pala bugünün işini yarına bırakmıyacaktır.....şelale........
Printable View
pala bugünün işini yarına bırakmıyacaktır.....şelale........
64 500 E ALIŞ YAZDIM EKSPER...400 puan...bu sende 500 puan...haberin ossun...
[quote=jani;212112]bir iç dinamik...çok önemli bu....neden slow degilime....sebeblerden biri...
marta girişte 169 000 kontratla girdik....fiyat 61 300 dü....
şimdi....211 000 kontrat var....fiyat arttıkca kontrat artıyor...BU TEHLİKELİ....[/quote]
tehlikeli derken sn guzu,
bir tarafı fena çarpacaklar değil mi? ortama bakınca, sentiment deyiler ya, fena , lakin böyle ortamlar hep shortcu kıyımına zemin tutmaz mı... zor zor, bu haber maber, imf ydi filam... adam çarpacaklar ya, ne dümen çevireceklerini şaşırıyolar vallaha...
[quote=eksper;212107]az önce son cort fırsatı görüldü....gömün gitsin artık.....[/quote]
sakin olmak lazım, 925 i 725 çıktım, yerine koymadım, 120 al geldi bunun sonunu beklersek iyi olr,
burada yatırımcı yaratıyorlar, bu yüzden ileri geri, sonra ikisini arasını biraz açacaklar, sonra bir yöne düğmeye basacaklar, şimdilik
genel yön yatay yukarı, 63600 altında net konuşurum aşağı derim,
[QUOTE=indregandi;212120]sakin olmak lazım, 925 i 725 çıktım, yerine koymadım, 120 al geldi bunun sonunu beklersek iyi olr,
burada yatırımcı yaratıyorlar, bu yüzden ileri geri, sonra ikisini arasını biraz açacaklar, sonra bir yöne düğmeye basacaklar, şimdilik
genel yön yatay yukarı, 63600 altında net konuşurum aşağı derim,[/QUOTE]
az önce basmayanlar avucunu yalayacaktır.....şelale...son du son......
[quote=eksper;212125]az önce basmayanlar avucunu yalayacaktır.....şelale...son du son......[/quote]
depo cort dolu zaten daha fazla doldurmuyorum, yere alamadım,.......
olabilecekleri yarı saat bir saat önceden yazıyoruz daha ne edelim....şelale.....
düşmesi için selçuklu nun 75 binli afazi bi dalga graf koyması lazım ne zaman koysa yallah -1000 :)
buralarda belli olacak, şimdilik ekmek arası köfte var, kalın puro, şampanya ve az pişmiş biftek yeresi deyil henüz,.....
buradan dönüp 65000 i yukarı kırarsa......işler karışır.....yukarısı olmamalı......
bozz amcadan masallar...........
biliyorsunuz vob.hayatımın en yüklü pozisyonlarından birindeyim.....
500-700 puanları almıyorum....halbuki bu kadar yüklü pozisyonda çok para
beynim sürekli alsana ulan parayı...al gidelim diyor......
beynime bu konuda güvenim sıfır......cıvık organizma.....
hedefim...rakkamdan çok zamana dayalı.....cuma..salı periyodunda yaklaşık
5000 puan istiyorum....olmazsa çarşamba bu senaryo biter...boz amcanızda
pozisyonunu kapatır.....
ben pozisyonuma inanıyorum.......300.500 puan kırıntılarla ilgilenmiyorum..
büyük parça isterim.......
[B]KARA CUMA....[/B]
sankı teper yukarıya bu meret