-
[quote=enorton;345805]Toyota ile ilgili elimde çok önemli belgeler var patron, ifşa ettirme şimdi ::: Özellikle MMT Şanzımanlarda çok sorun var vatandaş şikayetçi sayın abim...
[URL]http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/562838/g/TOYOTA+Sanziman+Sorunu+Aractan+Soguttu[/URL]![/quote]
o kasaya o motora o şanzıman hiç olmaz :)
kuzende var kullandım ama fıss..
yoksa severim japon arabalarını 13 sene mazda 626 kullandım gerçekten süperdi ki şuanki sıfır arabalarda o konfor yok..
-
[quote=The Tatar;345804]şahane bi fikir ya lafım yok ona yalnız iş referanduma giderse yapılmasın çıkar kesinlikle heleki en yüksek oy çıkan yere yapılacak dedinmi olay başlamadan biter :)[/quote]
bence referomdom a gitmeli abi... bize sadece maddi zararı olan vekilleri seçebiliyorken, hayati zararı olabilecek nükleer i neden referomdomlamayalım:D
eğer evetciler seçim kampanyasınada şu argümanı da kullanırlarsa faydası olabilir..." abi edirne de yapılması ile kars da yapılması arasında zaten zarar açısından çok az fark var.":D:D dersen bizim halkımız ula zararını nasılsa hepimiz çekeceymiş, o zaman kaymağını biz yiyelim biz de yapılsın der..benim halkım pragmatiktir işini bilir:D
-
[QUOTE=enorton;345807]Abi iş AKP -CHP kamplaşmasına gideceği için içerik önemli olmayacak ve Yapılsın çıkacaktır. Bu arada Bobiler.org dan şunu da paylaşmadan geçemeyeceğim :::
[IMG]http://www3.bobiler.org/upload/photographs/226668990r.jpg[/IMG]
[B]Erdoğan: Evdeki Mutfak Tüpü de Riskli![/B][/QUOTE]
İyide bu radyasyon bıyıkların köküne zarar vermiyormu şimdi :..::..::..:
Bıyıklar duruyorsa mesele yok:::
Türk ün bıyığına her oratmda bişey olmaz.dng
-
[quote=Astatin;345809]bence referomdom a gitmeli abi... bize sadece maddi zararı olan vekilleri seçebiliyorken, hayati zararı olabilecek nükleer i neden referomdomlamayalım:D
eğer evetciler seçim kampanyasınada şu argümanı da kullanırlarsa faydası olabilir..." abi edirne de yapılması ile kars da yapılması arasında zaten zarar açısından çok az fark var.":D:D dersen bizim halkımız ula zararını nasılsa hepimiz çekeceymiş, o zaman kaymağını biz yiyelim biz de yapılsın der..benim halkım pragmatiktir işini bilir:D[/quote]
parti kamplaşmasına giderse chp nin rengi belli zaten :D
-
[IMG]http://www3.bobiler.org/upload/photographs/22691104g.jpg[/IMG]
-
bu arada histem yarın + olur demeye başladı bende son satışlara bakarak :)
-
[quote=Astatin;345791]Strobaba bey,,LW iledalga geçmeyelim..Buyrun sabahki proceksiyon..Görüldüü üzere Lebronic Sonu yapmış.. Bir LW bitti..Yenisi başlayacak..78050 altı saatlik kapanışlarda Lebronic L Gövde aşağı doğru olacaktır aksi durumlarda yukarı dikmes daha normal..dalga geçmeyelim lütfen..hangi analiz sabah 600 puan gevşemeyi sana söyleyebildi heeee...LW dışında:D[/quote]
Lem basarsan paint'i analiz tutar tabi... Bi de paint'siz analiz ya da gorelim... :..: :p
-
Eksi kapatcak bu gidişle :(
-
[quote=Astatin;345789]yoooo değilll....76xxx den başlayan LW, [COLOR=red]78800[/COLOR] yaparak bitti... L nin gövdesi artı L nin kuyruğu..şimdi 78800-77900 arası bir L kuyruğu yapıyor (yani ayar dalgasında), sonra gövdeyi (yani uzun çubuğu) yapacak...sorun ayarı ne tarafa verdi...:D
o kadar basit değil yanii...hülülülüllülü[/quote]
78775 den döndüğüne tikkatini çekerim strobaba...sen geç dalganı:..: teorenin hası burda:D
-
Düşüremezler
Geceyede Long devam long:)
İyi akşamlar.
-
77000 - 77500 bin üstünde kısa kovalamak pek cazip gelmiyor bana..
78350 den az biraz uzun giriyorum ben..
-
25 puanla da olsa böyle bir günde eksi kapatmayı başaran Palayı tebrik ederim...