[quote=trader38;292203][URL]http://xat.com/vobixnet[/URL]
burdan dene girmeyi. işyerlerindeki portlarda engellem varsa belki girilmiyor olabilir.[/quote]
İşyerinden olmuyo ama evdeki bilgisayara remote connection yapınca oluyo... üvvv...
Printable View
[quote=trader38;292203][URL]http://xat.com/vobixnet[/URL]
burdan dene girmeyi. işyerlerindeki portlarda engellem varsa belki girilmiyor olabilir.[/quote]
İşyerinden olmuyo ama evdeki bilgisayara remote connection yapınca oluyo... üvvv...
[quote=EMEKDAR;292207]Çok agrasif hareketler oluyor...koralasyonda kalmadı...hayra alemt değil...[/quote]
oyle gıbı gelıyor ama gunun yuksek ve dusugu arasında 500 puan fark var, yani vob 30 bınlerdeyken 200 puan olması gıbı bırsey. gozunun yagını yedıgım krızı ya, meger o krizden nemalananlar bizmişiz de haberimiz yokmuş:confused:
Adamı hasta eder bunlar kim ya bı 1 lotluk işlemleri yapan gara işc ak hisselerinde komedi gibi :..:
bugün çarpma modunda olduğunu diye diye gene de bulaştık ya artık ben iflah olmam :mad:
[quote=sovalye;292211]sivri tepe görmeyeli aylar yıllar oldu nerdeyse... bu gidişle bir daha da göremeyeceğiz gibi[/quote]
şövalpat avatarını görünce hatırladım..3 yaşındaki yeğenim 2 haftadır ozz büyücüsünün filmini istiyor...du bakayım netten bulabilecekmiyiz..iyi filmdi valla..türk yapımı olan bile iyi sayılırdı...
[quote=eloy;292213]oyle gıbı gelıyor ama gunun yuksek ve dusugu arasında 500 puan fark var, yani vob 30 bınlerdeyken 200 puan olması gıbı bırsey. gozunun yagını yedıgım krızı ya, meger o krizden nemalananlar bizmişiz de haberimiz yokmuş:confused:[/quote]
Bakalım ne çıkacak altından....bastır çayna dedikten sonra gariyban pörtföyümün neredeyse % 50 sini kaybettim...üüü
İçerde "deyneksiz gezmekten" hiç bahsetmiyorum...
pehhh elmas dişli destere işlevli vob üwww
[quote=Strategist;292212]İşyerinden olmuyo ama evdeki bilgisayara remote connection yapınca oluyo... üvvv...[/quote]
tamam patron ne zaman istersen kapımız açık.
[quote=a.kaya;292216]bugün çarpma modunda olduğunu diye diye gene de bulaştık ya artık ben iflah olmam :mad:[/quote]
Çarpma modunda olmadığı gün mü kaldı ki abi... :(
Durup dururken slow trader olmadım iki haftadır... Biliyorum ki gıpraşsam anında çarpacak... Düşerse kazanırım, çıkarsa stop'larım ve sadece bir kez kaybederim... Arada 50 kez çarpılmaktan daha iyidir diye düşünüyorum...
hep böyle ya çıkarken çıkıyor zırt diye inerken ora destek bura köstek burdan tepki ordan felan filan
€/JPY,
eğer şu anda yapmaya uğraştığın şey kulpsa, teprik ederim.
ama 114,21'ye geldiğinde gömün gitsin derim.:::
sonrasında boj isterse poposunu yırtsın yen'e müdahale için.
ingiliz para babaları ile yarışamaz...:)
[quote=Astatin;292217]şövalpat avatarını görünce hatırladım..3 yaşındaki yeğenim 2 haftadır ozz büyücüsünün filmini istiyor...du bakayım netten bulabilecekmiyiz..iyi filmdi valla..türk yapımı olan bile iyi sayılırdı...[/quote]
ben çocukluktan hala kurtulamadım:) en sevdiğim filmdir.
netten indirmiştim divx formatında geçenlerde ama nereden indirdim hatırlamıyorum google dan bi dene istersen