akşam BİMAS al vermıştı sabah karambole unutduk gitmiş kerata orta vade iyi bırakırdı.. naipden öte köy yok ..
Printable View
akşam BİMAS al vermıştı sabah karambole unutduk gitmiş kerata orta vade iyi bırakırdı.. naipden öte köy yok ..
5 dakikalık sistemim al verdi. Longcular bilgisayarımı hacklemiş olabilir. Sisteme uymıcağım. Dax dow rusya + yaparsa. 3 gün için stop koyarım.
[QUOTE=tuareg;128566]bacaklar bu sebeple mı titrek:..:[/QUOTE]
muhteşem bacakhları var gızın meaasallah ::: ah anna ah
[quote=fXci;128569]muhteşem bacakhları var gızın meaasallah ::: ah anna ah[/quote]
maasallah
maasallah, sanat dediğin boyle olmalı zaten:..:
dirençte yataya alıp, milletin short açmasına izin veriyorlar..:confused:
poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)
[QUOTE=VOBiX;128535]Gene kime tosladın da servislik oldu araba? .dng
Bak Gökhana arabayı bozmuş evde bırakmış ne yaparlarsa yapsınlar diye.[/QUOTE]
Allaha şükür kaza yok, periyodik bakım sadece :)
ılgılenenlere yazılır NIKKEİ FUTURE .0.51---- NZDJPY 61.31.. öglende pirzola yiyelim sabahki büftekler den iyi olur artık .... poz Flat :)
Selcuklu 500 de küskuyu verıyor çıkamıyorlar .. gelsın el vermesini isticemm nasıl küskü atılır....:)
[QUOTE=tuareg;128572]poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)[/QUOTE]
aynen..:..:
buffet abi ne demiş bakın..:)
9 kadını aynı anda hamile bırakırsanız 1 ayda bebeğiniz olmaz..
[quote=tuareg;128572]poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)[/quote]
nası renk vermiyo...kız maviye döndü vob stresinden görmüyonmu...
SANCAKTAR puh senin sistemine..NZDJPY 80 pips aşağıda VOB 500 puan yukarıda :) pis NU
sabahtan beri 5 dk lıklar bile hiç sat vermemiş..
enteresan bi durum..
seri şekilde 46 bin niyetlerimi var ne ?
[i][color=#FF0000][b]Rogers: Hiçbir şey almıyorum yada satmıyorum[/b][/color]
Yatırımcı Jim Rogers ekonomik problemlerin devam edeceğini, satın almaya değer bir şey olmadığını ama hiçbir varlığını da satmadığını açıkladı. Rogers, ABD Dolarları'nı sattığı ve emtiaların en iyi yatırımı olduğu açıklamasını yineledi. "Hayatımda ilk defa açık pozisyonum yok" diyen, George Soros ile Quantum Fund kurucularından Rogers, herhangi bir şey almayı planlamadığını belirtti. Rogers, hükümetlerin aldığı büyük borçların özellikle de ABD ve İngiltere'de kura zarar vereceğini ve ileride problemler yaratacağını belirtti ve en güçlü kurlardan biri olarak Kanada Doları'nı gösterdi. [/i]
:..:üüü[quote=Astatin;128579]SANCAKTAR puh senin sistemine..NZDJPY 80 pips aşağıda VOB 500 puan yukarıda :) pis NU[/quote]
hemende sistemi üstüme yamadın yaa maşallah üüü.boks. sence yukarıda olması normal mi? değil ee ozaman NZDJPY N yapsın borsanın adı imzada yazılı....oku bir daha
Selamlar arkadaşlar...Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.Seans sürerken sizleri meşgul etmek istemezdim,bunun için kusura bakmayın ama şu anda hemen hemen herkes burada olduğundan sorduğum soru daha fazla kişi tarafından görülebilir ve cevaplanabilir diye düşündüm...Konu aslında bütün sistemcileri ilgilendirebilecek bir konu...Sistemimi biraz daha geliştirebilmek adına yatay piyasada gelen bazı sinyalleri elemek için faydalanabileceğim(Sisteme adapte edebileceğim)bir indikatör arıyordum ki Matriks'teki Aroon indikatörü dikkatimi çekti...(Metastock'ta bu konuyla ilgili R-square adlı faydalı bir indikatör olduğunu duymuştum ama ben de Metastock yok...)Aroon indikatörünü nasıl buluyorsunuz?(Bir arkadaş bahsetmişti sanki daha önce...Eğer yanlış hatırlamıyorsam sayın Astatin olabilir...)Ben sisteme adapte etmeye çalıştım ama yataydaki sinyalleri eleme konusunda çok da büyük bir faydasını görmedim...Belki doğru kullanamadığımdandır(Ben Aroon Up ve Aroon Down'ın kesişimlerini dikkate aldım...)Ya da belki Default parametreyi (14) değilde başka bir parametreyi kullanmam daha mı doğru olur?Özellikle 20 dakikalık bir sistemde hangi parametreyi kullanmam daha verimli olur?Bu konuda deneyimleri ve bilgileri olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok memnun olurum...Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...Bol kazançlar...
[quote=Astatin;128578]nası renk vermiyo...kız maviye döndü vob stresinden görmüyonmu...[/quote]
1- O mavı değil yeşil
2- Yeşil cemaatın rengıdır
3-jerfın malum yerlere mesaj verıyor
[quote=marakes;128577]buffet abi ne demiş bakın..:)
9 kadını aynı anda hamile bırakırsanız 1 ayda bebeğiniz olmaz..[/quote]
bu adam haydar dümene bir gözüksün sorunları var galiba
[quote=SaNCaKTaR;128582]:..:üüü
hemende sistemi üstüme yamadın yaa maşallah üüü.boks. sence yukarıda olması normal mi? değil ee ozaman NZDJPY N yapsın borsanın adı imzada yazılı....oku bir daha[/quote]
:..::..: bugün çok bahsettiğin için ondan senin sistemin oldu o artık:..::..:
arkadaşlar ilginizi çekebilir.bugün haberturk sitesinde de bununla ilgili haber var.
adam karınca kolonileri kurmuş ve deprem tahmini yapıyormuş.
[URL]http://www.dkos.org/[/URL]
[quote=Astatin;128586]:..::..: bugün çok bahsettiğin için ondan senin sistemin oldu o artık:..::..:[/quote]
dunku uyarılarından sonra orda long yada short yaparak 250$ aldım yemişim vob u:..::..: imzada vob un tarıfı var...
full şort ağustos 450
anlamadım ve kıllandım yalnız..hazirana bastılar ama ağustos durdu ilk başta..450 den kısalama fırsatı verdielr ağustosta..kıllandım hem de fena..alır bunlar :(
feyk hareketler bunlarrrrrr feyyk feykk
[QUOTE=MASTER;128583]Selamlar arkadaşlar...Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.Seans sürerken sizleri meşgul etmek istemezdim,bunun için kusura bakmayın ama şu anda hemen hemen herkes burada olduğundan sorduğum soru daha fazla kişi tarafından görülebilir ve cevaplanabilir diye düşündüm...Konu aslında bütün sistemcileri ilgilendirebilecek bir konu...Sistemimi biraz daha geliştirebilmek adına yatay piyasada gelen bazı sinyalleri elemek için faydalanabileceğim(Sisteme adapte edebileceğim)bir indikatör arıyordum ki Matriks'teki Aroon indikatörü dikkatimi çekti...(Metastock'ta bu konuyla ilgili R-square adlı faydalı bir indikatör olduğunu duymuştum ama ben de Metastock yok...)Aroon indikatörünü nasıl buluyorsunuz?(Bir arkadaş bahsetmişti sanki daha önce...Eğer yanlış hatırlamıyorsam sayın Astatin olabilir...)Ben sisteme adapte etmeye çalıştım ama yataydaki sinyalleri eleme konusunda çok da büyük bir faydasını görmedim...Belki doğru kullanamadığımdandır(Ben Aroon Up ve Aroon Down'ın kesişimlerini dikkate aldım...)Ya da belki Default parametreyi (14) değilde başka bir parametreyi kullanmam daha mı doğru olur?Özellikle 20 dakikalık bir sistemde hangi parametreyi kullanmam daha verimli olur?Bu konuda deneyimleri ve bilgileri olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok memnun olurum...Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...Bol kazançlar...[/QUOTE]
Aroon güzeldir[B] aroonup(opt1)>aroondown(opt2)[/B] ya da [B] aroonup(opt1)-aroondown(opt2)>opt3[/B] gibi de kendiniz çeşitleme yapabilirsiniz matriks varsa. İkincisi DI+-nin DISi gibi bir şey oluyor.
bu kriz herkesi felsefi biruh haline soktu..hadı yatrımcıyı anlarım da bufet gibi gurular da bole olmus bu enteresan geldı..bu da slogan olur sımdı cnbc e de
pastada diğer tarafı çok feci satışta..:eek:
[i]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/i]
5 dk lık sat verdi nihayet..
bu kadar adrenalin yeter,flat !
zor piyasa..
+225 puan makasımız var .dng
[quote=deks;128595][I]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/I][/quote]
değil A.D Eyüp CAN ı RTE oglunu getirse başa RTE inanamaz ona kendimden biliyorum(bende AD inamıyorum):) A.D allah bir dir dese arkasında gelicek paraya bakar...lelele+.
[quote=deks;128595][I]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/I][/quote]
[B]deks[/B] arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum.böyle ufak ufak kısa ve öz güzel bilgiler paylaşıyorsun bizlerle.
[i]Avrupa'da borsalar Fed'in açıklamalarının ardından eksiye dönerken İMKB, IMF anlaşması beklentisiyle canlılığını koruyor. Devlet Bakanı ve AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış'ın Brüksel'de IMF ile çözüme yaklaşıldığını söylemesi İMKB'de alımları destekledi. Devlet Bakanı ve Başkakan Yardımcısı Ali Babacan da Paris'te, IMF ile müzakerelerin devam ettiğini belirterek, hükümetin hazırlıklarını her iki senaryoya göre de yaptığını söyledi. [/i]
Bu 45150yi iyi değerlendirebilirlerse ikili tepe için kullanabilrler yoksa 43,650 üstünde ayuların işi zor gibi.
pis döktüler milleti .lelele
long devam .lelele
pastada diğer tarafı hala satıyor dikkatttt çok feci hareketler geliyor
peh döküldük :(
isttopp..ayak üstü 100 puan yediler
[quote=Astatin;128605]isttopp..ayak üstü 100 puan yediler[/quote]
feyk feyk diye bagırıyorudum ama duymuyorsun astatın im .dngyersın kafana uzuyacaktın ordan kısa kabul etmıyorlar bunyyeye uymuyor kısa bu aralar ...