[quote=a.kaya;369331]geçici sadece tepkiye yarar oda azıcık kurtarmaya çalışıyor ama bataklık gibi daha da göçertir aslında piyasaya 1 milyar dolar sokacak tcmb ama yerler bunuda :o[/quote]
rankaya ran ran...:o yukardan şortlamaluyuz:D
Printable View
[quote=a.kaya;369331]geçici sadece tepkiye yarar oda azıcık kurtarmaya çalışıyor ama bataklık gibi daha da göçertir aslında piyasaya 1 milyar dolar sokacak tcmb ama yerler bunuda :o[/quote]
rankaya ran ran...:o yukardan şortlamaluyuz:D
Bu arada, son haftaki şort kazançlarda büyük katkıları olan, Halilbro-Jölibut ve muhtelif ekonomi TV lerin sabah yorumcularına teşekkür ederim. Onların pozitif piyasa algılaması olmasaydı bu şortlar bu paraları kazanamazdı:..::..:
[quote=Astatin;369325]graşkaya,
10000 puan lazım dedim tek işlemde 10 bin puan lazım demedim:D[/quote]
ama sana demedim ustad 67000 çok yakında sinemalarda gerçi 57** olmuş spot sen 55** olursa 65*** olur demiştin v30 ama olmadı :o
GAya aybediyon ha, 71000 yapsan şortlayacaydım yine..bu ne 70375 filan..üüww
[quote=Astatin;369335]rankaya ran ran...:o yukardan şortlamaluyuz:D[/quote]
valla seni bilemem ustad da ben zaten 75100 den yapmıştım o işi hala da kımıldamıyorum :o
Aslında burda kapamak lazım RTE artık devreye girebilir diye düşünüyorum.:p
gnd...
kolay gelsin...:)
düşüş oluyo dediler,ayağımda palet ve yüzümde deniz gözlüğü ile geldim...:D
bi de tabi üstümde short var...brv
nitekim short giymeden palet ve gözlük takarsan ,hoş olmuyo toplum içinde..:..:
Miço da iyi zıpkınla balık avlıyo,survivora katılmayı düşünüyo o da bu aralar...:eek::D
ya inan sevinemiyorum ya harbiden büyük kriz kapıdaysa ve bi sürü ky de hisse de yakalandıysa bu düşüşe :( :confused:
[quote=Astatin;369326]TCMB yetişti imdada...
TCMB: YABANCI PARA ZORUNLU KARSILIK ORANLARI TUM VADELER ICIN 0,5 PUAN AZALTILMISTIR
-MATRIKS-[/quote]
Günaydın...
Nafile nafile o da nafile
Eşrefi vurdular nafile yere...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8aZTfeRylDg[/URL]
[quote=Astatin;369326]TCMB yetişti imdada...
TCMB: YABANCI PARA ZORUNLU KARSILIK ORANLARI TUM VADELER ICIN 0,5 PUAN AZALTILMISTIR
-MATRIKS-[/quote]
caaarrtt kaba kaatt...kocakarı sevilince demirden don giyermişş asti abii...:..::D:D artık domino taşı düşmüştür....kom
ohara buhara..fdj nolmuş öyle yaw..biz yine sağlam duruoz vallah
Aslında spot 55*** lerden dönme ihtimalide var şimdi sağlam hisse seçme zamanı yaklaşıyor olabilir.Ama dibi görmeden atlamakda büyük hata
Günaydın voborsa:)
Kapanış tahminim 71750 kayıtlara geçsin lütfen:)
Artı eksi 3000 puan sapma payı vardır bu tahminin:..::..::..:
[quote=a.kaya;369345]ya inan sevinemiyorum ya harbiden büyük kriz kapıdaysa ve bi sürü ky de hisse de yakalandıysa bu düşüşe :( :confused:[/quote]
hiç dert etme üstad onlar hep varlar ve ben bildim bileli hep yakalanırlar emin ol gene yakalanmışlardır...:..:
Şİmdi soru şu Spotta Boll bandı çok geride kaldı saraylı ve asti hocam ne olacak şimdi sizce boll band mı yakalayacak fiyatı yoksa fiyatmı boll a gidecek ::: ufff soruya bakın beaa
400 reşort..fdj toparlarken bu sefer burayı öperler tahminim yada umarım
69900 destek oldu 15 likde altında kapanışta dev düşüşe başlar tekrar :(
Endeks 100 ün 58000 altına sarkması gerçekleşti, bu seviyeler referandumdan vede bir önceki seçimden önce görülen seviyelerdir, önemlidir mönemlidir hikaye, aslolan kaç gün bu sevielerde kalacağıdır:)
yoracak yine bizi lebronik...dışarının az yukarı tepkisine burda hülülülü yukarı yapıyor gibi yapacakş..sonra dışarısı toparlamay devam ederken buraya basacak...sersemletecek ve avlamaya çalışacak....sakin
USDTRY düne göre eksiye geçti..enterhasan
vay be grafı hazırlayana kadar döndürdüler
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/5/4119.jpg[/img][/url]
dow futur sapıttı, kapalıyken bile işin nokunu çıkardığına göre kriz mriz yoktur.
