
kademeli arttirmak...sinsi sinsi yuksek kaldirac:::...
[quote=Astatin;346077]AY ın 600 ton olduğuna inaniysiniz de AVM nin 6 ton olduğuna neden inanmisiniz.dng[/quote]
ayı nerde tartıyon? .lelele
yani terazinin ayağı dünyaya mı basiyi yoksa güneşe mi basiyi yoksam jüpitere mi basiyi?.dng