-
[quote=Strategist;292191]ZİŞD patron ZİŞD... İsterse uzaya çıksın... Stop noktam belli, riske attığım para sadece bu ay referandum öncesi kazancım, ama zarara düşmem... O yüzden kafam rahat... ZİŞD.. Selpatros long demeden ben de demem... üvvv...[/quote]
way beaa...ben seni long sanıyordum...üühühühüh...
-
[quote=trader38;292194]stratejist ve selcuklu patronlar. sayımlarınızı yeni gördüm. teprik ederim..brv.brv.brv
bende benzer sayıyorum. grafikleri blogda verdim. aklın yolu bir demekki :)[/quote]
ama ikinizede küsücem yakındaüüü
bi dükkan açtık hayırlı olsuna bile gelmedinizüüüüüüüüü
-
[quote=trader38;292194]stratejist ve selcuklu patronlar. sayımlarınızı yeni gördüm. teprik ederim..brv.brv.brv
bende benzer sayıyorum. grafikleri blogda verdim. aklın yolu bir demekki :)[/quote]
Sayımlarını görünce içimde müsterihlik havayi fişek gibi patladı tavan yaptı patron... :)))
-
avatara devam, en sistemlisinden üwwww
-
[quote=trader38;292199]ama ikinizede küsücem yakındaüüü
bi dükkan açtık hayırlı olsuna bile gelmedinizüüüüüüüüü[/quote]
Geliyorum abi. Arada bir bakıyorum ama chat var falan diyorsun, ben nerede göremedim.. Soracağım hep unutuyorum... üvvv... Hatta sayfada "chat" diye arattım öyle bir kelime bile bulamadı... üvvv.. Nasıl gireceğiz senin blog'da muhabbet ortamına?
-
[quote=Strategist;292202]Geliyorum abi. Arada bir bakıyorum ama chat var falan diyorsun, ben nerede göremedim.. Soracağım hep unutuyorum... üvvv... Hatta sayfada "chat" diye arattım öyle bir kelime bile bulamadı... üvvv.. Nasıl gireceğiz senin blog'da muhabbet ortamına?[/quote]
[URL]http://xat.com/vobixnet[/URL]
burdan dene girmeyi. işyerlerindeki portlarda engellem varsa belki girilmiyor olabilir.
-
way** dax ranıyor ama çok sallamıyor burası..inşallah bu baskı satış süsü verilmiş alış baskısıdır... yok gerçek satış baskısıysa göçer..üühühüh
-
[quote=Astatin;292197]way beaa...ben seni long sanıyordum...üühühühüh...[/quote]
Patron çıksın istiyorum, çünkü kafamdaki yapıya göre daha çıkması lazım... Bugün çıkmazsa Pazartesi büyük + gap yapabilir... Gerçi o zaman da short poz artırırım..
Hatırlarsan dün de Dow'un gece düşmesi için kapanıştan önce bize deptirmesi, sonra da Avrupa'yı yükselişle kapattırması lazım demiştim. DAX 18:30'da kapanır kapanmaz Dow ne yapmış bir bak... Histem dediysek işkembeden oynamıyoruz bi bildiğimiz var... :::
İster inan ister inanma, bugün VOB'un ralli yapması short'çu olarak işime geliyor... :))) :..:
-
Çok agrasif hareketler oluyor...koralasyonda kalmadı...hayra alemt değil...
-
[QUOTE=hilmi;292190]Sizin bir süre voba ara vermeniz iyi olur, yerinizde olsam en az 2 hafta piyasalara ara verirdim...[/QUOTE]
ben de ara vereyım dıyorum ama aklımı alamıyorum bı turlu pıyasadan , o benım aklımı alacak oyle ayrılcaz galıba... :::::::::
-
[quote=EMEKDAR;292207]Çok agrasif hareketler oluyor...koralasyonda kalmadı...hayra alemt değil...[/quote]
ay ken get no koreleyşın..üüühühh
-
sivri tepe görmeyeli aylar yıllar oldu nerdeyse... bu gidişle bir daha da göremeyeceğiz gibi