GRAŞKAYA graş graş
Dear Pilgrims,
Şimdi bu vatandaş IMKB den çıkıyorsa, bizde son iki haftadır görünen pozitif ayrışma balansınıı geri alır mı? Alırsa çok pis ağlatır yalnız bu kez fdow artıya geçerken bizim %2-3 eksilerde gezindiğimiz olabilir mi? üüüwwww.. Nice day for a funeral...benim hesaplarıma göre 69600 altı felakettir..never ended movie quis gibi b işi olur haaaaaaaaaa
Graşkaya graş graş..
graş kaya graş graş
NOT PIPE THIS IS A GRAŞ
Asti hocam soruma cevap vermedin hala hadi saraylı hocam tatilde sen ver bari :..:
[quote=a.kaya;369364]Asti hocam soruma cevap vermedin hala hadi saraylı hocam tatilde sen ver bari :..:[/quote]
hangi soru..
boşver soruyu, graşkaya graş graş
yuh artık dax bak bu 8 gündür düşüyor bu ne yaaa
Soru bu Astipatron
[quote=a.kaya;369352]Şİmdi soru şu Spotta Boll bandı çok geride kaldı saraylı ve asti hocam ne olacak şimdi sizce boll band mı yakalayacak fiyatı yoksa fiyatmı boll a gidecek ::: ufff soruya bakın beaa[/quote]
[quote=a.kaya;369367]Soru bu Astipatron[/quote]
sorunun yanıtı sabah ilk mesajlarımda var::: demişimki fiyat boll bandı yardı..tepmesi lazım ama eğer fiyat 1-2 bar daha buralarda kalırsa boll band fiyatı yakalar....ve öyle oldu 15 dklıkda...60 ve gün ise hala açık..ancak o seni yanıltmasın...büük periyotlarda boyu küçülen düşüşler boll abndın fiyatı yakalamasına yeter..
boşver bunları graşkaya graş graş.
69900 altı kapanış yaptırmıyorlar 10,30 da bakalım ne olacak
full short yapıyorum bakın hacıgaga gelmez dimi?
All shorts are requested to review their position...dikkayyttt....
way way way...:))eksik şeyler yerine oturmaya başlıo yavaş yawaş..:)
yalnız güvendiğim iki indikte PUPU var gayatron :) üwwww...TCMB ters prende atar ve FDJ toplarsa...uwwwwwww....
[quote=astatin;369377]yalnız güvendiğim iki indikte pupu var gayatron :) üwwww...tcmb ters prende atar ve fdj toplarsa...uwwwwwww....[/quote]
15 likdeyse pupu yerler ama kv de tepki mümkün tabi ki :..:
pupu lar 1000 puan lık tepkiyi verdi işte astipatron
[quote=a.kaya;369385]pupu lar 1000 puan lık tepkiyi verdi işte astipatron[/quote]
valla ben pupu dna ziyade başka endenlerde görüyorum tepkinin nedenini:D
graşkaya graş graş..70 altında şortları kavırlayıp, 70800 den açsak eyi olacaydı
kaya..burdan aşşa dönüp 69600 altı kapatırsa varya..bi 5000 daha alırmıyız ne..
dow futur topladı yuh
işkenceye bakın
TCMB nin ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı....Ayda birle başladı, haftada bire indi, şindi günde bir olarak piyasalara feyk atıyor..sol gösterip sağ, sağ gösterip sol... eleştirmek için demiyorum da; bunlar sanki ; büyük para sahiplerinin yapacağı bir atraksiyonu sezdiler ve onlara karşı oynuyorlar sanki...
BASCI:TL'DE EK DEGER KAYBI GOZLENMESI HALINDE YABANCI PARA ZORUNLU KARSILIK ORANLARINDA ILAVE INDIRIMLER YAPILABILIR
-MATRIKS-