-
ya bu sistem olayına girdik madem alın size kral bi sistem daha;
Şimdi malum türev piyasalarda adet olarak yatırımcıların %95 i kaybediyomuş..sizde kaybeden tarafdaysanız şunu yapın;
- 1 kontratla işlem yapın, içinizden geldiği gibi, teknik yok sistem yok..
- Kardeşiniz veya arkadaışınız da sizin yaptığınız işlemin 10 katı tutarında ters işlem yapsın...
KArdeş veya arkadaş %95 ihtimalle kazanacak...:)
EN kral sistemde bile bu oran sinyalin doğruluğu a.çısından %50 dir :)..
malı götürdünüz hayırlı olsun :) çok kazanınca balık ısmarlarsınız artık
-
[QUOTE=Astatin;128527]ya bu sistem olayına girdik madem alın size kral bi sistem daha;
Şimdi malum türev piyasalarda adet olarak yatırımcıların %95 i kaybediyomuş..sizde kaybeden tarafdaysanız şunu yapın;
- 1 kontratla işlem yapın, içinizden geldiği gibi, teknik yok sistem yok..
- Kardeşiniz veya arkadaışınız da sizin yaptığınız işlemin 10 katı tutarında ters işlem yapsın...
KArdeş veya arkadaş %95 ihtimalle kazanacak...:)
EN kral sistemde bile bu oran sinyalin doğruluğu a.çısından %50 dir :)..
malı götürdünüz hayırlı olsun :) çok kazanınca balık ısmarlarsınız artık[/QUOTE]
yok o eyle olmayor... komişın koymişın meselesinden çok debelenmekten batayorlar..... Karşı tarafta aynı şiddetle debelenir senin taktiknen... duble batarlar sonra:::
-
[quote=fXci;128526]tam anlamıyla can çekişiyorum piyasada ::: bakalım nolek sonumuz gayri[/quote]
niye lem fXci dünden LONG tun ALLAH bilir onuda gaçtan aldın hemide niye can çekişiyore :::
-
Bu adamlar bu forumlarda yayınlanmış bütün sistemleri biliyorlar anlaşılan. 15 dk.lık sistemler tam sat verecek yukarı yapıyorlar.
-
Ben sanırım gece yüzde 90 shortum.Çünkü nikkei nalları diker yarın biz de onları görür eksi açarız.Bugün tutuyorlar bilmiyorum noluyoruz.
-
vayy bee fdow'un 0,80 lik düşüşünü yediler.. bizde düşecek diye bekliyoruz bu borsayı haaa...:..:boks..boks.
-
[QUOTE=tuareg;128504]Piyasa gökhanı'ı bır kez daha haklı cıkaracak gıbı, dikkaayyttt.[/QUOTE]
DAX %1,5 eksi biz %1 artıyız. DAXa ne olacak da düşeceğiz bu saatten sonra. Yeni değil eski zelendalılar bile kurtaramaz. Gökhan diğer Asyalıalrı ayarlamış. Caponcası da var zati. Capğonalrı bile ayartır dikkat etmek lazım.
-
[QUOTE=abka;128515]formülünü rica etsek:)[/QUOTE]
Formmül yerine grafik göndermiş şaşkın tillkee! .dng
-
[QUOTE=enorton;128520]Herkese merhaba sabahtan beri ekran başında yoktm, arabayı servise götürdüm. Daha yeni geldim, bugün bir kez daha erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğu görmüş olduk...[/QUOTE]
Gene kime tosladın da servislik oldu araba? .dng
Bak Gökhana arabayı bozmuş evde bırakmış ne yaparlarsa yapsınlar diye.
-
[quote=jerfin;128532]vayy bee fdow'un 0,80 lik düşüşünü yediler.. bizde düşecek diye bekliyoruz bu borsayı haaa...:..:boks..boks.[/quote]
Borsa düşecek diye sızlanma mantıgını hıc anlamıyorum:..::..:
(pişkin pişkin guldugume dıkkatınızı cekerım)
-
[quote=GOKHANFINDIK;128531]Ben sanırım gece yüzde 90 shortum.Çünkü nikkei nalları diker yarın biz de onları görür eksi açarız.Bugün tutuyorlar bilmiyorum noluyoruz.[/quote]
Söyledimya kardeş gel gel yapıyorlar. Evet Haziran vadeyi net bir şekilde yukarıdan kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bende Ağustos vadeyi shotladım.
