Mesela bu genel sağlık sıgortası gelır testı saçmalığı . Siz hiç bır partiden duydunuzmu bu adaletsızlıgı ortadan kaldıracağız dıye. Zamanında yesıl kartlıların yedıklerını işsiz ,iş bulamayan ögrencı ve vatandaşa kılıtlıyorlar.
Printable View
Mesela bu genel sağlık sıgortası gelır testı saçmalığı . Siz hiç bır partiden duydunuzmu bu adaletsızlıgı ortadan kaldıracağız dıye. Zamanında yesıl kartlıların yedıklerını işsiz ,iş bulamayan ögrencı ve vatandaşa kılıtlıyorlar.
[QUOTE=tutku;498181]Ben 60 yaşındayım. hiç bir hükümet döneminde böylesine çürümüşlük görmedim.[/QUOTE]
valla kardeş bende hicbir hukumet doneminde bunlardan gordugum hizmeti gormedim boyle konusmaya devam edersek bı yere varamayız ben istanbulda oturuyom sozen zamanında yeni evlen mıstim su olmadıgı icin cogu zaman boy abdesti almak icin damacana su alıyordum ne yazık ozaman lar istanbulun nufusu 8 ile 10 milyon arasında idi oysa simdi 17 milyon nufuz sular hemen hemen hic kesilmıyor en ufak hatırladıgım bu saygılar
neyse dostlar ben yeni bişey ogrendim dostlarınızla dost kalmak istiyorsanız bir siyaset konusmamak iki futbol takımı tartısması yapmamak sevgiler saygılar hocam sayfayı meskul ettim hakkını helal et
abiler siyaset forum dışı kalsa da hazır larossian abi bize yo gösterirken gönüller kırılmasa ne dersiniz ?
iyi tatıller
laros abı ellerine sağlık selamlar.
[QUOTE=Se_M;498193]abiler siyaset forum dışı kalsa da hazır larossian abi bize yo gösterirken gönüller kırılmasa ne dersiniz ?[/QUOTE]
eyvallah derim kardeşim hakkınızı helel edin bundan sonra siyaset yok
Yolsuzluk hırsızlık. yalan. talan baskı ve hukuksuzluk, ulusal değerlerin yok pahasına peşkef çekilmesi devam etsin diyorsanız benim tercihim asla bu hükümet olmayacaktır.
saygılar
[QUOTE=tutku;498198]Yolsuzluk hırsızlık. yalan. talan baskı ve hukuksuzluk, ulusal değerlerin yok pahasına peşkef çekilmesi devam etsin diyorsanız benim tercihim asla bu hükümet olmayacaktır.
saygılar[/QUOTE]fazlasıyla katılıyorum
hocam emeginize saglık iyi tatiller dilerim
hocam aklıma gelmişken uzun şortta hala dimi
hayırlı haftalar dostlar
Günaydın ıyı haftalar