Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?
Printable View
Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?
[QUOTE=selçuklu;249430]cümleten günaydın ... üçlü sistem ala geçti bendede açılışta ... longladım bakalım .. trade sat sinal istop oalcak ..[/QUOTE]
üvvv patron benım sıstem ısrarla al vermiyo , dün 575 den sat vermişti üvvv
hueheuh sisteme güvenecem , terste kalacaktır emme napalım saglık olsun..
[QUOTE=Kennym;249433]üvvv patron benım sıstem ısrarla al vermiyo , dün 575 den sat vermişti üvvv
hueheuh sisteme güvenecem , terste kalacaktır emme napalım saglık olsun..[/QUOTE]
zayıflık var gibi patron histemik oalrak ama .. siisteme uyacam bende ..3 ü de al dedi aldım yani .. yapacak bişey yok ... üvvvvv :o:o:D
ben bu günden yukarı manada hiç ümitli değilim nedense ama sistemler alda.
[quote=kertenkele99;249431]Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?[/quote]
Gerekli indikatorler java matrikste var bu anlamda uygulanabilir ancak javada vob verileri real time mi hatirladiğim kadariyla değil gecikmeli veriylede yapilmaz.
istop .. vayyy ... trade sat geçti .. trrendler alda .. vayyyyy
[quote=Kanaatkar;249442]Gerekli indikatorler java matrikste var bu anlamda uygulanabilir ancak javada vob verileri real time mi hatirladiğim kadariyla değil gecikmeli veriylede yapilmaz.[/quote]
Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.
[QUOTE=selçuklu;249439]zayıflık var gibi patron histemik oalrak ama .. siisteme uyacam bende ..3 ü de al dedi aldım yani .. yapacak bişey yok ... üvvvvv :o:o:D[/QUOTE]
sende haklısın patron .. hazır ben de flattım ve sıstem ısrrarla satı bozmayınca sıstemın 500 puan ustunde satayım demıstım.. sıstem 700 puan terst kaldı al vermedı dedım herhalde vardır bı bıldıgı .. nıtekım haklı cıktı...
[quote=kertenkele99;249431]Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?[/quote]
o platformda 2 adet ho koyabiliyosunuz..bizde ise 3 adet var...
ama 2 adet grafik açıp bunu halledersiniz,olur yani..
boll ve sto da var...:)))
[quote=saraylı;249450]o platformda 2 adet ho koyabiliyosunuz..bizde ise 3 adet var...
ama 2 adet grafik açıp bunu halledersiniz,olur yani..
boll ve sto da var...:)))[/quote]
Bende öyle düşündüm dışarıdan ema 55 bakıyorum yönü hakkında wma kesişmelerini ayrı izliyorum. teşekkür ederim.
[quote=kertenkele99;249447]Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.[/quote]
Su an kullandiğim pcde malesef java matriks yok .
[quote=kertenkele99;249453]Bende öyle düşündüm dışarıdan ema 55 bakıyorum yönü hakkında wma kesişmelerini ayrı izliyorum. teşekkür ederim.[/quote]
ema55 i dışardan bakmaya gerek yok,ayrı bir grafik üzerinde parametre d:)))eğiştir bölümüne girip 55 e ayarlaın,işlem tamamdır...