Unlimit,
Alma XAUUSD'yi yavv...dng
Printable View
Unlimit,
Alma XAUUSD'yi yavv...dng
[quote=excali;222412]Kabaktan iyi anlıyosun.dng[/quote]
71.875'te 1.600 kontrat yazan AKB'nin pozu pasiften alındığında APSD 1.500 arttı. 72 üstüne çıktığında 9binleri geçen APSD ile bi çaktılar, 71.150ye geldiğinde APSD 4.500e geldi.
APSD'ye bakan ordan tepeceğini anlamış ve cover olmuş hatta duble ile longa geçmiştir diye düşnüüyorum.
yok abey, ben bişeyden annamam bakıyorum öylesine.
sevgili murat'ın deyimiyle, sizi yiyorum. :D
[quote=mur@t;222390]Hem yeniyim diyosun hem de gayet bilgiç bir şekilde satmayın yükselecek diyosun, yoksa bizi mi yiyosun, hangisine inanalım kardeş...[/quote]
yenilerin şansına inan.dng yeni olduğum ilk bikaç gün ben de kazandım.lelele+. sonra 29binden kuzuyla beraber full şort oldum sonrası malum üüü.dng
Hala long'cular icin umutlar tükenmese de aşağıda 69,800'e kadar yukarıda 72,500'e kadar yol açıldı.
15 dk grafikten kıllandım! Depecek gibi namussuz! Tam da yerinden dönünce 2 kat kıllandım! VAY**
[QUOTE=AMON RA;222419]Hah ağzına diline kalemine klavyene sağlık! +.[/QUOTE]
Birazdan gene sortçuları stoplatabilirler bu manyakların ne yapacağı belli olmaz veri gelen adamın borsası nerdeyse tınmadı bokunu yemek bize düştü.
Bu arada yukseliş basladığı sırada matriksi donan oldumu benim pc kitlendi
yalan dünya apsd 85xx lerden basıla basıla + makas - ye ve apsd 4000 e düşmüş... adamlar güzel ayak yapmıs gorunen o ki ... piyasa beslenmiş gördüm.. ve dağıtım yapılmış olabilir.. geçen haftadan kalan shortlarla devam da 72 k da kursun atmam gerekiyodu toplantıda oldugum üçün zabah beri atamadım.. neyse ins tekrar gider o seviyelere atarız kursunu 1000 puan stratejisini es gecmemiş olurum..
yükselişe devam agaya selam :)
[IMG]http://i42.tinypic.com/2ducw88.png[/IMG]
350 ort kısa a* ..
[QUOTE=oguzhan;222428]Birazdan gene sortçuları stoplatabilirler bu manyakların ne yapacağı belli olmaz veri gelen adamın borsası nerdeyse tınmadı bokunu yemek bize düştü.
Bu arada yukseliş basladığı sırada matriksi donan oldumu benim pc kitlendi[/QUOTE]
Boku yemek hep bize düşer ZATEN! :..::D
Yav Allah da seni güldürsün!
Bu arada 250 yeresini kırdık CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN!
Yok yav kırılmamış!
[quote=AMON RA;222439]Yok yav kırılmamış![/quote]
Son kararın mı , abi??:..:
vobix neden yazmıyor? sabah saatlerinde çok az altın almıştım kaçırdım fırsatı :(
16.45 ve 17 verisi var dikkat
Ben en çok neye güldüm:) yatırımcılar Çin borsasından çıkıp bizim borsaya girmiş:) bu habere bi tarafımla güldüm:) hangi salak yatırımcı ordan çıkarda buraya gelirki?
Hani ımf haberi falanda yok ortada borsa nasıl yükseldi demesinler diye uydurulan kuyruklu yalana bakın, bizim piyasa dışardan kuruş yatırım çekemez o kadar net söylüyorum, ama bir yabancıdır gidiyor işte:)
Ben pala yerine olsa bir kere daha 72,200'e kadar yoklar ve sonra ver aşağı 69.800 yaparım. Ama bunun için destek olcekken köstek olan 71,475'i aşması lazım.
komplo teorisi:
1.200 puanlık bir çakış, yaklaşık 15 dakikada.
şimdi almaya başlarlar, millet yine başlar şortlamaya, umutla 1.000 puanlık çakış bekleye bekleye poz artırılır.
emme bi bakmışız, biz 80e yelken açmışız...
dün kızılağa "dow 10.900 biz 30 biniz, dow yine 10.900 biz 71biniz, buradan betonlarım arkadaş" yazdığında, "abey dow 14'ten 10.9'a gelmiş, biz 2 katından fazla noktaya tepmişik, bu bence asıl longlama noktası şeklinde algılanabilir" diyecektim, vazgeçtim...
