[quote=padişah;345951]o soruyu soran matematik hocasına, vobtan bir soru soracaksın,
[/quote]
Düşmanımı bile VOB'a bulaştırmam... ::: Kimseye bu kötülüğü yapıp vebalini üstlenemem... :..:
Printable View
[quote=padişah;345951]o soruyu soran matematik hocasına, vobtan bir soru soracaksın,
[/quote]
Düşmanımı bile VOB'a bulaştırmam... ::: Kimseye bu kötülüğü yapıp vebalini üstlenemem... :..:
geliyor...
[quote=Astatin;345959]geliyor...[/quote]
kim geliyor patron? CRASH TÜM HIZIYLA YOLDA diyen mi?.dng.dng
Ahada benim şabalak zistem cortladı...
Unmüsterih şoooorrrttt...
[quote=Strategist;345955]Geçmiş 2 short sinyali birşey kazandırmadı.. İstatistiksel olarak bundan bi cacık çıkmalı bence... Neydi Monthy Python muydu neydi Astrobaba.. Ondan işte... :::[/quote]
Piton abi piton.......:D:D
Monthy hall:mad::mad::mad:
[quote=aslan;345956]Soru: Astatin kısa stopladığı yerden uzuna dönse kaç puan alırdı. :D[/quote]
değmezdi:o
graşmayacak bu, tam göstergeler olumsuza dönerken almaya başlıyorlar.............
üvv siteye erişemiyorum
lack lack yapayım biraz..sabah hülülü aldığında apsd 1) -1000 idi...sonra dar bir banddaki işlemlerle 2) +1000 lere çıktı yannış hatırlamıyorsam (çıkmışmıydı le) şimdi yine 3) -1500...
1-Şortlar istop KY grubu (ben dahil)
2-Pala şort ve KY long grubu (2500 poz civarı)
3-?
3-
[quote=nunu;345952]selam millet,
pala butun kisacilari yine biraraya toplamis anlasilan:..:
eee, su noktada kim uzayabilir ki?:::[/quote]
valla bende yeni geldim,patron çağırdı diye oda yoksa iyimserim :..:
[B][U]FUEL[/U][/B] LONG pala
[quote=padişah;345970]graşmayacak bu, tam göstergeler olumsuza dönerken almaya başlıyorlar.............[/quote]
evet...gıllı bir durum var..beyle durumlarda "kucak" taktii yapıyorum bazen..genelde asıl yön öncesi 300-500 puan ters yöne bi hareket ediyiya lebron..yazıyorum 3*400 puan aşşa kavır emrini...değerse bahtına..değmezse de bahtına:p