bir haber bir numero olmalı...düşüş gelmeli acil.....
Printable View
bir haber bir numero olmalı...düşüş gelmeli acil.....
benim simulasyonumu biliyorsunuz......
adı kara cuma.....ayak sesleri perşembe duyulacak.....
vade gelmeden şorttan inmem.......vade bitmeden şorttan inmem....
inersem kendime ve bilgime ihanet ederim......ben slow traderım.....
cuma günü gelecek...az kaldı.....bakalım bozz bir haftadır serap mı
görüyor....göreceğiz........
1.tam olark 900 ve altında günlük çok getirili sistem satışta, üstünde alışta,.....
2.......
3......
...............
cuma gelir geçer .salı olur...piyasa düşmezse bozz yanıldığını kabul
eder....parasını kaybeder......ama ben bu simulasyonumu sonuna kadar
devam ettirecem.......
[B]KARA CUMA..........[/B]
ben dış bükeyin tepesini 65100-65200 görüyorum, o yüzden 64975 de açmış olduğum shortları yeniden 64700 de az longa çevirdim..dediklerim gelebirse 1/2 shorta gececeğim..
akıllıca diil ama kendimi tutamadım, çarpışmak zevkli..ritim güzel
[quote=boz ayı;212150]benim simulasyonumu biliyorsunuz......
adı kara cuma.....ayak sesleri perşembe duyulacak.....
vade gelmeden şorttan inmem.......vade bitmeden şorttan inmem....
inersem kendime ve bilgime ihanet ederim......ben slow traderım.....
cuma günü gelecek...az kaldı.....bakalım bozz bir haftadır serap mı
görüyor....göreceğiz........[/quote]
sizler gibi tecrübeli, kulagı kesiklerin lafının üstüne laf etmek haddimize değil,
lakin, eğer bu senaryo çalışacaksa, bugün ve yarın ilk yarı gibi yukarı tutup, zorlayıp, kalan zamanda salıvermeleri de makul gibi...
ben şahsen, vaziyete göre, bugun ikinci yarı pozıyşın alacak gibiyim... daha netleşmedi kafamda.... kayıplar az, kazançlar çok olsun inşallah...
64025, 63800, 63725 yerelerinden az cort flatlayacam gelirse, gelmesse devam,
günlük aralık, 65525-61975 en son kazık geldi, bu şu demek payanda gelene kadar aşağı basmaları, veya 65525 yukarı kırıp kazığa hadi lan demeleri, öte yandan kazık onlarahastirin lan derse 63625 e gider, burada ne olur, cört ykalar long döker, 63600 altında ise kendisi cört demektir, öte yandan 65525 yukarı kırarda fake deyilse, bu yaşadığımız kısa bölümde extra cötçü yakalamış demektir,.......onun için ben extra yapmıyorum yapsam dahi çıkıyorum,........
3 martta yazmıştım:
[quote=bubico;210093]bugün , haftaya ya da en geç bi sonraki hafta şelale üzerimizden(63000..64500 aralığı) akacaktır... 1000 puan için ..terste kalmak.. en kötüsü bu..
sabır ve para[/quote]
gel gör kendim uyamıyorum kendime...aç gözlülük..başıma bela olmasa
şerefsiz dax kudurdu ..ağşama kıcına teneşir sürmüş gibi iner aşşağı...
ne olursa olsun insiyatifi bu adamlara vermeyin, bekleyin sağlam yereleri yazdık, bunlar sizi bekliyorlar ve şu anda takla atıyorlar, şaklabanlık yapıyorlar, pamuk prensesler ve yedi cüceleri bekliyorlar, elmaları çok kırmızı ve sulu, ısırılmasını bekliyorlar,......
[quote=eksper;212167]şerefsiz dax kudurdu ..ağşama kıcına teneşir sürmüş gibi iner aşşağı...[/quote]
ha ha ha...ölüyorum sana lem...cin gibisin....ha ha ha...
bu arena öğleden sonra kutsal çarpışmalara gebe kalabilir. uy hele saatte 14 olmuş amanin zırhını giyem. ne demişler leyleği havada gördün çok gezersin. palayı satırla gördün pok gezersin...