Evet 43900 44600 bekleyenler havasını aldı.Hergece full longg.BU dowun 60 puanını daha yedi.Çok pis ralli var bugün.Esas haftaya yüzde 5 tek günde görünce o zaman ralli daha pis olacak.Çok bataklar olacak.
Printable View
Evet 43900 44600 bekleyenler havasını aldı.Hergece full longg.BU dowun 60 puanını daha yedi.Çok pis ralli var bugün.Esas haftaya yüzde 5 tek günde görünce o zaman ralli daha pis olacak.Çok bataklar olacak.
[quote=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi cep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/quote]
bende kim o diyecektim :)
yine çıkartamadımya gerçi..
tamamdır az sonra dışarı çıkcam lönk kalacam vade sonuna kadar.
son kararım
[quote=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi acep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/quote]
pitahuerat bir kızıldereli ismi bende eskiden beri kızıldereli filmlerine karşı hayranlığım vardır ama isim tahmini süperdi :..::..:
endeks - gap bile görmedi 45800 olacak
dow un dünde eksi kapaması iştahlarını çoğaltmış sanki ?
nasılsa bu gece yükselir,future lar zaten + da,asya pozitif.
bugünde yükselişe oynanacak gibi..
[QUOTE=pitahuerat;128327]pitahuerat bir kızıldereli ismi bende eskiden beri kızıldereli filmlerine karşı hayranlığım vardır ama isim tahmini süperdi :..::..:
endeks - gap bile görmedi 45800 olacak[/QUOTE]
abi önce hoşgeldin deyek saa ya daha 3 dene mesaj yazmışın. sen yenisin galiba modundasın ::: hızlı ve sağlam giriş yaptın gayri
kimse kızmasın ama içimden bir ayı sesi duyuyorum bugün bir 44500 leri görebiliriz diye yine aklınızda olsun poz full long bu arada
Vaybe biz de dow düşer falan filan muhabbeti yapıyoruz.Adamlar niyeti bozmuş biz neler düşünüyoruz.Artmasın diye boş emirler giriyorlar.Emirler gerçekleşmiyor.300 tane emir boş çıktı 45100de.Kimse engelleyemeyecek anlaşıldı.Allahın izni ile çok pis ralli var.
[quote=fXci;128329]abi önce hoşgeldin deyek saa ya daha 3 dene mesaj yazmışın. sen yenisin galiba modundasın ::: hızlı ve sağlam giriş yaptın gayri[/quote]
eyvallah dostlar mod sen yenisin evet ama pozlar eski :..::..:
hep beraber kazanmaya gidelim...
forum süper kıymetini bilelim...
FX ci izleyen stop olması yakmıştın beni... anladın anladın :)
sabah sabah EURO/USA pariteden 200 $ aldık (bereket versın) hiç hayra delalet değil BUnlar kötü şeyler düşünüyor.. dikkaaayyyytttttt
[quote=GOKHANFINDIK;128331]Vaybe biz de dow düşer falan filan muhabbeti yapıyoruz.Adamlar niyeti bozmuş biz neler düşünüyoruz.[/quote]
dow düşüyor zaten gökhan.
biz pozitif ayrışıyoruz :)
yalnız şunuda gözden kaçırmamak lazım,dow yeniden 8500 üstünde işlem görmeye başlamadan rahat yok bence piyasalara..volatilite artacak bugünlerde..
En sevdiğim günler.Millet düşerken düşmeyip sonra artarken artıyor ya o çok zevkli.
EFG deLLamasının yon krl.üyesi CİENBESİİİİE de canlı canlı hadi sovmeye :)
46 bine gider bu vob. mukayet olun iyi tutun dışarı çıkıyorum.aman kapanmasın yine .lelele
[quote=YAVUZHAN;128335]dow düşüyor zaten gökhan.
biz pozitif ayrışıyoruz :)
yalnız şunuda gözden kaçırmamak lazım,dow yeniden 8500 üstünde işlem görmeye başlamadan rahat yok bence piyasalara..volatilite artacak bugünlerde..[/quote]
Volatilite falan yok.Çıkışta 25 50 puan düzeltme gerisi hep alış.:..:üüü:o
şahsen dün shortta olsam ve dün geceden beri piyasayı izlesem - gap illaki beklerdim durum onu gösteriyordu ama vade sonu olması izin vermiyor kısacılar üzülmesin vade sonuna az kaldı ondan sonra hep beraber sortlarız..
Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.
[QUOTE=Astatin;128333]FX ci izleyen stop olması yakmıştın beni... anladın anladın :)[/QUOTE]
::: pırt pırt konuşuyon vallah bişey annamadım gayri .. dur annamış gibin yapem :::
[quote=pitahuerat;128340]şahsen dün shortta olsam ve dün geceden beri piyasayı izlesem - gap illaki beklerdim durum onu gösteriyordu ama vade sonu olması izin vermiyor kısacılar üzülmesin vade sonuna az kaldı ondan sonra hep beraber sortlarız..[/quote]
Vade sonundan sonra da artacak borsa.Yine long her gece ozaman da.Düşmek zorunda değil borsalar.Çok arttı diye birşey yok.
