90000-89800 yersek haftaya fena yaparlar burayı referans değer öyle diyor..
yok yemezse gene bekleriz alıştık nasılsa.
Printable View
90000-89800 yersek haftaya fena yaparlar burayı referans değer öyle diyor..
yok yemezse gene bekleriz alıştık nasılsa.
Anketler %88 gene aynı partiye oy veririm başka partiye oy vermem diyor
Bekledik ama bugün kar alırız gibi İnşallah..
Bekleyen derviş kazanmış derler...
Sabır işi hep
[QUOTE=Larossıan;498148]Orası tamam koalisyon olacak tek başına gelmesinin imkanı yok...
Koalisyon kimlerle olacak :..:
Hdp den oy kapmak için çözüm sürecini bile bozdular ama gene olmaz...
Bütün herşey planlı programlı yapıldı[/QUOTE]
Üstat AKPne şekilde olursa olsun hükümeti bırakmayacaktır.yolsuzlukların soruşturulmasını önlemek için gerekirse milletvekili taransferi yaparlar.
3.x partisini çengele takarlar. yolsuzluk çetesi devam eder.
cumhurbaşkanı sorumsuz harcama yapabiliyor. hemde milyarlarca.
cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu miktarı milyarlarca avro . azıcık kaldı babacığım dediği miktar 30 milyon avrocuk. Avroları dolarları otobüsle götürdüler.
onlarda milletvekili transferi için para çok.
o yüzden her şekilde hükümeti bırakmayacaklar.
[QUOTE=tutku;498162]Üstat AKPne şekilde olursa olsun hükümeti bırakmayacaktır.yolsuzlukların soruşturulmasını önlemek için gerekirse milletvekili taransferi yaparlar.
cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu miktarı milyarlarca avro . azıcık kaldı babacığım dediği miktar 30 milyon avrocuk. Avroları dolarları otobüsle götürdüler.
o yüzden her şekilde hükümeti bırakmayacaklar.[/QUOTE]
Kimler geldi kimler geçti tutku Rahmetli EceviT,Demirel,Özal Hangi Parti Kaldı şimdi merak etme zamanını bekliyor zamanı geldiğinde esamesi bile kalmaz...:..:
[QUOTE=tutku;498162]Üstat AKPne şekilde olursa olsun hükümeti bırakmayacaktır.yolsuzlukların soruşturulmasını önlemek için gerekirse milletvekili taransferi yaparlar.
o yüzden her şekilde hükümeti bırakmayacaklar.[/QUOTE]
bence bu dusunceleriniz kendi korkularınız bahsettiginiz olaylar 1975 1980 1985 1990 larda olurdu gizli kapaklı artık iletisim ve gastecilik cok ilerledi heleki oyle koplo teorileri uretiliyorki okuyunca insanın kendinden şuphe edesi oluyor o yuzden bunlardan kurtul kardeşim bence boyle yaşanmaz kardeşce tavsiyem saygılar
[QUOTE=Larossıan;498167]Kimler geldi kimler geçti tutku Rahmetli EceviT,Demirel,Özal Hangi Parti Kaldı şimdi merak etme zamanını bekliyor zamanı geldiğinde esamesi bile kalmaz...:..:[/QUOTE]
eyvallah hocam hay atan rahmet
[QUOTE=kemo;498171]bence bu dusunceleriniz kendi korkularınız bahsettiginiz olaylar 1975 1980 1985 1990 larda olurdu gizli kapaklı artık iletisim ve gastecilik cok ilerledi heleki oyle koplo teorileri uretiliyorki okuyunca insanın kendinden şuphe edesi oluyor o yuzden bunlardan kurtul kardeşim bence boyle yaşanmaz kardeşce tavsiyem saygılar[/QUOTE]
Kardeşim siz öyle değerlendirebilirsiniz. fakat gerçekler ört bas edilemez. hele belgelerle ispatlanmışsa.
saygılar
[QUOTE=tutku;498174]Kardeşim siz öyle değerlendirebilirsiniz. fakat gerçekler ört bas edilemez. hele belgelerle ispatlanmışsa.
saygılar[/QUOTE]
kardesim yasın kac bilmiyom ben 51 yasındayım neler duydum neler okudum gectıgımız zamanlarda hepsi unutuldu gitti demirelin yegenleri ozalın prensleri semra ozalın papatyaları millet vekili trasferleri bu devletin milletin genlerinde var inan
[QUOTE=kemo;498178]kardesim yasın kac bilmiyom ben 51 yasındayım neler duydum neler okudum gectıgımız zamanlarda hepsi unutuldu gitti demirelin yegenleri ozalın prensleri semra ozalın papatyaları millet vekili trasferleri bu devletin milletin genlerinde var inan[/QUOTE]
Ben 60 yaşındayım. hiç bir hükümet döneminde böylesine çürümüşlük görmedim.
O kadar kalp çarpıntısına yıne dalevere dalevere bılmem ne nöbete derler ya dunku yerden kapatacak yıne :)
Bende Kemo abı gıbı düşünüyorum ıletısım çağında her sey meydanda hoş bundan sonra x partı veya eskı devranda devam etse hıc bır sey degısmezzzzzzzzz. Yıyen yıyene memleketı Laros abının dedıgı gıbı zamanı dolunca gereklı yerler bunlarıda gonderır ısıne gelenı getırır.