-
[quote=Strategist;345507]Hafta sonuna pozla girmek cesaret ister... Japonya'daki nükleer reaktör'den gelebilecek bir haber acayip bir gap sebebi olabilir...
Piyasa habere göre değil EW'ye göre hareket eder diyenler dikkate almayabilir... :)))[/quote]
yoh ben ew ye göre hareket eder demiim...ew ye göre hareket etmesini temenni edyim..gerçi ordada bir sürü senaryo var ama:(
-
hahaha, seviyorum palayi:..:
-
NUNİ,
15 dklık graflarda senden bir sürü var ha...üwww
-
Full longları hafifledim 78100 den:)
Long devam long.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=bull market;345514]Full longları hafifledim 78100 den:)
Long devam long.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
en iyisi ben kapatayım..:)
-
Umut var..amma fiyatın 77675 altına inmesi ve en alttaki NUNU lu indikin de 500 ün altına inmesi...şık bir dönüş olabilir..olmayabilirde
[IMG]http://i53.tinypic.com/112a8o8.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;345509]yoh ben ew ye göre hareket eder demiim...ew ye göre hareket etmesini temenni edyim..gerçi ordada bir sürü senaryo var ama:([/quote]
Tehlike geçti diye bir haber gelse güzel olur... Ama sağlam short'çu kalmaz orası kötü... :o
-
İki gündür taktiği buldum en sonunda:)
Yukarı gitmekte inadediyor madem düşükten fulleycen longları müsait yerden hafifleyecen:) her daim long taşıyacam :..::..::..:
Kral trade +.+.+.+.
-
[quote=Strategist;345518]Tehlike geçti diye bir haber gelse güzel olur... Ama sağlam short'çu kalmaz orası kötü... :o[/quote]
galdıraç arttırdığım taze şortları arada onlar 400 puan kara geçince kapatsam eyi olacaydı..over kaldıraç kullanınca genelde kapatırım kara geçince tazeleri ama yapmdım..basiret bağlanmasımıdır nedir..ü[url]www...emekdar[/url] patrona da olduyud..üww
-
Aha düşüyor:)
Düşsünde longları fulleyelim akşama elimiz boş dönmek ayıbolur
Bas pala bas aşağıya
Long devam Long:..::..::..::..:
-
[quote=Astatin;345516]Umut var..amma fiyatın 77675 altına inmesi ve en alttaki NUNU lu indikin de 500 ün altına inmesi...şık bir dönüş olabilir..olmayabilirde
[IMG]http://i53.tinypic.com/112a8o8.png[/IMG][/quote]
NUNİ yardımcı olsana be aplam..iş düşüyo sana burdu..üwwwww..yalnız ivedi action lazım.eğer buralarda kalırsa, ama ralli devamı ama şort skuzü seans sonunu feci kullaancaktır lebro...
-
Yok sinyalmiş yok shortmuş yok çift yönlü trade iyimiş vs...vs.... boş iş
Şimdi short yaparsın tutar ralli yapar bakar kalırsın...
Yön yukarıysa tek yönlü trade en iyisi
Long devam long