Herkese günaydın ve hayırlı kandiller.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128341]Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.[/QUOTE]
nasıl emme yılanlarıma tam uyuyore deemi namıssız dow fıçır :::
[quote=GOKHANFINDIK;128341]Düşündüğüm acaba fdow 8250 olsa idi nasıl açardık.En çok bize yaradı bu güçlü almaları sabah fdowu.[/quote]
gökhan bence olay fdow da değil dün fdow un şuandaki seviyelerine baktığın zaman bizim illaki şuanda 44700 de olmamız lazım demekki olmuyoruz fdow yada dow dan vade sonu dolayısıyla ayrışılmış durumda
fdow 8250 olsaydı şuan için -300 gap yer spot ilk yarı kapanış arasında tekrar 45100 seviyesine gelirdik
[QUOTE=Fantom;128338]46 bine gider bu vob. mukayet olun iyi tutun dışarı çıkıyorum.aman kapanmasın yine .lelele[/QUOTE]
İste herseye garanti verilir ama orasını garanti veremeyiz valla her an kapanabilir kapanır geri gelirmi canı ne zaman en önemlisi kaçtan açılmak ister muamma
ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?
Ben kısaldım sabah sabah ilk işlemden az da olsa kar etmeliyim günüm öyle geçsin
hadi abilerim ablalarım verin biraz
[quote=YAVUZHAN;128348]ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?[/quote]
Parası az olan için bile likit değil hala.Son iki gün veya son gün geçin.
bu seviyeler de zorlanıyor borsa..biraz daha artsa bile sert bi satışla düzeltme yapması gerekiyor..önümüzdeki bir hafta için..
takip edenLere NZDJPY :61.81 siz anladınız onu
[QUOTE=Astatin;128317]pitahuerat..... muhtemelen arkadaşımızın adı Hatip Uğur Erat...öyle mi acep? CSI VOBIX ın iş sahasına müdahale eder gibi olduk ama...:D[/QUOTE]
Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?
Geçen gün vade sonu imkb manipüle ediliyor diye yazı vardı 2 tane.Acaba çok bilmiş analist bozuntuları kendilerine long alıyorlarmı.Yalandan vade sonu edebiyatı yapıyorlar.
[quote=QUEEN;128351]bu seviyeler de zorlanıyor borsa..biraz daha artsa bile sert bi satışla düzeltme yapması gerekiyor..önümüzdeki bir hafta için..[/quote]
Hayır düzeltme falan yok.Direk 50000 yolcusu bu.Bir borsa nereyi çok zorlarsa orası kırılır.Esas agresif alışlar son iki gün gelecek.
[quote=VOBiX;128353]Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?[/quote]
bülent kurt ismini tanırmısın bilirmisin...
[quote=SaNCaKTaR;128352]takip edenLere NZDJPY :61.81 siz anladınız onu[/quote]
waayyyy...sistem sinyali yayınlamaya da başladın ha:..::..:
herkeşe gunaydın ve bol kazanclar,
short da neymıs yemısım shortu,,
(NOT bazı arkadaslara içtenlıkle teessuf edıyorum, dun gece ıkı satır sevınmemıze bıle musaade etmedıler:( )
[quote=VOBiX;128353]Belki de Bülent Kurt ismi ne biliyon?[/quote]
Tilki olmasın da kurt olabilir
Gokhan kardeş, ıkı gundur pıyasayı manıpule edıyorsun, vob 50000 olmasın, madagaskara gıtsen gelır bulurum senı, artık pıcak mı testere mı, madagaskarda favorı katlıam aracı neyse.
Seyyah'a soruyorum, 'shortların durumu nedır abiciğim', yanıt; 'Eyidir ağam, eyidir ağam..'
Bu mudur yanı, 4300den 45000 geldık, cık cık cık.
[QUOTE=pitahuerat;128356]bülent kurt ismini tanırmısın bilirmisin...[/QUOTE]
Ülkemizde nadir bulunan isimelrden biri değil. MEsela birisi Batman Belediyespor kaptanı. Bir diğeri Kuşhanın diyet merkezinde vefat eden Dila Kurt'un amcası. Gata Patoloji'de de Dr Bülent Kurt mevcut. Bu böyle uzar gider de benim şüphelendiğim edebi kişiliğe sahip olanı şair yazar kıvamında olanı.
[quote=YAVUZHAN;128348]ağustos vadeye geçen varmı aramızda ?
ne diyosunuz vade değişimi için erkenmi ?[/quote]
Sabah Haziran Longtum.
Haziran vadeyi kapatıp , Ağustos vadeyi shortladım.
Yaptığım belki erken olabilir ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk yukarıdan kapatıcak diye düşünüyor. Bende nasıl olsa yüksek kapatsa bile Ay başı bir düşüş beklediğimden kısaya geçtim.
Bana göre yine gel gel yapıyorlar. Sonrada gelmiş gelmiş yapıcaklar.