üüü
[quote=unlimitted;222455]komplo teorisi:
1.200 puanlık bir çakış, yaklaşık 15 dakikada.
şimdi almaya başlarlar, millet yine başlar şortlamaya, umutla 1.000 puanlık çakış bekleye bekleye poz artırılır.
emme bi bakmışız, biz 80e yelken açmışız...
dün kızılağa "dow 10.900 biz 30 biniz, dow yine 10.900 biz 71biniz, buradan betonlarım arkadaş" yazdığında, "abey dow 14'ten 10.9'a gelmiş, biz 2 katından fazla noktaya tepmişik, bu bence asıl longlama noktası şeklinde algılanabilir" diyecektim, vazgeçtim...
üüü[/quote]
Gap teorisi de rica ediyruk..
[QUOTE=excali;222442]Son kararın mı , abi??:..:[/QUOTE]
Yok excali yook kırılmamış.Zannımca bunnar 250 yi deel amma bizi kıracaklar!:..:
[quote=excali;222458]Gap teorisi de rica ediyruk..[/quote]
poz yorumu yapmıyom. genel görüş yorumu yapıyom eks.
hele hele gap yorumu heç yok gayri. :)
ama sormak istediğin bi parite/emtia varsa, başım gözüm üstüne. :rolleyes:
girilmiyor foruma .. vay pelamı bozdu serverları vayyy ... .. üvvv ..
unlimitted benim var, dolartl düşecekmi daha söylermisin :D 1200 puan çakış demişsin düşüşmü yükselişmi anlamadım
girilmiyor foruma .. vay pelamı bozdu serverları vayyy ....... .. üvvv ..
noluyor foruma girilmiyor ..
[quote=unlimitted;222462]poz yorumu yapmıyom. genel görüş yorumu yapıyom eks.
hele hele gap yorumu heç yok gayri. :)
ama sormak istediğin bi parite/emtia varsa, başım gözüm üstüne. :rolleyes:[/quote]
Şimdilik yok abi. Alacak kısmına yazıyım en iyisi. Sonra tahsil ederik..:cool:
vayyy noluyor foruma .. üvvv pelaa .
noluyor foruma girilmiyor .. üvvv
yorum yok geceyede short
namıssız pela deminden bevri siteye giremedim gayri
Ne işse yazılan en arkada kalıyor
Cümleten iyi aksamlar zor stresli bir gündü ama bu günde paçayı sans eseri kurtardık
Bi de saat 3,15-- 3,30 matrisk dondu daha sonra tekrar dondu sizdede oldumu yoksa benim pc demi sorun var.
üvvv noluyo
Yarın sabaha yine 71000 altında olmamızı uygun görüyolar:) du bakali shortlara fırsatlar bitmedi görülüyor:)
[quote=hexa;222464]unlimitted benim var, dolartl düşecekmi daha söylermisin :D 1200 puan çakış demişsin düşüşmü yükselişmi anlamadım[/quote]
sen ayrı bi dosya olarak değerlendirilecek adamsın selim. :)))
msn kayıtlarımızı incelesek, (abartmıyorum) 40'tan fazla kere tekrar ettiğim şeyi döne döne yine aynı şekilde ve yanlış sorduğunu, 40 kere verdiğim cevaba rağmen yine aynı şekilde sorduğunu görürsün. :)))
"tek soru, yukarı mı aşağı mı?" sorusu tek soru değildir. eğer tek soruysa benim ona verecek cevabım yoktur. :)
yazıda yazılmaz oldu foruma saldırı oldu sanırım .. üvvv
üvvvvv
[QUOTE=Kennym;222430]yalan dünya apsd 85xx lerden basıla basıla + makas - ye ve apsd 4000 e düşmüş... adamlar güzel ayak yapmıs gorunen o ki ... piyasa beslenmiş gördüm.. ve dağıtım yapılmış olabilir.. geçen haftadan kalan shortlarla devam da 72 k da kursun atmam gerekiyodu toplantıda oldugum üçün zabah beri atamadım.. neyse ins tekrar gider o seviyelere atarız kursunu 1000 puan stratejisini es gecmemiş olurum..
yükselişe devam agaya selam :)[/QUOTE]
piuvvv apsd - ye düşmüş 8000 poz kapatılmıs 72425ten itibaren dediğim gibi saglam mal yedirmişler sanki piyasaya
gecen haftadan shortlarla devam ... bozulma yok sımdılık...
unlimitted bu kadar yazıya ne gerek vardı :D ayrıca ben dosyalara sığmam :p kısaldım hayırlısı.dng
deneme
Kırıldı! EXCALİİİİİİİİ BU SEFER BİZ KIRDIK! PELA'YI :..::..::D:D
Flatt