Dax , Dow, eksi. biz + ve onların şuanki yerine göre bizim nerde olmamız lazım. teknik analizci arkadaşlar tespit edebilirse bende öğrenmişolurum. aşağı ama nekadar aşağı.
-
[QUOTE=excali;128521]HR 'ı kaçlık periyotta çalıştıracağız?:::[/QUOTE]
Genelde seanlık çalışıyore. 1-3 seans arası. .boks.
-
Bu garanti yine birşeyler yumurtlayacak kötü mal topluyor
-
Sonra demeyin uyarıyorum.Ayda yılda bir short açtık o da geldi imf anlaşmasına denk geldi.Bu kadar net alışa kimse kafa tutamaz.
-
Sayın Jerfın Hanım,
Sen boyle avatarda ağladıkca bu borsa daha cok cıkarrr, değiş avatarı taban yapmazsa hesabını benden sor:)
-
[quote=erkan.;128537]Söyledimya kardeş gel gel yapıyorlar. Evet Haziran vadeyi net bir şekilde yukarıdan kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bende Ağustos vadeyi shotladım.
Dax , Dow, eksi. biz + ve onların şuanki yerine göre bizim nerde olmamız lazım. teknik analizci arkadaşlar tespit edebilirse bende öğrenmişolurum. aşağı ama nekadar aşağı.[/quote]
Yav abicim ben 46500 den shortlayacam sen orada 10 tane margin call yersin.Gel gel falan değil bu.Net alıyorlar.
-
[QUOTE=fXci;128526]tam anlamıyla can çekişiyorum piyasada ::: bakalım nolek sonumuz gayri[/QUOTE]
Belli bacakalr titriyor. Diz kapağının biri başka yere öbürü başka yöne bakıyor. Diz kapağı şaşılığı var. .dng
-
Günlük grafikler böyle kapatırsa hem net al! Hemde coşku havasına girecekler! Vay anasını HAHAHAHAHAHAHA
-
[QUOTE=tuareg;128536]Borsa düşecek diye sızlanma mantıgını hıc anlamıyorum:..::..:
(pişkin pişkin guldugume dıkkatınızı cekerım)[/QUOTE]
pişkin pişkin güldüğüne göre uzuna geçtin sen..:p
-
[quote=GOKHANFINDIK;128542]Yav abicim ben 46500 den shortlayacam sen orada 10 tane margin call yersin.Gel gel falan değil bu.Net alıyorlar.[/quote]
47.500 e kadar margin call yemem.
tamam shortum ama senin laflarınıda hepten duymazdan gelmiyoz be gökhan. Ben sadece kazancımı garantiye almış oldum. 7 vakte kadar 2000 puan alıcam diye hesap yaptım.
-
25.06.2009 13:19:55 S&P 500'DE AÇIĞA SATIŞLAR MART AYINDAN BU YANA İLK KEZ ARTTI
S&P 500 endeksinde düşüş yaşanacağını içeren yatırımları gösteren
açığa satışlar Mart ayından bu yana ilk kez artş gösterdi. Rakamların
yükselmesinde Merck & Co. ve Cardinal Health Inc gibi şirket hisselerinde
aığa satışların artması etkili oldu.
ABD'deki borsa işletmecilerinden alınan ve uluslararası ajanslar
tarafından derlenen bilgiye göre, endekste açığa stışlar 15 Haziran
itibarıyla 9.8 milyar hisseye çıktı. Veri, iki hafta önceye oranla
yüzde 1 göteriyor.
