ahanda 78400 oldu..pala selam..
oh be............pozlar kapanır....
Printable View
ahanda 78400 oldu..pala selam..
oh be............pozlar kapanır....
Full flat, hafta sonuna da flat... Stro gaçar... :)))
ben de artik gunluk takilayim bari, uww
pala 78500 den dönderiyor mu ne..
eee bu kadar tazyiğe dayanamdı tabe
aha sistemde 77950 den flat çıkıyor..
(5 daklık sat veriyor..15 daklık al da)
sistemi beklersen kardan oluyon
LONG iyidir iyi........................
Evet long iyidir:)
Haftasonunada long
İyi tatiller.
herzaman olduğu gibi geceye flat..iyi tatiller.
[quote=padişah;345558]LONG iyidir iyi........................[/quote]
iyi ama kar da cepte iyi..brv
haftasonuna flat kaldık iyi mi?
iyi tatiller arkadaşlar................
hem fibo fanı hem yukarıdan gelen mavi geçilmeden HAYAL kurmamak lazım galiba.İçimdeki ayu yerinde duramıyor, göçecez diyor.
Sadece farklı bir bakış açısı olması için elimizin altında dursun.
[IMG]http://666kb.com/i/brvu6mojg4syal0x8.gif[/IMG]
[QUOTE=hpy;5611942]XU100 HAFTALIK
[img]http://666kb.com/i/brpkyo0rlobkyfe62.gif[/img]
Endeks düşen genişleyeni yukarıya kıramazsa ki vob olarak karşılığı 81700-82200 e denk geliyor bu rakam ilk sağlam tepkiyi 67000 lerden verecek diye tahmin ediyorum.gelecek tepki de çok kısa süreli olacak diye düşünüyorum.Sonrası yine düşmeye devam edecek.Ara ara düzeltmeler gelse de düşüş trendinde olabiliriz.Vob 82200 üzerine giderse son yaşanan düşüşü trend düzeltmesi sayacağım ve yeni tepe senaryosunu ön plana çıkaracağım.
Şimdilik trade etmeye devam ederek 81700-82200 bandına kadar long yönlü düşünmeye devam edeceğim.üstüne çıkamazsak OLUMSUZ senaryoya göre trade edeceğim.
Grafiğin xu100 için hedefi 41xyz'dir.Vob için 49XYZ hedefte diyebiliriz.[/QUOTE]
Orta vadeli analizimde öne çıkan 66500 TEPKI hareketinin akıbeti bu hafta belli olacak.Gördüğüm konuştuğum birçok kişi aynı tepkiyi beklediği için midir bilinmez piyasa sanki daha aşağıda kısa vade tepesini yapmaya çalışıyor olarak yorumlamaya başladım.Son çizdiğim tüm senaryolar içinde favori senaryomun AYU senaryosu olduğunu kendime hatırlatarak vob için 78700 yukarıya geçilmedikçe kısaları tutmak istiyorum bu hafta.OLUMLU senaryom gereği 76600 den kapatıp uzun olmam ve 82-83 lere kadar uzun beklemem gerekiyor ama ben OLASI SÜPRIZ düşüş ihtimali ile ya stop olurum ya kısaları 10000 puan taşırım diyorum.Hayırlısı bakalım.