[quote=tuareg;128180]enorton ile muttefıklıgımız yoktur, selcuklu ve seyyah kardeslerme dokunmayın yeter.[/quote]
evet enorton da onnardan...o da pis LONG çu :mad:
bize dohunmayın.dohunana dohunuruz anadın nı? :mad:
Printable View
[quote=tuareg;128180]enorton ile muttefıklıgımız yoktur, selcuklu ve seyyah kardeslerme dokunmayın yeter.[/quote]
evet enorton da onnardan...o da pis LONG çu :mad:
bize dohunmayın.dohunana dohunuruz anadın nı? :mad:
Kısaları tutmaya devam edeyimmi yoksa vereyimmi dün aşağıdı bugün yukarı maliyete geldik gene.
[QUOTE=SEYYAH;128182]evet enorton da onnardan...o da pis LONG çu :mad:
bize dohunmayın.dohunana dohunuruz anadın nı? :mad:[/QUOTE]
Ben mi long çu mu? Abi Cuma kapanışta shortladım, 2 gün shortta kaldım, dün kapanışa yakın longladım. Bu durumda azılı longçu mu oluyorum??
paritenın guzellıgıne bak seyyah kardesım 1,3991 (nelerle avunur olduk ey rabb-il alemın)
[quote=V.O.B;128186]Kısaları tutmaya devam edeyimmi yoksa vereyimmi dün aşağıdı bugün yukarı maliyete geldik gene.[/quote]
Stoplossla take profit yok mu sizin lugatte?Böyle para yapılmaz.Neye dayanarak düşüşe oynadınız?Neye dayanarak 2000 puan artışta poz kapamadınız?
[quote=enorton;128192]Ben mi long çu mu? Abi Cuma kapanışta shortladım, 2 gün shortta kaldım, dün kapanışa yakın longladım. Bu durumda azılı longçu mu oluyorum??[/quote]
daha da kötüsü, davaya ihanetten yargılanırsın, en hafıfı once ıdam sonra kursuna dızılme, gerıye kalan meftaya elektrık şoku:..:
bu dow hareketleri SHORT çu adama yaramaz.ya adam gibi çakılmalı ya da çakılmalı...böyle ufak ufak süzülmeler indikatörleri rahatlatır yukarı yer açar.
iyi bişey deel bu hareketler...
çakın canlarım çakın...kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi...anadın nı?
dikkaaayyyttt, az sonra fed fırtınası esecek ve fekat ne yöne esecek işte onu bılmıyorum:(
Dow fıçır sıkışmadan sonra
[IMG]http://i39.tinypic.com/faylah.png[/IMG]
[quote=tuareg;128197]dikkaaayyyttt, az sonra fed fırtınası esecek ve fekat ne yöne esecek işte onu bılmıyorum:([/quote]
fırtınayı nasıl buldunuz fxçi kardaş.brv
way canına..!!!!!!!!!!!1
[QUOTE=tuareg;128200]fırtınayı nasıl buldunuz fxçi kardaş.brv[/QUOTE]
vallah 8270 üstüne atamazsa tez zamanda bide 8250 lerın altına kayarsa lönk olanlar zabaha kadar dua etmeli :::
seyyahhhh, nerdesınnnn, bak bırazdan dow toparlar falan, fırsat varken gel de keyfını cıkar:)
o hacim varya o hacim, o hacimden sonra yükselmesi gerekirken yükselmeyi bırak 950 lerden 800 lere düştük sonra bizim burda televizyonun fişini çektiler ya:..: (o anda aktife bastım uzunlarımı flat oldum 900 den) işte o noktada gökanın deyimiyle kafamda kırmızı kırmızı ampüller yanıp sönmeye başladı:..: heralde yarın aşağı gap var..
buda bende 3-5 dene kalan dabbe kardeşime destek olsun:::
veriler gelmedi daha....
gelmeden önceki volatil hareketler bunlar...
faiz oranları sabit
way canına 2
Artık sıkışma işlevini yitirdi Dow future 8250 altında olmaması lazım yoksa firen tutmaz kanal işlevde :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/34xlutu.png[/IMG]
[quote=tuareg;128203]seyyahhhh, nerdesınnnn, bak bırazdan dow toparlar falan, fırsat varken gel de keyfını cıkar:)[/quote]
çoh önemi yoh...sabah önemli olan FDOW anadın nı? :o
eğer faiz artırımı ihtimalinden söz etmezlerse dow toparlanacaktır...
sancaktar nerdesin...bak birde dalga geçiyodu baakk..al sana global geçerli sistem..nzdjpy 61.50 yi kırdı..dow da çöktü :)
Buyrun arkadaşlar yurtdışı diyordu çoğu.Oynayında hünerinizi görelim?Para yurtdışında kazanılırmış?Neye göre alıp satıyorlar acaba çok değerli dostlar?Bu arada fdow 8400 kapatır.Geçin kayıtlara bir zahmet.Allah belanı versin dow.5 ay geri götürcen beni yine.Lanet olası.
eu paritesi yine hakkını verdi, dowmu öncü paritelermi??, yine parite en büyük benim dedi, gün boyu iyi sat sinyali verdi.
[quote=SEYYAH;128209]çoh önemi yoh...sabah önemli olan FDOW anadın nı? :o[/quote]
Yaww bosver fdowu , sabahı, bıze nee, anın keyfını cıkar, zaten kazığı yemışık:..:,parıte 3894 maasallah maasallah:)
dowda daha son tango bitmedi...
verilerde ciddi bir olumsuzluk yok zaten düşüşte ciddi bir düşüş değil...
daha 23:00 a çok var...
olumsuzluk yok dow toparlar birazdan
dow dönüp 84xx kapatırsa waaaaaaaaayyyyyyy canına 3 diyeceğim
Bir gece fed faiz kararı gecesi idi fed faiz indirdi dow 300 puan aldılar.Sonra eksi kapattı.Ben longtum.Sabah gap artı beklerken eksi geldi.Ama ben eksi gap gelince artıya geçirdim o günü.Ne günlerdi be şimdi 100 puan oynuyor dow sadece oha.Dow dökecek dökecek.Vade sonu show olacak her halukarda.Dow düşse de artsa da.Yolu yok başka.Birazdan zaten vaybe diyecek herkes.O nasıl çubuk öyle diye.
yukarı dönersede pis döner..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128212]Allah belanı versin dow.5 ay geri götürcen beni yine.Lanet olası.[/QUOTE]
Olmadı şimdi Gökhanım gündüz bela okumak yok diyordun, şimdi kendi okuyorsun :::
vadeli kapanışta dow kaçtı beyler
[quote=GOKHANFINDIK;128194]Stoplossla take profit yok mu sizin lugatte?Böyle para yapılmaz.Neye dayanarak düşüşe oynadınız?Neye dayanarak 2000 puan artışta poz kapamadınız?[/quote]
Sonunda geldiği yeri özleyerek geri döneceğine inandığım için.Tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükkanıdır.
Arkadaşlar şimdi iyi dinleyin...Tarafsız analizlere devam gayri :::
Dow futurdaki longcuları ne kurtarır... Ancak aşağıdaki tobo tobo ihtimali kurtarır.. Çünkü uyumsuz düşüyor dow future... emme obonun başı 8160 lara kadar uzanabilir dikkat edin...:::
Yılanlara dikkat edin...
[IMG]http://i42.tinypic.com/33z5o91.png[/IMG]
OOoo Teksaslının forumunda 1000 eksilerden bahsediyor.Bu borsa düşmez.Dünyada neler olacağını bilmeseler girişilmez bugünkü harekete.Dow 8400 e yakın kapar.Hadi hayırlısı.43900 ler konuşuluyor Teksasta OHA.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128224]OOoo Teksaslının forumunda 1000 eksilerden bahsediyor.Bu borsa düşmez.Dünyada neler olacağını bilmeseler girişilmez bugünkü harekete.Dow 8400 e yakın kapar.Hadi hayırlısı.43900 ler konuşuluyor Teksasta OHA.[/QUOTE]
goki graliçeme dua et yoksam o yukardaki toboyu zor yapardım ::: (bende lönküm)
[quote=enorton;128220]Olmadı şimdi Gökhanım gündüz bela okumak yok diyordun, şimdi kendi okuyorsun :::[/quote]
Bu soruyu birinin soracağını biliyordum.Bull marketten bekledim sormadı yok çünkü ekranda sanırım.Bilerek yazdım.Çünkü bu bizim yeni bedduamız.Astatininki tutmuyor diye yeni moda beddua sen okumadın mı geçenlerde de bunu yazmıştık?Dow gebermişti?:..:üüüüüüOha eurodolar geberiyor bizim dolar tl düşüyor.
[quote=V.O.B;128222]Sonunda geldiği yeri özleyerek geri döneceğine inandığım için.Tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükkanıdır.[/quote]
2000 puan girdikten sonra kürk falan kalmazki yav tilkide.Tüylerini yolarlar adamın.:D:Düüüüüü:o:o:o:o48000 kaparız abi bu vadeyi.Sana da yazık olur.Stoploss uygulama vakti geldi geçiyor.44500 uygulaman lazımdı bugün.Dow düştü diye seviniyorsan da yazdı isen bunu.Ooo sen çoktan 1 0 yeniksin.İmkb show yapacak vade sonu.
Astatin in beddualrı tutmuyo diye bir şey yok.. :) DJI nın Allah belasını versin, kayıtlara geçsin bedduasıda bana aittir zaten :) tuttuysa bu yüzden tutumuştur :)...
bu arada şu aman beddua etmeyin mevzusunuda anlayamıyorum..sonuçta bir insana edilmiyor beddua..bir endekse yani bir sayıya..rahat rahat edin endekslere bedduanızıda duanızı da rahat olun rahat
[quote=Astatin;128228]Astatin in beddualrı tutmuyo diye bir şey yok.. :) DJI nın Allah belasını versin, kayıtlara geçsin bedduasıda bana aittir zaten :) tuttuysa bu yüzden tutumuştur :)...
bu arada şu aman beddua etmeyin mevzusunuda ankayamıyorum..sonuçta bir insana edilmiyor beddua..bir endekse yani bir sayıya..rahat rahat edin endekslere bedduanızıda duanızı da rahat olun rahat[/quote]
Düzelttim paşam evet o da senindi.:D:D:o:oBen yeni beddua arıyım.Bedduanın telif hakkını satarmısın bana?:D:D
ya şu tilki ve kürkçü dükkanı benzetmesini kullanmayın beaaaa :)
[quote=GOKHANFINDIK;128229]Düzelttim paşam evet o da senindi.:D:D:o:oBen yeni beddua arıyım.[/quote]
yok sende kalsın..sorundeğil:D:D:D ben feragat ettim..ama bir koşulla..benim long olduğum geceler bunu etmeyeceksin :)