-
5 dklık sistem 45500 den sat verdi.. :) 15 dklık hala alda
-
[QUOTE=tuareg;128541]Sayın Jerfın Hanım,
Sen boyle avatarda ağladıkca bu borsa daha cok cıkarrr, değiş avatarı taban yapmazsa hesabını benden sor:)[/QUOTE]
sırf sana hesap sormak için değiştireceğim avatarı.. nasıl olsa bu piyasanın düşmeye niyeti yok..
-
Vop vop dediniz alın gayri vop :::
Vob yakın vade 45650 üstünde dikkat edin ....ozaman gokanın dediği 48000 lere gideriz işte...::: 45650 kırılmazsa cumburlop 43600 e :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/2danhwn.png[/IMG]
-
[quote=erkan.;128546]47.500 e kadar margin call yemem.
tamam shortum ama senin laflarınıda hepten duymazdan gelmiyoz be gökhan. Ben sadece kazancımı garantiye almış oldum. 7 vakte kadar 2000 puan alıcam diye hesap yaptım.[/quote]
çok cesur gördüm seni...
yedi vakte kadar alacasın 2000 puan belki ama üç vakte kadar yükselecek :yü:
-
Aslında Astatin'in dediğini bende düşünmüştüm özellikle forex te 1 indicatör koyacaksın 5 dk grafiğe nasıl olsa sinyalin tersi oluyor diyip al diyosa basacaksın sat diyosa kapacaksın! Bunu deneyecem az biraz paraynan!
-
[quote=jerfin;128545]pişkin pişkin güldüğüne göre uzuna geçtin sen..:p[/quote]
sus sus, deme öyle, yerın kulağı var py duyar, cemaat duyar, ne de olsa gıcıgı var :..:
-
astatin NZDJPY 61.40 çokeçekk bak kan kökusu alıyorummm... bugun iyi aynalı sazan avladım barajda :)
-
Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?
-
[quote=erkan.;128555]Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?[/quote]
çık flatt var her an short olabulu ama recona ters......lelele.dng
SelcukLu dostumuzun maliyetını gecemıyorlar N hikmetse Selcuklu daş koymuşş..
-
[QUOTE=erkan.;128555]Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?[/QUOTE]
Var ben yeni kısaldım
-
[quote=erkan.;128555]Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?[/quote]
ağustosda az önce açtım 475 den az pilav döner şort
-
ya şöyle daxı alırlarken buraya bassalar bi 500 puan....don gömlek olsak..vob tıreydır nerde yaww
-
[quote=SaNCaKTaR;128556]çık flatt var her an short olabulu ama recona ters......lelele.dng
SelcukLu dostumuzun maliyetını gecemıyorlar N hikmetse Selcuklu daş koymuşş..[/quote]
Delip geçecek az kaldı.
[quote=pitahuerat;128551]çok cesur gördüm seni...
yedi vakte kadar alacasın 2000 puan belki ama üç vakte kadar yükselecek :yü:[/quote]
Evet 3 gün var cuma pazartesi salı.Finish.
-
ya küskü den vazgeçtik 1000 lerce puandna falan, küskücan olsa bari..300-400 poyints
-
Shortcularda Nüfus patlaması yaşanıyor.
-
[quote=Astatin;128558]ağustosda az önce açtım 475 den az pilav döner şort[/quote]
yaw ne işin var shortta, long poz al, rahat et, gokhan 50000 hedef vermıs, sen ne dert edıcen, gokhan dusunsun, her turlu kesıcı delici, doğrayıcı aletle ıkı cıhanda da peşindeyım, 50000 olmazsa, aha da vasıyetımı yazıyorum, olursem yanımdakı alet edevatla gömülmek istiorum.
-
[QUOTE=erkan.;128555]Yaws herkes longmu? benden başka short yokmu?[/QUOTE]
ben cortladım emme demin gonderdiim grafa gore stop goydum stopsuz calısmam gayri :::
-
3 saattir dışardayım noldu böyle futurelar ve dax kayıptayken biz 500 puan yukardayız ?
vade sonu etkisi limitlerde kullanılıyor galiba ?
-
[quote=fXci;128564]ben cortladım emme demin gonderdiim grafa gore stop goydum stopsuz calısmam gayri :::[/quote]
bacaklar bu sebeple mı titrek:..: