-
101825 i ise , 102445 den gelerek hep shorta yüklendi, short açtırmaya çalıştı, bunu 101400 den yapasa idi şu anda py ne idi,...
shorttu,...
şimdi ben açtımmı short hayır, düşmanı kim benim,...
longada yazıyorum shortada, para kazanımıyor köfte,...
ben yeni tepe olmadan açmam diyorum, benden kazanabilirmi, mümkün deyil,..
dötünü yırtsa kazanamaz,..
-
[quote=Traderk;442388]fake 103,800 den sonrasında kalkacak demek istiyorsun herhalde[/quote]
muhtemelen, zira stop sistemde orası anahtar rakam,...
geçen hafta hikmetlerinden hep bahsettik,..bu sistem sat tut vermedi, sat verdi, işte biz bunu fake olarak tanımlıyorduk,...
-
[img]http://666kb.com/i/cd4t0xp5u9jxyhdwn.png[/img]
103800 sarı okun olduğu yer bu kadar basit,...
104225 sonraki, muhtemel agresif longa çıkış oradan olacak,....
-
bakın ne diyecem,
japonya deyilmi,...yen falan,...
ada vardı ya çinle aralarında sorun olan [B][I][U]yen oradan başlar[/U][/I][/B], anladınız nı,...
-
burada ötük kim,
iki tane,
1.abd
2.japonya,..
ötükler öttürmek istiyorlar,....
çin + tknoloji capon high kalitesini yok ediyor,...
diğeri ise o.doğu proceksiyonu için dxy yi kontrol etmek durumunda,..
bu işler BM de masa başı demek,...
rusya her durumda mafyadır,...
-
işte bunlar para arzının devamı demek,...arz deyilde arz edilenin beslenmesi daha doru olur,...
proceksiyon, ya varolmadır, ya yok olma,...pro her durumda tr için ise şekil değiştirmedir,....
-
işte bunun kokusu ve buharı burada geçerli olan,..
yabancı bunu aldımı kokuyu hemen poz açar, transformasyon gereği,..
o aslında tr yi takip etmez, kendi parasının nereye yatacağını takip eder gider oradan parasını geri alır, ana kasa işleri işte budur,...
-
bu saykıl dıdının dıdısı yapar,...
dün dedikki, şöleki;
-
[quote=indregandi;442215]size sakal ne yapsın matbaa basamıyor artık panknotları, öle fena harcıyorsunuz,..
daha matbaadan bencamine, ben yazılırken, kazak oluyor tişört oluyor,..[/quote]
[quote=indregandi;442216]bu kadar kolaysa madem verin fakire fukaraya, kapatalım dükkanı hep beraber,...çiçek açsın her yer,..[/quote]
[quote=indregandi;442217]yalınız dünyanın dibine vurmayalım ha,..kazaktı tişörttü, ramdı, ...dı,...
annadınız nı,..[/quote]
[quote=indregandi;442219]zaten buna doru mecbur gidilir,...
senelik isti kakalar bellidir artık,..
3 kazak, 3 tisört, ,zararlı ultraviyoleden korunmak içun senelik 2 mask orıcınıl slikondan, doğada eriyeninden,..doğum bir düzene girer mecbur,
şöle olur muhtemelen, doğurmak için dokuz doğurulur,..[/quote]
[quote=indregandi;442224]herkes oturmuş sakalın paraları konuşuyor,
işse bu paranın buraya ne miktarda, ne kadar süre ile, hangi denklemelerle tahsisli olduğunda,..
şimdi bunu hissediyorlar tabi, sakala şair oluyorlar,...
sanırsınki, matbaadan fed toplantısına kadar sandalye sahibi bunlar,...
lem bi dönün kıçınıza bakın,...[/quote]
[quote=indregandi;442225]kauçuklar,..[/quote]
[quote=indregandi;442226]biz bu denklemeleri ana haber bülteninden okuyoruz, sakala ana haber bülteninden şairiz, kauçuklarla farkımız burada,...[/quote]
işte kauçuklar buradalar,...ekonomist falan deyiller, daha ziyade opürtünistler,..
-
iyi madem,...
saatlik teki long hareketi madem günlük fake kalkmadı ,1024xx seviyelerine [B][I][U]taşıtalım[/U][/I][/B], 101825 te stop koyalım,...
-
En azından bugünlük fake olduğunu düşünüyorum, bir kepçe daha yapmadan
yukarısı( 103,800 ÜSTÜ ) zor. 102,4xx longingen için iyi yerler olabilir..yarın akşamda kapanışta fake olamadığını doğrulama amacıyla 103,8xx üstü kap olabilir. yada bugün ve yarın .. 1000 aşağı 1000 yukarı. derken milleti shortlatmak için elllerinde geleni yapar bu piyasa..
-
Hocam altında agresif harekeler yaşıoruz ancak 1550 atında da tutmuyorlar fazla, sanırım sizin dediğiniz en azından 163x u görmeden ciddi bi aşağı salınım olmayacak